Predigra

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Takvim zenama je predigra dosadna :aha: zele odmah akciju :zper: uzbudjenje zadovoljenje :rotf: muskarca koji je uzima i :per: radi joj sve :lol: znam takve ih :aha:

- - - - - - - - - -

To sto zene ovde pisu tako fino je samo zbog foruma :lol: a o cemu fantaziraju :zper: nemate pojma :rotf:

- - - - - - - - - -

Najperverznije naj zlocestije zene su najinteligentnije i nacitane pametne skolovane sve na mestu :) A sta se krije u njihovim glavama koje BDSM igre niste svesni :malav:

Ljisovci braćo i sestre moram nešto da vas pitam u poverenju!

Razmišljam nešto o tome da onaj zamah koji bi dali partneru u prvom naletu strasti potrošite na pipanje, grickanje i nežne uzdahe tako da imam utisak da peting može da upropasti sex i pretvori ga u akvarel, drugim rečima u nešto veoma razblaženo i neutralno. Ipak posle sexa maženje mi deluje kao uspavanka ili mlaka obloga za smirivanje savesti pa se pitam da li se uopšte treba maziti u paketu sa seksom ili ne!
Neki zlobnici kažu ako vas mama nije dovoljno mazila i volela onda ćete tražiti maženje od partnera dok mu ne sparuškaju prsti a ako jeste odmah ćete preći u aktivan mod i svoju energiju potrošiti na hopa - cupa performans
mislim, kome je neophodno to šaputanje na jastuku ipak smo mi odrasli ljudi zar ne? :lol: tako da moram da vas pitam

Da li vi volite da se mazite?

Da li to radite pre ili posle seksa?

Koje bre maženje. Kad se digne odmah ide u akciju.

Na primer na SL zena je tako pametna umetnica kreira destinacije gradi objekte crta. a kad smo hotali hehe prava je nimfica i sve naj pervy obozava i zna i zeli da radi :aha:

To sto su zene fine na izgled i u komunikaciji kulturne moze biti maska za prevu sexualnu zver :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Znas oni veruju u neki svet gde je sve to nemoguce ne postoji :lol: Jer nece da otvore oci i gledaju malo po net sta se zaista dogadja, sta devojke rade online i prihvate da svi to rade :aha: i da se ne stide i ako one to rade :lol: i zel isto to :)

Msm da ne postoje ovi zakoni oni bi sve to radili u RL sto rade online :rotf:

- - - - - - - - - -

znaci samo zbog okline i zakona u RL one koriguju sebe da ne izgledaju kao sto izgledaju online :rotf: Kada bi ti zakoni nestali na dan - gledao bi gomoru uzivo :rotf:

Najvise vredja sto te zene koje vole takav sex nikad ne kazu sta zapravo zele odmah. nego kroz neke namazane price salju poruke pozive na to :lol:

Hoces neku pozu ? kazi bb, zelis da ti nesto radi :zper: reci sexy :aha: budi hrabra isplati se :mrgreen:

Mogu sve o cemu mastas u sexu bez problema :smeker:

nisam od onih sto hotaju i kad im se ne hota kao neki forumashi sto non stop vise na igricama i kao igraju se moralnih igrica a PP prsti od keksa :rotf:

Desilo se se sve brzo u naletima strasti nagona :rumenko: izvini savrsena :heart: :lol:

Ok Momci traze moje price za Wank :malav:

Back