radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Јел' Мрачак, јеси ли ти режирао овај спот?![]()
Tetka je reziser...donacija iz ameriku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел' Мрачак, јеси ли ти режирао овај спот?![]()
...или је заменити за другу, судећи по теби, јел'?![]()
Ето, ти си преузела, лепо ти је; откуд, сад, ово интересовање за бившу земљу?a ne, ako je sudeci po meni treba preuzeti odgovornost i odrediti sebi sudbinu...a ne vecno kriviti miku, peru, iluminate i ljude gustere...
sta bi ti hteo,da se sprda sa sest miliona koji nisu napredno glupavi ?Logika ti nije jaca strana
Ето, ти си преузела, лепо ти је; откуд, сад, ово интересовање за бившу земљу?
И то из земље, која је крива за многе смрти баш овде?![]()
Аааа, не!Tu ne dodaje oko milion glasaca Hamdije i Prangije.I to je pousvet, zar ne?
pa ako je po tebi normalno da zaboravis na druge cim se "snadjes" u zivotu onda to govori o tebi a ne o meni...
a na drugu recenicu nemam komentar, to je debilizam nedostojan trogodisnjeg deteta...ali ti se odbija na glupost posto si u naprednjackom taboru...
Аааа, не!
То ти је жешћа елита...![]()
Ниси до сад схватила да ти није паметно да се надгорњаваш са мном?
Или још ниси добила продужење визе за бауштелу, па мораш да се докажеш ботовањем?![]()
Види, овако; они заиста искрено мисле да су сви, који су гласали за Вучића шљам, и да свако ко не гласа за њихову нијансу жуте- будала. Својеврсна заслепљеност нарцисоида у саме себе, права епидемија...Zasto niko ne ljude na naziva olosem, nepismenima, sljamom? To je pravo pitan je za neke forumase. I tih milion svojim izlaskom odrzavaju Vozdona.
Ниси објективан у мерењу тога колико је увредљиво оно што говоримо једни другима.Zanimljivo kako iz perspektive tvoje i tebi sličnih, svi koji su otišli da žive u nekoj normalnoj zemlji, rade na baušteli ili čiste klozete ili peru doope njemačkim matorcima.
Krajnje domete vaše sudbine nije lepo pripisivati i drugima.
Види, овако; они заиста искрено мисле да су сви, који су гласали за Вучића шљам, и да свако ко не гласа за њихову нијансу жуте- будала. Својеврсна заслепљеност нарцисоида у саме себе, права епидемија...
Мени, који нисам ни за једну опцију, пада у очи да жути предњаче са увредама, политичком искључивошћу без преседана у великој већини. На прсте трапавог столара да побројиш оне који су у том политичком спектру, а да не поосежу одмах за увредом, чим се у нечему не сложиш са њима.![]()
Ovde na forumu ima toliko uvreda da je to za izvoz. Nijedan seljak, makar bio i nepismen ne bi bio ovoliko bezobrazan sa recnikom, kao oni.
Нема то везе са школованошћу, већ склопом личности и фрустрирацијама. Комплекс више вредности, одсуство домаћег васпитања, и ето ти жутаре...Ovde na forumu ima toliko uvreda da je to za izvoz. Nijedan seljak, makar bio i nepismen ne bi bio ovoliko bezobrazan sa recnikom, kao oni.
Nemoj da vredjas seljake...oni vas lebom hrane.
Ниси објективан у мерењу тога колико је увредљиво оно што говоримо једни другима.
Да јеси- знао би да ја никад не почињем први; а то што сам способнији и на том пољу- опасност је на коју благовремено упозорим.
Мој принцип је чист реципроцитет, са "каматом"; не волим да остајем дужан...
Само кад приметим проблем.Da, tvoja specijalnost je pominjanje sklopa ličnosti, domaćeg vaspitanja, porodice, nečiste savesti i sličnog.
Ниси објективан у мерењу тога колико је увредљиво оно што говоримо једни другима.
Да јеси- знао би да ја никад не почињем први; а то што сам способнији и на том пољу- опасност је на коју благовремено упозорим.
Мој принцип је чист реципроцитет, са "каматом"; не волим да остајем дужан...