PREDIZBORNI POLITICKI MARKETING NA INTERNET SAJTOVIMA!

Ja ih samo posmatram, toliko su se unervozili da svaki put kad im pomenem smenu vlasti i kako ce da odgovaraju i oni sa ovog foruma, ja popijem ban. :mrgreen:

To ih jednostavno provocira, a provokacija nije dozvoljena na ovom prosrpskom forumu :hahaha:

Svaki moj tekst je primer najnedolicnijeg provociranja koji mora biti sankcionisan. :P

Колега,
манте се провокација. о власти само у суперлативима и с осмјехом и нема зиме.:mrgreen:

Странке траже укидање Интернета пред изборе!
Агенцијске вести Павле Ћосић | Павле Ћосић | april 5, 2012 at 22:47
--------------------------------------------------------------------------------

Пише Павле Ћосић

Београд, 3. април 2012. године (Бе92) – Странке које учествују на овогодишњим изборима потписале су заједничку декларацију у којој се тражи укидање Интернета до објављивања крајњих резултата. Странке су молбу Изборној комисији и Влади Србије упутиле образлажући је једним јединим аргументом који гласи: „Док ми улажемо милионе евра у своје изборне кампање, обични хулигани потпуно бесплатно на Интернету објављују своје огласе који имају неупоредиво јачи публицитет“. Да би доказали своју тврдњу, странке су послале неколико примера који круже разним друштвеним групама, сајтовима и имејлом.

Ovu vest nisam videla do sada. Evo nam odgovora zašto je uvedena cenzura na forumima i komentarima izbornih aktivnosti stranaka na nekim javnim glasilima.

Ovu vest nisam videla do sada. Evo nam odgovora zašto je uvedena cenzura na forumima i komentarima izbornih aktivnosti stranaka na nekim javnim glasilima.

Као што сам цећ рекао,
подржавам сваки вид репресије, јер она је сасвим поуздан знак да тзв. власт губи тло под ногама и да репресију користи као последњи вид одбране заузетих позиција.

Колега,
манте се провокација. о власти само у суперлативима и с осмјехом и нема зиме.:mrgreen:

Dobro veče :)
Juče sam navraćala u tvoj profil dok si igrao igrice.

Situacija je teška i biće sve teža, cenzura je opravdana. Videh maločas da su se sve političke stranke žalile na preveliku slobodu govora na internetu.

Dobro veče :)
Juče sam navraćala u tvoj profil dok si igrao igrice.

Situacija je teška i biće sve teža, cenzura je opravdana. Videh maločas da su se sve političke stranke žalile na preveliku slobodu govora na internetu.

Да искористим, док не забране.:mrgreen:
А цензура је увек сигуран знак да се власти стеже омча и да јој прилази крај.

Да искористим, док не забране.:mrgreen:
А цензура је увек сигуран знак да се власти стеже омча и да јој прилази крај.

Znam. Cenzura je jedna od prvih mera. Plašim se da ćemo gledati i nastavak i osetiti čari ostalih represivnih mera. Danas videh i da neke pokrete zabranjuju. Ne znam skoro ništa o njihovim aktivnostima, ali mi je zapalo za uvo da su nacionalno orijentisani. A, videh na ekranu i da su mladi.

U principu stranke a posebno vi iz DS se i ne borite za glasove opredeljenih biraca vec neopredeljenih!

Ali sa takvom kolicinom i takvim agresivnim pristupom marketingu pre cete im se smuciti nego sto cete ih pridobiti!

Skoro da sam 100 posto sigurna da ce rezultati biti kontraproduktivni i da ce stranke koje se najvise reklamiraju uticati na odluku neopredeljenih da ne izadju na izbore a na jedan deo neopredeljenih cak i da glasaju za suoprotnu opciju jer ste im se smucili sa reklamama!

Prvo mi je jedna opoziciona stranka iskocila pa tek onda DS. I to, dve razlicite reklame opozicije... Posle sam ih blokirao, pa ne znam sta danas rade. I bila je neka reklama, nesto kao 'prava istina o Djilasu' sto je isto direktno odletelo na zabranu.

Znam. Cenzura je jedna od prvih mera. Plašim se da ćemo gledati i nastavak i osetiti čari ostalih represivnih mera. Danas videh i da neke pokrete zabranjuju. Ne znam skoro ništa o njihovim aktivnostima, ali mi je zapalo za uvo da su nacionalno orijentisani. A, videh na ekranu i da su mladi.

Navedeni pokreti jesu nacionalno orijentisani ali imaju jedan problem. To je "ekipa" koja je rusila Beograd dok je bila ona parada.
Umesto da organizuju setnju i transparente "dole parada srama" i slicno, njima je bilo lakse da unistavaju, razbijaju i tuku se sa policijom. Niko ziv mi ne moze objasniti logiku da treba kamenicom da se ide na policajca. Jaja, paradajz, mozda cak i boja, neka bude... ali zaleteti trolejbus... nemoguce opravdati.

Prvo mi je jedna opoziciona stranka iskocila pa tek onda DS. I to, dve razlicite reklame opozicije... Posle sam ih blokirao, pa ne znam sta danas rade. I bila je neka reklama, nesto kao 'prava istina o Djilasu' sto je isto direktno odletelo na zabranu.

Eto vidis koliko si stranacki ostrascen, odmah banujes opoziciju! Nego jel ti imas krevet?

Navedeni pokreti jesu nacionalno orijentisani ali imaju jedan problem. To je "ekipa" koja je rusila Beograd dok je bila ona parada.
Umesto da organizuju setnju i transparente "dole parada srama" i slicno, njima je bilo lakse da unistavaju, razbijaju i tuku se sa policijom. Niko ziv mi ne moze objasniti logiku da treba kamenicom da se ide na policajca. Jaja, paradajz, mozda cak i boja, neka bude... ali zaleteti trolejbus... nemoguce opravdati.

Господине,
актуална власт сурађује те најављује и даљњу сурањду са онима што су тај исти београд преорали бомбама, брани ли им ко?

Vandalsko ponašanje se sankcioniše po ZKP. Ne znam da li u svom programu i delovanju imaju druge odrednice za zabranu

Господине,
актуална власт сурађује те најављује и даљњу сурањду са онима што су тај исти београд преорали бомбама, брани ли им ко?

Ako se asocita na "Djindjicevo prizivanje bombardovanja", moracu da razocaram prisutni auditorijum: SPS je pre izvesnog vremena priznao da je to sve bila namestaljka.

Ako se asocita na "Djindjicevo prizivanje bombardovanja", moracu da razocaram prisutni auditorijum: SPS je pre izvesnog vremena priznao da je to sve bila namestaljka.

Господине,
ко је спомињао покојног премијера који годинама није међу нама?
Причам о једином и брезалтернативном путу по сваку цену и о онима што су бомбама рушили МОЈ БЕОГРАД као јединим пријатељима, ваљда је то јасно?

A dodje im i pomoc sa LJIS i jos neki, uskoro ce biti na foruumu vise moderatora, supermoderatora i njihovih klonova nego forumasa :)

Blago nama ondak
urra10.gif

Nećemo morati ni da komentarišemo ništa, sve će to vredni mudovi umesto nas

Nismo mi Kina... daleko smo mi od toga :aha:

Ali zato Kinezi nisu daleko od nas. Ovde u Pancevu se osecaju kao kod kuce, imai ih kao pleve! Evo i meni se vec malo iskosile oci, samo fali jos da progovorim kineski!

Nego evo ti jedan moj komentar sa one druge slicne teme, mogao si da ih spojis!

- Dva moderator jedan za drugim :zcepanje: Ljudi, odmorite malo! Aj ti Platine prvi, ti si ceo dan tu evo stigla ti zamena!

On ca da pobrise sve one moje slike koje ti nisi stigao! Ne se ljutim zbog brisanja, imam ja tih slika koliko hoces, nastancovala sam ih na vreme!

E da i na onoj Tihijevoj sam ti bacila rukavicu u lice, mrzi me sad da kopiram, idi tamo pa ces da vidis a mi ovde da nastavimo o neuspesnom politickom marketingu DS.

Господине,
Причам о једином и брезалтернативном путу по сваку цену и о онима што су бомбама рушили МОЈ БЕОГРАД као јединим пријатељима, ваљда је то јасно?

Ne diraj mu u svapsku bracu, prijatelje i partnere, da nebi otis'o na letnji odmor. :D

Господине,

To pitanje je malo komplikovano.
Postavimo stvar ovako: mi smo mogli "da prespavamo" ili smo mogli "da se borimo u prvom redu u areni svetskih desavanja".
E sad, ocigledno je da smo mi odabrali ono drugo - i dobili po glavi.

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je nasa prava strana zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

To pitanje je malo komplikovano.
Postavimo stvar ovako: mi smo mogli "da prespavamo" ili smo mogli "da se borimo u prvom redu u areni svetskih desavanja".
E sad, ocigledno je da smo mi odabrali ono drugo - i dobili po glavi.

Mi nismo shvatili da smo bili izabrali pogresnu stranu. A pojam 'pogresna strana' nije zakucan zauvek u vremenu. I jos uvek je nasa prava strana zapad i bice to jos neko vreme sigurno... mereno uticajem koji mocne drzave imaju na nas i susede nam.

Koji ste vi?

Back