PREDLOG ZA LETOVANJE 2009.

Hrvatska, kao i svake godine.
Prosla sam sve od Poreca do Dubrovnika i nigde nisam imala problema, cak naprotiv!
Znam da o ukusima ne treba raspravljati, ali je to po meni najlepsa obala...
Ako ikog zanima nesto oko odlaska tamo, neka slobodno pise:)

NADAM SE DA ĆETE MI POMOĆI...JA IDEM U EGIPAT ZADNJE 4 GODINE I PROŠLE GODINE SAM BILA U HOTELU ALBATROS PALACE U HURGHADI...I BILO NAM JE EXTRA I IDEMO OVE GODINE ...SAMO ME ZANIMA DA LI NEKA AGENCIJA RADI ARANŽMANE NA VIŠE OD 10-11 DANA I KOJA JE TO AGENCIJA...HVALAAAAAA

NADAM SE DA ĆETE MI POMOĆI...JA IDEM U EGIPAT ZADNJE 4 GODINE I PROŠLE GODINE SAM BILA U HOTELU ALBATROS PALACE U HURGHADI...I BILO NAM JE EXTRA I IDEMO OVE GODINE ...SAMO ME ZANIMA DA LI NEKA AGENCIJA RADI ARANŽMANE NA VIŠE OD 10-11 DANA I KOJA JE TO AGENCIJA...HVALAAAAAA

Можда је боље да то исто питање поставиш и на овој теми, само искључи капс лок. ;)

http://forum.krstarica.com/threads/171160&page=19

Molim te, opiši mi Dionisos beach, interesuje me. Da li je zaista baš malo mesto, kao što sam čula, da ima samo 3 prodavnice.... Kakvo je more? Kakva su ti iskustva sa Travellandom? Interesuje me Dionisos 2, da li znaš nešto o tom smeštaju? Šta misliš, kako je za malo stariju decu, oko 15 godina?
Citala sam prosle godine neki forum(ne secam se koji) i znam da sam travellend odmah izbacila iz konkurencije jer sam cula da su katastrofa.Ljudi su se zalili bas na Grcku.Uvaljivali su im svakakve stvari tipa-pise(sto se tice dvorista preovladava travnata povrsina sa puno zelenila a kad ono jedna isusena palma i nigde hladovine )bas smo se smejali pa sam zapamtila.Bilo je svega da sam bila sokirana.pa vodice nisu mogli da uhvate ni za glavu ni za rep i kuhinje su bile jadne -sve okrnjeno i u losem stanju.Eto procesljaj pokude i pohvale u vezi agencija pa>>>>videces

Zna li neko ima li igde u bilo kojoj zemlji (osim hrvatske naravno) mesto koje ima na plazi prirodnu hladovinu, tj puno zelenila...jer ja ne smem da izlazim na sunce skoro uopste, a mom klincu treba more i ajd sad... Please...dajte savet!

U najlepsoj mediteranskoj zemlji...ima jedno ostrvce,sa 65 plaza i plazica-skiatos.dve trecine plaza su sa prirodnom hladovinom(vecim ili manjim delom plaze).dok najveca i famozna kukunaries je celom duzinom u hladovini borova za koje niko ne zna koliko su stari.inace,ta shuma-kukunaries se od Uskrsa pa sve do kraja sezone cuva danonocno od pozara.....evo i slicica ostalih plaza sa hladovinom

Sve je to vec vidjeno. Zavisi sta autor teme ocekuje od letovanja?

Recimo probaj Rusiju... Evo sad su ukinuli vize, tako da ti agencija vise nije potrebna. Imas mesec dana vremena za recimo odlazak do Moskve koja je ubi boze sa cenama ali zato u Jakutsku ili Vladivostoku nije. Onda odes na Z stanicu i krenes transsibirskom zeleznicom, mozes sici tu i tamo, recimo na Bajkalsko jezero. Kada stignes do kraja pruge odnosno do Vladivostoka mozes provesti vreme odmarajuci se na plazama pacifika.

Ako ti je ovo daleko probaj Tursku ali onu crnomorsku stranu na severu yemlje.

gde na letovanje ? gledala sam teme za sva 4 ostrva i ne mogu da se odlucim gde bih isla...plaze na svim ostrvima su savrsene,zato sam i u dilemi...inace,uz pomoc ovog foruma,drugarica i ja smo prosle godine odlucile da letujemo na kritu i nismo se pokajale. odlicno smo se provele. ja sam inace fanatik sto se tice plaza,toliki da smo na kritu presli 250km u jednom pravcu da bismo stigle do jedne plaze,bile 2 sata na plazi i nazad jos 250 km...sad bih na letovanje isla sa deckom,uzeli bi kola i svaki dan menjali plazu,samo gde?? ne bismo bas neku totalnu penzos varijantu,na spavanje u 10 i sl.,ipak imamo 25 god.,tako da su svi predlozi dobrodosli. gledala sam i ponude agencija,ispravite me ako gresim,ali nase agencije nemaju bas puno ponuda sto se tice kefalonije i lefkade?

veoma lepo i sa ukusom "skockan" hotel.samo.... na slikama,osim grckih vina i grcke vode u bazenu,sve ostalo je "made in china" a pretpostavljam da nocenje nije ispod 100 evra,pa se pitam, je li to grcka?pre bih se odlucio za tradicionalno..

U dvokrevetnoj sobi nocenje sa doruckom po osobi 30€-47€, u zavisnosti od datuma...mozda u hotelu ima kineske opreme, ali mislim da to nije presudno. U blizini je niz odlicnih beach-barova, plaze su sredjene i odlicno se odrzavaju, blizu je autoput kojim se u Thessaloniki stize za manje od sat vremena...

onda ovo treba da se podvuce.samo,posto vidim da imas info iz prve ruke,"baci" jos neku informaciju jer je veoma bitno ovo "blizu je autoput"....:ok:

Ne znam sta bi te konkretno interesovalo...to je Paralia Katerinis, mesto kuda odlazi veliki broj ljudi iz Srbije...naravno, lepsi hoteli i beach barovi se ne nalaze u samom mestu, vec uz put koji ide pored mora na sever i taj kompleks hotela i beach barova je udaljen 2-3 km od Paralie. Autoput E-75 je udaljen svega desetak minuta lagane voznje, nekome je to bitno, nekome nije. Evo jos jednog odlicnog hotela sa nizom beach barova, izuzetno lepo uradjeno, prosle godine u maju jos uvek nije bio zavrsen, ali su neki objekti vec bili u funkciji:

http://www.travelguide.gr/pieria/hotel-mediterranean-village.html

Back