Predlozite film :)

Najjaca serija koju sam ikada gledao

Lost%20Season%206%20Poster.jpg

Ja nisam,ali moja majka i sestra jesu,bas su se bile navukle,ponesto sam i ja gledala..kazu da je odlicna z:) droga,dileri i policija,kolko sam uspjela da po'vatam z:)

A ovaj film Inception sto pominjete nikako da odgledam,a barem 3 puta sam krenula..dobar je?

odgledaj, ali je potrebno da bas ukljucis vijuge kako bi skapirala i povezala sve... ja sam se izgubio pri kraju filma, mrzelo me posle da tumacim sta se desilo

Jaoooooooooo, koj sam car ostalo mi jos 10 epizoda Losta i nikako da ih odgledam vec iha-ha. Vec od polovine pete sezone nisam ni krenuo da hvatam lepo sta se desava, al aj i to da skinem cisto da odgledam do kraja.. Meni je Prision Break season 1 najdraza serija! Lost je isto mnogp dobra al je krenula da smara od pete sezone malo, razvukli je mnogo.. The wire sam skinuo nekoliko epizoda pa cu da pogledam.

Ma bezi, prvo se ustanovi bolest, pa se onda krene uspesno da leci, pa odjednom krene na gore, i kada bude najgore Dr House izleci osobu. Cela filozofija

E tu nastaje problem posto ljudi ne shvataju seriju. Nije poenta u lecenju vec i dialozima... prvi primer bi bio sportista koji se dopinguje i tokom cele epizode se tim raspravlja oko toga( Chase govori kako se svi dopinguju tako sto piju kafu dok se cameron protivi tome). Drugi primer bi bio zatvorenik koji je ubio troje ljudi i isto tako svako ima svoj stav. E to je poenta serije a ne to sto vecina vas prica kako se sve vrti oko toga kako na pocetku niko ne zna sta je bolesniku a haus na kraju pogodi.

Jaoooooooooo, koj sam car ostalo mi jos 10 epizoda Losta i nikako da ih odgledam vec iha-ha. Vec od polovine pete sezone nisam ni krenuo da hvatam lepo sta se desava, al aj i to da skinem cisto da odgledam do kraja.. Meni je Prision Break season 1 najdraza serija! Lost je isto mnogp dobra al je krenula da smara od pete sezone malo, razvukli je mnogo.. The wire sam skinuo nekoliko epizoda pa cu da pogledam.

kraj losta je ocajno uradjen, vidi se da je na brzinu radjeno... ali kao celina je vrh zaista... slozio bih se i za prison break, prva 3 serijala, 4 su maximalno usrali

a sad gledam todd and the book of pure evil, crnohumoristicka parodija na hevi metal kulturu :D

Ono što je svima zanimljivo u seriji House MD je sam lik Hausa, ništa drugo
pratio sam seriju do sedme sezone(za dva meseca pogledao sve) i onda me mrzelo da gledam dalje jer je izlazila epizoda na svakih mesec dana.. sad se nakupilo pa moram da krenem ponovo
Inače, od svih tih serija je ubedljivo najjača Breaking Bad, Lost je za nju mala retardirana bebica :mrgreen:
najbolja humoristička Black Books.
najbolja natprirodna je.. duh, Supernatural.
The Class je isto kul mini serija, smejao sam se dosta uz nju al je kraj baš tužan i mutav

Naravno da je haus najzanimljiviji i da je on razlog zbog koga svi gledaju ali sam morao da obrazlozim sta je ustvari serija tj da ljudi ne misle da se serija vrti oko toga bolesti i oko toga sto ce haus na kraju pogoditi.

Ono što je svima zanimljivo u seriji House MD je sam lik Hausa, ništa drugo
pratio sam seriju do sedme sezone(za dva meseca pogledao sve) i onda me mrzelo da gledam dalje jer je izlazila epizoda na svakih mesec dana.. sad se nakupilo pa moram da krenem ponovo
Inače, od svih tih serija je ubedljivo najjača Breaking Bad, Lost je za nju mala retardirana bebica :mrgreen:
najbolja humoristička Black Books.
najbolja natprirodna je.. duh, Supernatural.
The Class je isto kul mini serija, smejao sam se dosta uz nju al je kraj baš tužan i mutav

Slozio bih se za supernatural, spada u top 5 seriaj koje sam ikada gledao... odgledah samo 3 sezone, nema torenta za 4. 5. i 6. ebem ti drzavu i torente

Back