Predložite dobar restoran

Ne rade više od godinu dana.

Pa da, još sam onomad, kad sam pisao poruku o tome, jasno slutio lol

super je prolece,domacinsko

Ja volim Proleće i Lovac npr., to su mi onako baš draga mesta i mogu uvek tamo.

E, bio sam u Hacijendi. Nije loše, interesantan je ambijent, ali je ogromnna gužva i buka. Klopa ništa posebno, svašta ima, jače cene, naravno...

Ja bih predlozio jednu pecenjaru, zove se Dascara i tu je negde pred sam ulaz u Mladenovac. Od Beograda ima negde oko 45 km ali vredi se zapucati. Sve je autoput, brzo se stigne, klopa je FENOMENALNA a cene jako pristupacne.
Cetiri odrasle osobe mogu da potrose max 2.500 din zajedno sa salatom i picem a da se odvale od vruce prasetine.
Ja cesto odlazim.....

Preporuka za restoran u centru (sto blize knez mihailovoj) da ima dnevni meni/obrok a da nije preskup? Znam da ima u slaviji ali mozda negde blize?

Inace probao sam dosta pizza sto dostavljaju do Bloka 44 i jos nista specijalno nisam nasao, neke su ok ili pak dobre ali ne da bih stalno narucivao kod njih. U pizza bar su mi najbolje za sad. (ali opet ne dostavljaju do mene heh)

Coffee Room na Topličinom vencu otvoren pre par meseci :) Vrhunska italijanska kafa i kolači sa originalnim francuskim sastojcima (čokolada, bademovo brašno..)

Cene jesu malo više, ali vredi svaki dinar.Onda kad želite da sebe ili nekog počastite nečim baš kvalitetnim.

Poslednja izmena:

Back