Zna li neko nesto o vili BETI nalazi se u mestu Polihrono
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko nesto o vili BETI nalazi se u mestu Polihrono
Hrvatska, kao i svake godine.
Prosla sam sve od Poreca do Dubrovnika i nigde nisam imala problema, cak naprotiv!
Znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali je to po meni najlepsa obala...
Ako ikog zanima nesto oko odlaska tamo, neka slobodno pise![]()
Suvise si subjektivna po tome da je najlepsa... Dzabe im sve kada nemaju normalne plaze :-)
NADAM SE DA ĆETE MI POMOĆI...JA IDEM U EGIPAT ZADNJE 4 GODINE I PROŠLE GODINE SAM BILA U HOTELU ALBATROS PALACE U HURGHADI...I BILO NAM JE EXTRA I IDEMO OVE GODINE ...SAMO ME ZANIMA DA LI NEKA AGENCIJA RADI ARANŽMANE NA VIŠE OD 10-11 DANA I KOJA JE TO AGENCIJA...HVALAAAAAA
Citala sam prosle godine neki forum(ne secam se koji) i znam da sam travellend odmah izbacila iz konkurencije jer sam cula da su katastrofa.Ljudi su se zalili bas na Grcku.Uvaljivali su im svakakve stvari tipa-pise(sto se tice dvorista preovladava travnata povrsina sa puno zelenila a kad ono jedna isusena palma i nigde hladovine )bas smo se smejali pa sam zapamtila.Bilo je svega da sam bila sokirana.pa vodice nisu mogli da uhvate ni za glavu ni za rep i kuhinje su bile jadne -sve okrnjeno i u losem stanju.Eto procesljaj pokude i pohvale u vezi agencija pa>>>>videcesMolim te, opiši mi Dionisos beach, interesuje me. Da li je zaista baš malo mesto, kao što sam čula, da ima samo 3 prodavnice.... Kakvo je more? Kakva su ti iskustva sa Travellandom? Interesuje me Dionisos 2, da li znaš nešto o tom smeštaju? Šta misliš, kako je za malo stariju decu, oko 15 godina?
veoma lepo i sa ukusom "skockan" hotel.samo.... na slikama,osim grckih vina i grcke vode u bazenu,sve ostalo je "made in china" a pretpostavljam da nocenje nije ispod 100 evra,pa se pitam, je li to grcka?pre bih se odlucio za tradicionalno..Izgleda odlicno, cinjenica...ali nista bolje od ovoga:
http://www.holiday.gr/member.php?member_id=3260
veoma lepo i sa ukusom "skockan" hotel.samo.... na slikama,osim grckih vina i grcke vode u bazenu,sve ostalo je "made in china" a pretpostavljam da nocenje nije ispod 100 evra,pa se pitam, je li to grcka?pre bih se odlucio za tradicionalno..
onda ovo treba da se podvuce.samo,posto vidim da imas info iz prve ruke,"baci" jos neku informaciju jer je veoma bitno ovo "blizu je autoput"....Izgleda odlicno, cinjenica...ali nista bolje od ovoga:
http://www.holiday.gr/member.php?member_id=3260
onda ovo treba da se podvuce.samo,posto vidim da imas info iz prve ruke,"baci" jos neku informaciju jer je veoma bitno ovo "blizu je autoput"....![]()
veoma lepo i sa ukusom "skockan" hotel.samo.... na slikama,osim grckih vina i grcke vode u bazenu,sve ostalo je "made in china" a pretpostavljam da nocenje nije ispod 100 evra,pa se pitam, je li to grcka?pre bih se odlucio za tradicionalno..[/QUOT
ovako bi trebalo da izgleda odmor... koje je ovo mesto i kakve su cene?