Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U kom smislu oštećenje? Možda je to cena koja se plaća za neku spoznaju o sebi. A saigrač uleće tamo gde intuitivno oseća da je potrebno.

Nisi me pratila, za muskog predatora nema igre, a jos manje ako je zrtva. Zene igraju sve te uloge, ako su predatori to rade iz interesa, ako gube ili su zrtve, one glume zrtve predatora iako si u pravu da sticu iskustvo, ali negativno, pa je zato ostecena.

e idem moram misliti a malo se i nervirati možda

- - - - - - - - - -

Ima, pucaju i starije i mladje od potisnute seksualnosti.

obavezni seks, mislim da to ima u 1984. u nekoj varijanti

- - - - - - - - - -

to je možda i ok, ali žene zadržite koncentraciju do kraja : )) - što ih uhvati zli predator, može možda i ok da bude

ne mogu da citiram a mrzi me da listam, neko je napisao o tim zavesama i zenama koje ne mogu da vide iza tih zavesa

Ljudi su u istom fizičkom ali u potpuno drugačijim mentalnim i emotivnim univerzumima.
Oni iz jednog nemaju sposobnost percepcije onog šta je u drugom. Zato je nekima uzaludno objašnjavati da :"jedem, *****, dišem i spavam" nije jedino šta postoji.

Ljudi su u istom fizičkom ali u potpuno drugačijim mentalnim i emotivnim univerzumima.
Oni iz jednog nemaju sposobnost percepcije onog šta je u drugom. Zato je nekima uzaludno objašnjavati da :"jedem, *****, dišem i spavam" nije jedino šta postoji.

da a neki od drveca ne vide sumu

evo mamca za predatore da se možda više uključe
ccd-cappuccino.jpg

- - - - - - - - - -

moram da razmišljam :think:

Ako se samo toga plasis pitaj srecne zene kako to izgleda.

Nisi me pratila, za muskog predatora nema igre, a jos manje ako je zrtva. Zene igraju sve te uloge, ako su predatori to rade iz interesa, ako gube ili su zrtve, one glume zrtve predatora iako si u pravu da sticu iskustvo, ali negativno, pa je zato ostecena.
?
Ne razumem ovaj deo da za muškog predatora nema igre. Muškarac se ne ikad ne igra u ovom kontekstu o kome je tema?

Back