Interesantno je , kada citas , kao sada ja, sta ljudi misle o coveku, koga u stvari ne poznaju , uopste.
Dakle, o njemu stvaraju sud , na osnovu TV snimaka, intervijua, i slicno.............
Vidim, naprimer.......ljigavko, psihodelican, sicardjija, itd.......
I u ovom momentu, razmisljam , da li sam se , i koliko , ogresio u pljuvanju Tome Nikolica, Ace Vucica, i jos nekih osoba , koje , priznajem......jednostavno ne varim........
Zasto??
Zato, sto , igrom slucaja, poznajem gospodina Markovica..........nikako iz nekih politickih ili slicnih varijanti...vec onako, licno...............
Nismo bog zna kakvi prijatelji, cak, pre , samo smo poznanici, ali imao sam cesto puta prilike, da pricam s njim , a i da vidim kako zivi, i kako se ponasa, u privatnom zivotu sada, kada ima funkciju..........
Covek je, verujte mi na rec.........cudo od postenja, dobrote, prijzaznosti...........
Ja sam prvi , koji se prenerazio njegovim ulaskom u politiku.......ali , sam se kasnije uverio , da ga to nije ni za dlaku promenilo...............
Ne bih vise da ulazim u detalje, ili da glorifikujem P.Markovica kao coveka, ali , eto........mozda ce i ovih par reci uticati na to, da ga gledate iz nekog drugog ugla...........
Naravno, ne morate mi verovati, na rec.........to neka ostane na vama, ali , moje je bilo da napisem , kakav je P. Markovic, u stvari............
p.s.
Ovo me podstaklo, da pokusam, ( ne obecavam

) da predstavnike politike koju ne volim, ni u jednoj varijanti.......od sada karakterisem, kao politicare, a ne kao ljude.........
Mozda bi neko od ljudi , koji zaista poznaju Vucica, Ilica, ili slicno........imao nesto da mi kaze, kada pocnem da ih pljujem na licnoj osnovi............