Предраг Марковић

urospo:
Ni meni se ne svidja kako se Velja ponasa, ali vec sam rekao ne nekoj od proslih tema da mi je bolji takav covek od nekog finog i kulturnog lopova i neradnika.
A sto se tice tog polaganja, mislio sam tada da ga je vlast promenila i da ce tonuti sve nize, ali ispostavilo se da je to samo mrlja u njegovom dosadasnjem ministrovanju.

Nadajmo se , da se nece, kasnije ispostaviti da je bilo jos mrlja u karijeri........
Mislim on je jedan od likova koje bi mogao da vidim i u nekoj novoj vladi........al da prestane da bije novinare............. :D

I da "odradi" Karlu, ko sto je obecao :wink:

urospo:
Koliko se ja secam, u pitanju je bila madlen olbrajt i njegovo zrtvovanje za Srbiju. :D

Da, da...................u yebote............to je tek zrtvovanje za Srbiju...... :D :D :D
Dakle, ne znam mnogo junaka , koji bi se tako zrtvovali za svoj rod..........

Velja ispade heroj............ :wink:
(Mislim da bi on nju ipak puko, pa nek ide zivot............. :D :D :D )

Gucanin:
Ево ја рецимо познајем Веља Илића јер ми близак род. Многи га оптужују да је некултуран - то је тачно, али човек не би могао да буде другачији ако је цео животни век провео са радницима на градилиштима пре него што је ушао у политику. Наравно да може да се поправи, али је то више ствар нашег локалног менталитета...
Кад га је мој ћале видео први пут на ТВ-у, прекрстио се и рекао: "Нема шансе да ће он да буде председник општине, па њега су одувек само интересовале жене и кафане". Све то стоји, али Вељо заиста није злонамеран човек и учиниће сваком ко га замоли за нешто...
I meni tako deluje bez zezanja.....A taj njegov rečnik pa od radikala smo čuli triput gore stvari u odnosu na njih velja je Engleski džentlmen :-D

Ja sam napisao da mu je za sada,kod mene licno greh, ono sramno promovisanje u doktora.........
I ocajno prostacko ponasanje, kojim sramoti Srbiju..............

Takodje, da se nadam da se nece pokazati , da je bilo i drugih, ozbiljnijih grehova.......
O tom, po tom.............

velja moze da bude i ok,da ne krade ili ne radi loshe..sta znam...narod se przi na to..nisam izvalio da se nesto spektakularno deshava sa tim putevima..ne znam..mozda on stvarno puno postize...
...ali je chovek jedan bruka primitivac, onaj poslednji...i jedino mi je zalosno to sto smo svi doshli do toga da nam takav lik josh kao bude kul i prihvatljiv...
...zayebano

~Petar~:
velja moze da bude i ok,da ne krade ili ne radi loshe..sta znam...narod se przi na to..nisam izvalio da se nesto spektakularno deshava sa tim putevima..ne znam..mozda on stvarno puno postize...
...ali je chovek jedan bruka primitivac, onaj poslednji...i jedino mi je zalosno to sto smo svi doshli do toga da nam takav lik josh kao bude kul i prihvatljiv...
...zayebano
Ma ovo ti je'' domaćinska vlada'' oni i kad lanu opraštamo im ;)

nije stvar u coveku nego u politici i u funkciji koju drzi...
Nikola, Markovic je predsednik skupstine...njegovo je da se bavi time, i tu nema velike mudrosti i sanse da se "okalja"
sto si na vecem mestu, to je veci pritisak, vise informacija moras da obradjujes i da resavas ozbiljnija pitanja...samim tim, veca je mogucnost za gresku i da ce tvojim politickim odlukama neko ostati uskracen...jer takva je politika...balansiranje...
tako bi bilo i sa Markovicem, i tako ce biti i sa radikalima...

Back