Predizborni spot koji je ODUŠEVIO SRBIJU!

a ne, ako je sudeci po meni treba preuzeti odgovornost i odrediti sebi sudbinu...;) a ne vecno kriviti miku, peru, iluminate i ljude gustere...
Ето, ти си преузела, лепо ти је; откуд, сад, ово интересовање за бившу земљу?:roll:
И то из земље, која је крива за многе смрти баш овде?:lol:

Ето, ти си преузела, лепо ти је; откуд, сад, ово интересовање за бившу земљу?:roll:
И то из земље, која је крива за многе смрти баш овде?:lol:

pa ako je po tebi normalno da zaboravis na druge cim se "snadjes" u zivotu onda to govori o tebi a ne o meni...
a na drugu recenicu nemam komentar, to je debilizam nedostojan trogodisnjeg deteta...:cool: ali ti se odbija na glupost posto si u naprednjackom taboru...

Мрачак нам је мало дешператан....изгледа да му Миријевац, као "лутајући напредни фотограф" није послао слике са Вучићевог митинга у Рипњу....или је митинг
доживео "фијаско".....мада данас, иако је субота /редукован саобраћај /, за митинг је сигурно, после ГСП појачања, уведено и много приватних линија за Рипањ !?

pa ako je po tebi normalno da zaboravis na druge cim se "snadjes" u zivotu onda to govori o tebi a ne o meni...
a na drugu recenicu nemam komentar, to je debilizam nedostojan trogodisnjeg deteta...:cool: ali ti se odbija na glupost posto si u naprednjackom taboru...
:hahaha:
Ниси до сад схватила да ти није паметно да се надгорњаваш са мном?
Или још ниси добила продужење визе за бауштелу, па мораш да се докажеш ботовањем?:lol:

:hahaha:
Ниси до сад схватила да ти није паметно да се надгорњаваш са мном?
Или још ниси добила продужење визе за бауштелу, па мораш да се докажеш ботовањем?:lol:

Zanimljivo kako iz perspektive tvoje i tebi sličnih, svi koji su otišli da žive u nekoj normalnoj zemlji, rade na baušteli ili čiste klozete ili peru doope njemačkim matorcima.

Krajnje domete vaše sudbine nije lepo pripisivati i drugima.

Zasto niko ne ljude na naziva olosem, nepismenima, sljamom? To je pravo pitan je za neke forumase. I tih milion svojim izlaskom odrzavaju Vozdona.
Види, овако; они заиста искрено мисле да су сви, који су гласали за Вучића шљам, и да свако ко не гласа за њихову нијансу жуте- будала. Својеврсна заслепљеност нарцисоида у саме себе, права епидемија...
Мени, који нисам ни за једну опцију, пада у очи да жути предњаче са увредама, политичком искључивошћу без преседана у великој већини. На прсте трапавог столара да побројиш оне који су у том политичком спектру, а да не поосежу одмах за увредом, чим се у нечему не сложиш са њима.:lol:

Zanimljivo kako iz perspektive tvoje i tebi sličnih, svi koji su otišli da žive u nekoj normalnoj zemlji, rade na baušteli ili čiste klozete ili peru doope njemačkim matorcima.

Krajnje domete vaše sudbine nije lepo pripisivati i drugima.
Ниси објективан у мерењу тога колико је увредљиво оно што говоримо једни другима.
Да јеси- знао би да ја никад не почињем први; а то што сам способнији и на том пољу- опасност је на коју благовремено упозорим.:roll:
Мој принцип је чист реципроцитет, са "каматом"; не волим да остајем дужан...

Види, овако; они заиста искрено мисле да су сви, који су гласали за Вучића шљам, и да свако ко не гласа за њихову нијансу жуте- будала. Својеврсна заслепљеност нарцисоида у саме себе, права епидемија...
Мени, који нисам ни за једну опцију, пада у очи да жути предњаче са увредама, политичком искључивошћу без преседана у великој већини. На прсте трапавог столара да побројиш оне који су у том политичком спектру, а да не поосежу одмах за увредом, чим се у нечему не сложиш са њима.:lol:

Ovde na forumu ima toliko uvreda da je to za izvoz. Nijedan seljak, makar bio i nepismen ne bi bio ovoliko bezobrazan sa recnikom, kao oni.

Ovde na forumu ima toliko uvreda da je to za izvoz. Nijedan seljak, makar bio i nepismen ne bi bio ovoliko bezobrazan sa recnikom, kao oni.
Нема то везе са школованошћу, већ склопом личности и фрустрирацијама. Комплекс више вредности, одсуство домаћег васпитања, и ето ти жутаре...:lol:

Ниси објективан у мерењу тога колико је увредљиво оно што говоримо једни другима.
Да јеси- знао би да ја никад не почињем први; а то што сам способнији и на том пољу- опасност је на коју благовремено упозорим.:roll:

Da, tvoja specijalnost je pominjanje sklopa ličnosti, domaćeg vaspitanja, porodice, nečiste savesti i sličnog.

lazes rolovani, prvi pocinjes sa uvredama i podizanjem rasprave na licni nivo, samo se razbesnis kad ti se vrati istom merom, a to je odlika amaterizma...
umesto da lepo odgovoris na konstataciju da su srbima uvek drugi za sve krivi, ti pocinjes da vredjas kao da je tebe neko licno uvredio...
ako ne umete normalno da diskutujete morate se suociti sa posledicama...nisi ti jedini sposoban koji vraca istom merom, ima nas dosta...

Back