PREDIZBORNI POLITICKI MARKETING NA INTERNET SAJTOVIMA!

Ne diraj mu u svapsku bracu, prijatelje i partnere, da nebi otis'o na letnji odmor. :D

добро ме подсети,

Njemacki veleposlanik u Srbiji Volfram Mas izjavio je na konferenciji o NATO u Beogradu da Srbi moraju svojoj djeci da objasne
da je bombardiranje bilo ispravno, kako ona u buducnosti ne bi mrzila Atlantsku alijansu.

"Moram da kritikujem vlasti u Srbiji što i same još uvijek koriste termine poput" NATO bombardiranja ".
Zamislite da šetate ulicom Kneza Miloša i da vas vaše dijete upita: "Tata, tko je ovo uradio?". Vi cete mu odgovoriti:
"NATO". I što onda ocekivati od tog djeteta da misli o NATO?

и његов просербски пријател, да не кажем подређени....

Odnos Srbije i NATO se menja, i ono što je bilo nezamislivo pre samo 10 godina, danas je realnost,
jer su Kfor i Vojska Srbije od dve zaracene strane postale partneri koji su poverenje gradili postepeno, na terenu,
ocenio je ministar odbrane Dragan Šutanovac.

„Srbija i NATO nisu više neprijatelji, vec partneri koji žele da pronadu najbolje modalitete saradnje“,
istakao je Šutanovac u autorskom tekstu za casopis „CorD“.

To pitanje je malo komplikovano.
Postavimo stvar ovako: mi smo mogli "da prespavamo" ili smo mogli "da se borimo u prvom redu u areni svetskih desavanja".
E sad, ocigledno je da smo mi odabrali ono drugo - i dobili po glavi.

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je nasa prava strana zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

Ljudi vam nudili lepo, a vi odbili, mislim stvarno, mogli a niste hteli, zamisli. :eek:

добро ме подсети,

[/COLOR]

и његов просербски пријател, да не кажем подређени....

Ako vec do sada nije bilo jasno, da kazem opet: merim samo rezultate.

Nas trapavi pokusaj da ratom dobijemo bilo sta je zavrsio sa "nula prema mnogo" - i zato sam ja protiv toga.
Pa posto je ratovanje ocigledno propao koncent, za Srbiju u ovim vremenima, onda da se radi nesto drugo.

Postavimo stvar ovako: mi smo mogli "da prespavamo" ili smo mogli "da se borimo u prvom redu u areni svetskih desavanja".

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je nasa prava strana zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

Господине,
моја земља и мој народ су увек прва, права и једина страна.
А то лицемерје и цинизам да смо могли преспавати отимачину и цепање државе не видех ни код једног западног ''пријатеља'' који своје интересе бране далеко од својих прагова.
Да не спомињем свакодневне покушаје натурања њих и њихових злочиначких вредности,(зна да су им државе настале на геноцидима и отимачини), као јединим.

Nas trapavi pokusaj da ratom dobijemo bilo sta je zavrsio sa "nula prema mnogo" - i zato sam ja protiv toga.
Pa posto je ratovanje ocigledno propao koncent, za Srbiju u ovim vremenima, onda da se radi nesto drugo.

Pored takvog muskarca, svaka zena i svako dete se oseca sigurnim.

Видећемо ваше резултате,
вас који никад нећете ратовати, док друга покрајина, санџак, југ и разне мањине попут бугарских и румунских само чекају миг ваших пријатеља.....

Ne razumem. Vi ste zvanicnici republike Srbije?

Nema problema... posto iz nekog razloga nije jasno, evo ovako, u samo malo izmenjenoj verziji

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je prava strana orijentacije za republiku Srbiju zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

Господине,
моја земља и мој народ су увек прва, права и једина страна.
А то лицемерје и цинизам да смо могли преспавати отимачину и цепање државе не видех ни код једног западног ''пријатеља'' који своје интересе бране далеко од својих прагова.
Да не спомињем свакодневне покушаје натурања њих и њихових злочиначких вредности,(зна да су им државе настале на геноцидима и отимачини), као јединим.

A koje druge vrednosti postoje, osim zapadnih?

Da nije Putin, koji je svoje "Miskovice" legalizovao tako sto su nesto malo vratili narodu? Milijarderi potekli od komunizma su goli kriminal i pljacka. Sramota Rusije i jos vise Putina... a ima on ovde dobru reputaciju.
Ili Kina? Nesto cetvrto?

Najbolji rezultat DS i satelitske stranke su postigli u zaposljavanju partijskih kadrova i to je jedini deo birackog tela na koje mozete ozbiljno da racunate!

Pazi, kad uracunamo tu i clanove njihovih porodica sa pravom glasa to nije bas tako mali broj! Ali kad tad pola od tih ljudi ce ostati bez posla i okrenuti vam ledja. A sta cete vi onda da radite? Kavim politickim pricama i marketingom mislite da pridobijete nove kad je sve vec vidjeno!?

Primice nas kad budemo prestali da ratujemo a budemo poceli da radimo.

Zato su vam i ono malo sto je radilo, pokupovali i pozatvarali. :)

Ne ne, tek kad date nove janjicare, danak u krvi, pa posaljete svoje divizije na "Staljingrad" k'o Hrvati, Bugari, Rumuni i ostali.
Prvo morate da se dokazete gazdama.
Odanost njih zanima pre svega, za rad oni mogu da upregnu . . . kad im zatreba, nista se ti ne brini.

:)

Видећемо ваше резултате,
вас који никад нећете ратовати, док друга покрајина, санџак, југ и разне мањине попут бугарских и румунских само чекају миг ваших пријатеља.....

Ako mislis da se ratom sredjuje bilo sta... Pa da kazem da se grdno varas. Mi smo ratom izgubili RSK, imamo skracenu RS, ostali smo bez KiM... sve po tom "patriotskom receptu". E zato mi je dosadio. Sve isto pricaju - a rezultati su im - sramota.
Pa hajde lepo onda da probamo nesto drugo, mozda i da druge rezultate.

I taj nekakav 'sandzak' sto spominjes, reci na koji mislis. Ako slucajno mislis na Rasku - zovi je tako.

Nema problema... posto iz nekog razloga nije jasno, evo ovako, u samo malo izmenjenoj verziji

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je prava strana orijentacije za republiku Srbiju zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

Za mene postoji samo jedna strana, a to je Srbija i srpski narod. Nista drugo nije postojalo i nece postojati kao opcija. Pogotovo plan koji te mocne zapadne drzave tako temeljno sprovode u republici Srbiji. Ako se ovo moze nazvati rex publica, a ne ostagium publica.

Zato su vam i ono malo sto je radilo, pokupovali i pozatvarali. :)

Ne ne, tek kad date nove janjicare, danak u krvi, pa posaljete svoje divizije na "Staljingrad" k'o Hrvati, Bugari, Rumuni i ostali.
Prvo morate da se dokazete gazdama.
Odanost njih zanima pre svega, za rad oni mogu da upregnu . . . kad im zatreba, nista se ti ne brini.

:)

Nece vise da bude ratova. Mi smo odradili svoju turu.
Niko nece da napada Ruse. Pa zamisli, da ih napadnu i da pobede? Pa kako onda opravdati vojne budzete? Ne postoji sansa.

Samo da podsetim na jednu staru parolu iz bivse nam SFRJ: Zivimo kao da ce 100 godina biti mir a spremamo se kao da ce 100 godina biti rat.
To ti je odrednica hladnog rata - obe strane su bezgranicno pravile municiju, ali nikada nisu zaista i mislile da je upotrebe. Pucali su samo tamo gde su prevaili neke sitne narode, da oni dobiju ideju "da se bore za svetsku stvar".

Ako mislis da se ratom sredjuje bilo sta... Pa da kazem da se grdno varas. Mi smo ratom izgubili RSK, imamo skracenu RS, ostali smo bez KiM... sve po tom "patriotskom receptu". E zato mi je dosadio. Sve isto pricaju - a rezultati su im - sramota.
Pa hajde lepo onda da probamo nesto drugo, mozda i da druge rezultate.

I taj nekakav 'sandzak' sto spominjes, reci na koji mislis. Ako slucajno mislis na Rasku - zovi je tako.

Vi ste izdajom izgubili RSK, jer je VJ bila garant bezbednosti RSK.
Da nisi stvarno mislio da ce se 300,000 Srba u Krajini suprostaviti 4,000,000 Hrvata. :roll:

RS nije skracena, ona zauzima pola BiH, dok su se drugo dvoje sprcili na drugu polovinu.
Ona je bas izvojevana ratom i za nju su zivote dali 30,000 srpskih boraca Republike Srpske.

KiM ste izgubili kad je Naterasi i ortacima mu nestalo drugi dan struje i vode, a onda u godinama koje su dosle, to ste legalizovali.

Nece vise da bude ratova. Mi smo odradili svoju turu.
Niko nece da napada Ruse. Pa zamisli, da ih napadnu i da pobede? Pa kako onda opravdati vojne budzete? Ne postoji sansa.

Samo da podsetim na jednu staru parolu iz bivse nam SFRJ: Zivimo kao da ce 100 godina biti mir a spremamo se kao da ce 100 godina biti rat.
To ti je odrednica hladnog rata - obe strane su bezgranicno pravile municiju, ali nikada nisu zaista i mislile da je upotrebe. Pucali su samo tamo gde su prevaili neke sitne narode, da oni dobiju ideju "da se bore za svetsku stvar".

Naravno da nece, vi cete mirno u tor tj. u Pasaluk, a i zvezdicu * cete da dobijete za primerno vladanje.

Za mene postoji samo jedna strana, a to je Srbija i srpski narod. Nista drugo nije postojalo i nece postojati kao opcija. Pogotovo plan koji te mocne zapadne drzave tako temeljno sprovode u republici Srbiji. Ako se ovo moze nazvati rex publica, a ne ostagium publica.

Pa nemam ni ja neku drugu drzavu... Samo je pitanje - a hocemo li mi Srbi za 100 godina da budemo manjina ili vecina u sopstvenoj drzavi? I za to niko nije dao ni gram resenja, iako se deru u kampanji koliko hoces.
Ako imas dovoljno ljudi, nadje se resenje. Nije problem sto je danas ovako, sutra ce da bude onako. Hvatanje za neki papir kao sveto slovo nije vise u modi, ne daje rezultata.

Vi ste izdajom izgubili RSK, jer je VJ bila garant bezbednosti RSK.
Da nisi stvarno mislio da ce se 300,000 Srba u Krajini suprostaviti 4,000,000 Hrvata. :roll:

RS nije skracena, ona zauzima pola BiH, dok su se drugo dvoje sprcili na drugu polovinu.
Ona je bas izvojevana ratom i za nju su zivote dali 30,000 srpskih boraca Republike Srpske.

KiM ste izgubili kad je Naterasi i ortacima mu nestalo drugi dan struje i vode, a onda u godinama koje su dosle, to ste legalizovali.

Ispravka - kada su zapadni prijatelji poceli da ubijaju civile i ruse bolnice i slicnu vojnu infrastrukturu.

Back