Predlozite film :)

ne znam sta ste pisali pre mene mrzime da citam,ako napisem iste filmove kao sto je vec neko napisao,izvinite :D e pa ovako. od stranih ti preporucujem:Grimizne reke 2,Peti element,parodiju na robin huda(cepaces se koliko je smesno),Tama,Mirotvorac,Savrsena oluja,2012.....a od domacih:Kad porastem bicu kengur(jedan od najjacih domacih koje sam gledala :D ),Spasilac,.....ako se setim jos dodacu,uzivaaj ;)

Najbolji film koji sam gledao je LOTR, a od tog zanra (epska fantastika i alternativna istorija) dobri su jos i 300, King Arthur, Arn, Kingdom of Heaven... Od komedija Mrak film, Covece gde mi je auto, Zombilend...Od trilera Zmurke, Plan leta, Autostoper...Enjoy! :D

Da li je neko gledao film 'Opsednutost'?
Nemam pojma kako se original zove,pošto ovi sa Pink-a nemaju pojma da prevedu jebeno ime filma! Tražim film već godina i nigde ga nema. Pa eto,ako neko zna kako se zove neka pomogne. :D

Pogledaj ovo:
batman_returns.jpg
172.jpg
3948_.jpg

''The sleepers'' -Uvek bio i ostao najbolji film koji sam do sada gledala.Pored njega dobri su i : ''Turistas'' ,''Poslednja ekskurzija 1,2,3'' , "Hachiko-a dog's story''(i americka i japanska verzija su odlicne!),''Bejb-prase u gradu'',''Covek i pas'',''Dzon Taker mora umreti'',''Those Wonderful Dogs'',itd...itd... :)

Imas streamove preko sopcasta, inace su svi prenosi Pay Per View (zato se i korisi sopcast :) ) Ovaj 117 je prosao, a 118 je krajem meseca, kada bude bio javljam ti.

Umedjuvremenu www.mmahunter.com, tu mozes da pogledas sve zive meceve... :)
Da budem iskren, ne znam bas o cemu pricas, ali pravimo se da znam, pa...ti javi kad bude bilo to...:rumenko:

Hvala, pogledacu sutra kakvi mecevi imaju tu...:mrgreen:

izasao je i treci deo ong bak-a

p.s. ko je voleo ili voli da igra tekken, izasao je i film

'si gledao ovaj2. deo? Kakav je?

Daj link filma...:mrgreen:

e ovako ovde ima neki tridesetak filmova, koje sam nasumice kopirao sa liste mojih, tj. koji mogu da se gledaju, ovde ima filmova za svako raspolozenje, ima i tupavih za odmaranje i poneki malo "tezi" ali sve u svemu svi mogu da se gledaju
i imam jos oko 300 filmova i polako sirim kolekciju, ako vam sta treba tu sam :P

Se7en (1995)
Next Friday (2000)
Dumb and Dumber (1994)
Dude, Where is my Car? (2000)
Righteous kill (2008)
Road trip (2000)
Friday After next (2002)
Forrest Gump (1994)
Bruce Almighty (2003)
Snatch (2000)
Lock Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Seven Pounds (2008)
Echelon Conspiracy (2009)
South Park BIGGER, LONGER, UNCUT (1999)
Sherlock Holmes (2009)
Euro Trip (2004)
Banlieue 13 (2004)
Banlieue 13 Ultimatum (2009)
Ace Ventura: Pet Detective (1994)
Ace Ventura: When Nature Calls 2 (1995)
Airplane! (1980)
How High
American Gangster
Friday
Attack on Leningrad (2009)
Enemy at the Gates
Underworld 1,2,3
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
Scarface (1983)
The Godfather Triology

Poslednja izmena:
Ja samo svoje skromno misljenje o white chicks ako neko uvazi: Sra nje film. :rumenko:

To je zato što ti ne voliš klasične tinejdžerske filmove ;)

e ovako ovde ima neki tridesetak filmova, koje sam nasumice kopirao sa liste mojih, tj. koji mogu da se gledaju, ovde ima filmova za svako raspolozenje, ima i tupavih za odmaranje i poneki malo "tezi" ali sve u svemu svi mogu da se gledaju
i imam jos oko 300 filmova i polako sirim kolekciju, ako vam sta treba tu sam :P

Dude, Where is my Car? (2000)
Road trip (2000)
Friday After next (2002)
Forrest Gump (1994)
Bruce Almighty (2003)
Euro Trip (2004)
Ace Ventura: Pet Detective (1994)
Ace Ventura: When Nature Calls 2 (1995)
Friday
Underworld 1,2,3
:ok: :ok: :ok:

Amerikanci su glupi, debeli i ne valjaju :rumenko:

Okej, humor, kao neki tristaput prezvakan humor.
Ali taj prokleti white chicks je meni bio maltene BOLNO iskustvo, odgledala sam ga PREKO PISTOLJA, jedan od retkih slucajeva da sam film prezirala cak i za vreme gledanja, a i posle toga.

Back