Predigra

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne bi se smorila,bilo bi ti super.ubodem gde treba :lol:

Pusti ih mileru, vidis da se foliraju

Ko zna o cemu one misle dok se mi mucimo sa predigrom
tooth.gif

Mislim da je predigra bitna, ali i maženje nakon seksa. Nekim ženama je maženje bitnije od samog seksa, odnosno
penetracije. Meni je najbitnije da je žena zadovoljna i zadovoljena.

Mislim da je predigra bitna, ali i maženje nakon seksa. Nekim ženama je maženje bitnije od samog seksa, odnosno

Misliš ako predigra dugo traje i obiluje maženjem da žene sex neće doživeti kao nešto sramno nego eto mazili smo se dugo pa je moralo da se završi klasičnim tvrdim ishodom :lol:

Visi jabuka na grani, zrela, sočna, pupasta, crvena.
Gleda je crv:
- Tako bi joj rado uš'o!
Pa gleda sa koje strane.
Vrabac gleda crva:
- Da li da ga pojedem ili da ga ne pojedem.
Bolje malo on prvo da gricne one jabuke, da se malo podgoji, što da mi bude jedan zalogaj kad može da mi bude ceo obrok?
Vrapca gleda macka:
- Ih, kakav je žgoljav, bolje da sačekam da pojede crva, da se malo podgoji, pa ću onda da ga capim!
U tom razmišljanju mačka se okliznu i pade u potok.

POUKA: Sto je duza predigra to je MACA vlaznija!!!

Ljisovci braćo i sestre moram nešto da vas pitam u poverenju!

Razmišljam nešto o tome da onaj zamah koji bi dali partneru u prvom naletu strasti potrošite na pipanje, grickanje i nežne uzdahe tako da imam utisak da peting može da upropasti sex i pretvori ga u akvarel, drugim rečima u nešto veoma razblaženo i neutralno. Ipak posle sexa maženje mi deluje kao uspavanka ili mlaka obloga za smirivanje savesti pa se pitam da li se uopšte treba maziti u paketu sa seksom ili ne!
Neki zlobnici kažu ako vas mama nije dovoljno mazila i volela onda ćete tražiti maženje od partnera dok mu ne sparuškaju prsti a ako jeste odmah ćete preći u aktivan mod i svoju energiju potrošiti na hopa - cupa performans
mislim, kome je neophodno to šaputanje na jastuku ipak smo mi odrasli ljudi zar ne? :lol: tako da moram da vas pitam

Da li vi volite da se mazite?

Da li to radite pre ili posle seksa?

ne volim maženje ni pre ni posle seksa

Nema problema nego je zanimljivo iskljucivo brinuti o zadovoljstvu zene,

takoreci, robovski sto pretpostavlja kavez i prehranu, a zatim i kontrolu aktivnosti.

Vidi ne mislim da isključivo treba brinuti o zadovoljstvu žene, ali mislim da ženi treba posvetiti više pažnje,
pogotovo što je nekim ženama teže da dođu do orgazma. To nikako nije robovski, ali svako ima pravo na
svoje mišljenje.

Zašto bi žena seks doživela kao nešto sramno? A neke žene više vole da se maze, neke manje, a meni je najbitnije da njoj bude
lepo.

Čuj zašto? Da bi bilo uzbudljivije i da varniči.
pa nije to pranje suđa ili neka tako prozaična rabota koju ćeš da radiš s pola mozga i sa obe ruke.

- - - - - - - - - -

Vidi ne mislim da isključivo treba brinuti o zadovoljstvu žene, ali mislim da ženi treba posvetiti više pažnje,
pogotovo što je nekim ženama teže da dođu do orgazma. To nikako nije robovski, ali svako ima pravo na
svoje mišljenje.

samo da ti kažem da maženjem ženu nikako nećeš dovesti do orgazma

- - - - - - - - - -

Visi jabuka na grani, zrela, sočna, pupasta, crvena.
Gleda je crv:
- Tako bi joj rado uš'o!
Pa gleda sa koje strane.
Vrabac gleda crva:
- Da li da ga pojedem ili da ga ne pojedem.
Bolje malo on prvo da gricne one jabuke, da se malo podgoji, što da mi bude jedan zalogaj kad može da mi bude ceo obrok?
Vrapca gleda macka:
- Ih, kakav je žgoljav, bolje da sačekam da pojede crva, da se malo podgoji, pa ću onda da ga capim!
U tom razmišljanju mačka se okliznu i pade u potok.

POUKA: Sto je duza predigra to je MACA vlaznija!!!

Neke mace se toliko navlaže da proklizaju do sledećeg partnera koji ne traći mnogo vremena na laki peting:lol:

Ja mislim da je sve stvar ukusa i potrebe.
Ja volim i maženje samo, nekad i bez seksa, bitniji mi je taj osećaj topline, poželjnosti i bliskosti, od uđeš, izađeš, svršiš.... Ne potcenjujem seks, naravno, ali mi treba još nešto. Da li to znači da sa mnom nešto nije u redu?

- - - - - - - - - -

Čuj zašto? Da bi bilo uzbudljivije i da varniči.
pa nije to pranje suđa ili neka tako prozaična rabota koju ćeš da radiš s pola mozga i sa obe ruke.

- - - - - - - - - -

samo da ti kažem da maženjem ženu nikako nećeš dovesti do orgazma

- - - - - - - - - -

Neke mace se toliko navlaže da proklizaju do sledećeg partnera koji ne traći mnogo vremena na laki peting:lol:
Zavisi gde i kako je mazi. Složićeš se da maženjem izvesnih delova tela, svakako može ženu dovesti do vrhunca...

- - - - - - - - - -

Meni se ovaj odgovor sasvim dopada.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je sve stvar ukusa i potrebe.
Ja volim i maženje samo, nekad i bez seksa, bitniji mi je taj osećaj topline, poželjnosti i bliskosti, od uđeš, izađeš, svršiš.... Ne potcenjujem seks, naravno, ali mi treba još nešto. Da li to znači da sa mnom nešto nije u redu?

- - - - - - - - - -

Zavisi gde i kako je mazi. Složićeš se da maženjem izvesnih delova tela, svakako može ženu dovesti do vrhunca...

da u pravu si
nekim ženama malo treba ali
neke kažu
izem ti ja taj vrhunac bez penetracije.

Back