Predizborni spot koji je ODUŠEVIO SRBIJU!

Свиђало се то неком или не- спот је добар, јер погађа циљну групу.
Неко тамо зна тачно шта ради, а сви, којима се спот не допада- нека се присете да је глас неписменог и глас доктора наука у односу 1:1...
хтели смо демократију?
Па, то је демократија...:roll:

To si u pravu... moja komšinica nagluva osamdestogodišna žena će ovo prepoznati kao istinu.

I ja sam joj pomogla u tome - tražila sam da smanji TV baš kad je govorio Vučić (njega uvek pojača da odzvanja zgrada), tako da su u njenoj glavi i ona i Vučić jednako ugroženi.

To si u pravu... moja komšinica nagluva osamdestogodišna žena će ovo prepoznati kao istinu.

I ja sam joj pomogla u tome - tražila sam da smanji TV baš kad je govorio Vučić (njega uvek pojača da odzvanja zgrada), tako da su u njenoj glavi i ona i Vučić jednako ugroženi.

Moj tast se približi televizoru da bolje vidi novog Tita, a njegov komšija ustane u stav mirno kad ga vidi na televiziji.

Ко губи- има право да цркне од муке...:lol:
Запитај се- какви су жути, кад их овај дере...:hahaha:

Ne, treba se zapitati kakav je ovo narod koji redovno glasa za najgore. Ne seća se šta je SPS/SRS zaraza napravila, zaboravio je šta je žuta guba uradila, pa sad glasa za SNS gubu. Pamćenje zlatne ribice.

bGU3SRg.jpg
mHw94SR.jpg

sf8Tz16.jpg
Fr00Dlr.jpg

Sve je u imgur bazi, nikad se ne brise ;)

možda je vlast naše ogledalo?
Није.
Она је огледало оних који је ту поставе, а око тога се, углавном, не слажемо.

- - - - - - - - - -

[/B]
kakvi su? mrtva trka izmedju prvih, drugih, trecih...
Тако је то кад те окупирају.

Није.
Она је огледало оних који је ту поставе, а око тога се, углавном, не слажемо.

- - - - - - - - - -

Тако је то кад те окупирају.

pa ne, ovaj narod dobri je navikao da za sve sopstvene neuspehe i nesposobnost krivi druge...treba vec jednom prelezati te decije bolesti, red je...

Back