Предраг Марковић

НиколаТ

Primećen član
Poruka
529
Можда је он најпогоднија личност да води Србију и неко око кога би се сви могли сложити без обзира на политичку припадност. Да ли сте видјели како је на промоцији 126. и 127. класе Војне академије у официрски чин стајао мирно са осмјехом на лицу, руком на срцу, поносом у очима док се интонирала химна "Боже правде".

НиколаТ:
Можда је он најпогоднија личност да води Србију и неко око кога би се сви могли сложити без обзира на политичку припадност. Да ли сте видјели како је на промоцији 126. и 127. класе Војне академије у официрски чин стајао мирно са осмјехом на лицу, руком на срцу, поносом у очима док се интонирала химна "Боже правде".
I to mu je adut? Osmeh?

НиколаТ:
Ako misliš na predsednika skupštine on je meni sav ko neki sitni šićardžija......Neozbiljan lik i pomalo ljigavko

Пази ПредрагМарковић је што се скупштине тиче и њеног вођења заиста професионалан, што му признају и радикали. Међутим, постоји у нашем народу она С КИМ СИ ОНАКАВ СИ.

Ako nešto ne mogu da podnesem to je onaj njegov teatralan ton kad drži govore, sa onim dugim pauzama između svake reči i pogledom uprtim u daljinu, "...dizaćemo zastavu po sunčanoj svetlosti......tralalala"

Stvarno bi mogao malo da vežba retoriku.

Eh, Stoyo, sad i ti... :D

Sta fali sto covek ima vizije (koje je pogresno bio stavio u sluzbu G17+) i sto zeli da naglasi nesto sto i zasluzuje naglasavanje? To dokazuje (valjda) da je ponosan na svoju zemlju...
Retorika treba da ima i elemente glume. :)

P.S. Drago mi je da je istupio iz G17+, stvarno mi nije bio u njihovom fazonu.

Interesantno je , kada citas , kao sada ja, sta ljudi misle o coveku, koga u stvari ne poznaju , uopste.
Dakle, o njemu stvaraju sud , na osnovu TV snimaka, intervijua, i slicno.............

Vidim, naprimer.......ljigavko, psihodelican, sicardjija, itd.......

I u ovom momentu, razmisljam , da li sam se , i koliko , ogresio u pljuvanju Tome Nikolica, Ace Vucica, i jos nekih osoba , koje , priznajem......jednostavno ne varim........

Zasto??
Zato, sto , igrom slucaja, poznajem gospodina Markovica..........nikako iz nekih politickih ili slicnih varijanti...vec onako, licno...............

Nismo bog zna kakvi prijatelji, cak, pre , samo smo poznanici, ali imao sam cesto puta prilike, da pricam s njim , a i da vidim kako zivi, i kako se ponasa, u privatnom zivotu sada, kada ima funkciju..........

Covek je, verujte mi na rec.........cudo od postenja, dobrote, prijzaznosti...........
Ja sam prvi , koji se prenerazio njegovim ulaskom u politiku.......ali , sam se kasnije uverio , da ga to nije ni za dlaku promenilo...............

Ne bih vise da ulazim u detalje, ili da glorifikujem P.Markovica kao coveka, ali , eto........mozda ce i ovih par reci uticati na to, da ga gledate iz nekog drugog ugla...........

Naravno, ne morate mi verovati, na rec.........to neka ostane na vama, ali , moje je bilo da napisem , kakav je P. Markovic, u stvari............

p.s.
Ovo me podstaklo, da pokusam, ( ne obecavam :) ) da predstavnike politike koju ne volim, ni u jednoj varijanti.......od sada karakterisem, kao politicare, a ne kao ljude.........
Mozda bi neko od ljudi , koji zaista poznaju Vucica, Ilica, ili slicno........imao nesto da mi kaze, kada pocnem da ih pljujem na licnoj osnovi............

Kohen:
Interesantno je , kada citas , kao sada ja, sta ljudi misle o coveku, koga u stvari ne poznaju , uopste.
Dakle, o njemu stvaraju sud , na osnovu TV snimaka, intervijua, i slicno.............

Vidim, naprimer.......ljigavko, psihodelican, sicardjija, itd.......

I u ovom momentu, razmisljam , da li sam se , i koliko , ogresio u pljuvanju Tome Nikolica, Ace Vucica, i jos nekih osoba , koje , priznajem......jednostavno ne varim........

Zasto??
Zato, sto , igrom slucaja, poznajem gospodina Markovica..........nikako iz nekih politickih ili slicnih varijanti...vec onako, licno...............

Nismo bog zna kakvi prijatelji, cak, pre , samo smo poznanici, ali imao sam cesto puta prilike, da pricam s njim , a i da vidim kako zivi, i kako se ponasa, u privatnom zivotu sada, kada ima funkciju..........

Covek je, verujte mi na rec.........cudo od postenja, dobrote, prijzaznosti...........
Ja sam prvi , koji se prenerazio njegovim ulaskom u politiku.......ali , sam se kasnije uverio , da ga to nije ni za dlaku promenilo...............

Ne bih vise da ulazim u detalje, ili da glorifikujem P.Markovica kao coveka, ali , eto........mozda ce i ovih par reci uticati na to, da ga gledate iz nekog drugog ugla...........

Naravno, ne morate mi verovati, na rec.........to neka ostane na vama, ali , moje je bilo da napisem , kakav je P. Markovic, u stvari............

p.s.
Ovo me podstaklo, da pokusam, ( ne obecavam :) ) da predstavnike politike koju ne volim, ni u jednoj varijanti.......od sada karakterisem, kao politicare, a ne kao ljude.........
Mozda bi neko od ljudi , koji zaista poznaju Vucica, Ilica, ili slicno........imao nesto da mi kaze, kada pocnem da ih pljujem na licnoj osnovi............

Kohen, ова тема и јесте започета као одговор на твоје питање ко би требало да води Србију. Некако ми се Марковић чини као компромисно и врло квалитетно решење с обзиром да му нико не може упутити нити једну озбиљну примједбу.

Kohen,

I ja sam svoj sud stvorila samo na osnovu TV snimaka, pa je on svejedno pozitivan, cak i dok je g.Markovic bio u G17+, za koju smatram da su prijatelji samo svojih - dzepova...

Bravo za P.S. jer je to dokaz da pocinjes da budes politicki zreliji i objektivniji.
Kada bi u Srbiji bilo jos vise objektivnih - nase politicko neprijateljstvo bi se pretvorilo u politicki DIJALOG, onakav kakav bi trebao da bude - KONSTRUKTIVAN.

Pozdrav :)

За мене је Марковић чак и док је био у лоповском Г17 био оличење поштења и интелигенције, а да не додајем како је поправио мишљење о себи у очима многих када је иступио из Г17.

Ево ја рецимо познајем Веља Илића јер ми близак род. Многи га оптужују да је некултуран - то је тачно, али човек не би могао да буде другачији ако је цео животни век провео са радницима на градилиштима пре него што је ушао у политику. Наравно да може да се поправи, али је то више ствар нашег локалног менталитета...
Кад га је мој ћале видео први пут на ТВ-у, прекрстио се и рекао: "Нема шансе да ће он да буде председник општине, па њега су одувек само интересовале жене и кафане". Све то стоји, али Вељо заиста није злонамеран човек и учиниће сваком ко га замоли за нешто...

Ajde sada, kolege, da se ovo ne pretvori u slavopojke politicarima :):):)

Za Velimira Ilica, nikako ne mogu da posumnjam u tacnost navoda , da je laf, ono.......u stilu kafana, zene, drustvo............secam se kada su ga Protic, Batic, i Canak........prozivali u TV emisiji, kako je predlozio , da se zrtvuje za Srbiju, i da kresne Karllu del Ponte.........:):):)..i valjali se od smeha..

Dakle, opet, kod Ililca mi smeta, definitivno , nacin ponasanja, koji , bez obzira sto je radio na gradilistima sa fizikalcima ( pa i fizikalci su ljudi, nisu majmuni....)........moze i mora da se koriguje..

Ne mogu govoriti o nekim velikim propustima sto se tice njegovog ministrovanja, ali to je samo zato sto , licno , nisam video nikakve pozitivne rezultate, ali ni specijalno negativne..........

Ponavljam, nedopustivo je da se ministar onako ponasa................bez obzira ko je i odakle je, on predstavlja Srbiju, za koju bi svi zeleli da ima bolji imidz u svetu.........

p.s.

Da, setio sam se.........smeta mi i ekspresno polaganje doktorata, pred komisijom sastavljenom od
clanova Nove Srbije............to mu nikako nije trebalo...........

Ocena.........kozer i zayebant.........4
Ministar........................................3 -

Ni meni se ne svidja kako se Velja ponasa, ali vec sam rekao ne nekoj od proslih tema da mi je bolji takav covek od nekog finog i kulturnog lopova i neradnika.
A sto se tice tog polaganja, mislio sam tada da ga je vlast promenila i da ce tonuti sve nize, ali ispostavilo se da je to samo mrlja u njegovom dosadasnjem ministrovanju.

Back