blesawi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Litl bej![]()
Evo bas gledam na TVu i Kumbari su vratili stari sjaj.
Imaju cak i sprzu (ko nije probao,obavezno)
Evo bas gledam na TVu i Kumbari su vratili stari sjaj.
Nisam bila odavno ali neko pomenu gurmanluke..mislim da je jos uvek MLAVA zakon za to..
Jel to bese kod ekonomske skole u M. Gorkog?![]()
Ja mislim da to bese na C.krstu u ulici 14 decembra negde oko broja 40 orijentaciono.
Nisam bio, nema gde da se parkira auto ali sam cuo da je klopa ok
udarila mi voda na usta.Evo bas gledam na TVu i Kumbari su vratili stari sjaj.
Jel to riblji ?
Pali su , dosta su pali ( friteza i te fore ) nije to za ribu...."Kod Goce i Renata", ispod Pančevca.
Evo najsvezije vesti iz Little Bay-a.
Isla sam malo sa sestrom u grad pa na rucak/veceru u Little Bay. Prvo sto moram da naglasim da smo rezervisale sto jos sa posla i dobro je sto smo to uradile , jer je sve bilo puno.
Sad cu malo o cenama. Primecujem da su u zadnjih desetak dana podigli cene pa je npr. ono sto sam ja jela- pil.belo meso sa lazanjom od grilovanog povrca preliveno nekim sosom i rukolom 425,00 din. a punjeni pil. bataci sa gril. povrcem i nekom palacinkom sa sosom 495,00. Kuver je 90,00 din, kafa 110,00 din, cokoladni mus sa sladoledom (ko jede slatko) 170,00.
Ako uzmemo da je pizza u Pizza Hut-u 500,00 din , onda je ovo jelo stvarno jeftino. Btw, ja nisam mogla da pojedem tj.ostala mi je trecina pa se moze i podeliti porcija.
Stvarno su dobre porcije, jos uvek je jeftinije nego na drugim mestima, ima brdo konobara ( i hostesa koja razvodi), lepa muzika i ambijent i stavrno nije cudno sto su stalno puni.![]()