Kiyko
Domaćin
- Poruka
- 3.993
Kuliraža čista. Kad ste zalegle u zamku same umesto da mu date osećaj da vas je on doveo do nje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da im ostavimo kafe s mlekom ako naiđu
Sta si se primila na temu, ne skidas se sa iste. Jel bi htela jednog predatora da te presavije?
U kom smislu oštećenje? Možda je to cena koja se plaća za neku spoznaju o sebi. A saigrač uleće tamo gde intuitivno oseća da je potrebno.
Nema tu podele na tipove, predator je zivotinjka koja te ostavi ostecenu.
Kako je odnos interaktivan nije moguce vrsiti podele, a kao jedina odrednica je da on odlazi.
Predaore bi mogli deliti po interesu koji ostvaruje, ali onome koji je ostecen to je manje vazna stvar.
a ne mora
pa ima i drugih nisam samo ja![]()
Ima, pucaju i starije i mladje od potisnute seksualnosti.
editWoooow odnos zahteva paralelne univerzume istovremeno. To je lako ako znaš kako.
zajbavs nas?

ne mogu da citiram a mrzi me da listam, neko je napisao o tim zavesama i zenama koje ne mogu da vide iza tih zavesa

Ljudi su u istom fizičkom ali u potpuno drugačijim mentalnim i emotivnim univerzumima.
Oni iz jednog nemaju sposobnost percepcije onog šta je u drugom. Zato je nekima uzaludno objašnjavati da :"jedem, *****, dišem i spavam" nije jedino šta postoji.
Ima, pucaju i starije i mladje od potisnute seksualnosti. Idealno za predatora.

Ljudi su u istom fizičkom ali u potpuno drugačijim mentalnim i emotivnim univerzumima.
Oni iz jednog nemaju sposobnost percepcije onog šta je u drugom. Zato je nekima uzaludno objašnjavati da :"jedem, *****, dišem i spavam" nije jedino šta postoji.
?Nisi me pratila, za muskog predatora nema igre, a jos manje ako je zrtva. Zene igraju sve te uloge, ako su predatori to rade iz interesa, ako gube ili su zrtve, one glume zrtve predatora iako si u pravu da sticu iskustvo, ali negativno, pa je zato ostecena.
to je možda i ok, ali žene zadržite koncentraciju do kraja : )) - što ih uhvati zli predator, može možda i ok da bude
Lepo ti je i odgovorila.
Ovlazi odmah na rec predator, malo kasnije pati po defaultu. To je neki zivot koji je bolji za zene nego da zive mirno uz nekoga koga postuju.
edit
jos uvek nas zajbavs?
?
Ne razumem ovaj deo da za muškog predatora nema igre. Muškarac se ne ikad ne igra u ovom kontekstu o kome je tema?
muskarac, prestaje da se igra, kad zavoli i hoce samo nju
Ako se samo toga plasis pitaj srecne zene kako to izgleda.
ne znam, mislim da vise muske poznajem no zenskeA žena?
- - - - - - - - - -
Pitam tebe.
Djordje je preator
![]()
- - - - - - - - - -
Lave, nema veze sa tobom, Djordje i lavovi su na ti
- - - - - - - - - -
Ladno ga drzi za tuki. Ahaha