- Poruka
- 62.443
Nemam pojma, pustaju ga i kada otvara tezgu na lokalnoj pijaci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grickaju...Ima istine u svemu osim ako se nađu dve jedinke na isti način gladne perverzije u ljubavnim igrama.
Tada ni jedan od partnera ne mora da mnogo odstupa od svog kalupa koji je izlio u ranoj mladosti i da čini ustupke suprotnom polu.
Oboje balave nad nečim što za nju znači potpuna predaja do submisivnosti, a za njega osećaj da je zauzdao partnerku kao pravi iskusni džokej što mu daje neophodno samopouzdanje kao ljubavniku na duže staze.
Šta se sve njih dvoje igraju kad su sami ne znam ali naslućujem da bi mnogi odavde pokrili oči rukama![]()

Dobro ako ste vi poslije uzeli neodoljivost kao zajednicki imenitelj onda to potpuno stavlja van snage uvodni post i radi se o nekom sasvim drugacijem tipu.
Poenta je da ne mozemo arbitrarno upotrebljavati termine i njima oznacavati ono sto se nama svidja, mislim mozemo ali to nema nikakvu tezinu ni vrijednost za diskusiju.
Onda pitaj članove foruma ženskog opredeljenja da li grickaju ugao usne kada se priča o predatoru, i kada bi mu rekle da ih boli glava i da moraju rano da ustanu i da ne serre više i da ima još sarme u frižideru.
Čisto da odgonetnemo ima li kakvih sex hintova u esenciji stvari, ili sam omašio temu.
Naravno, bez skarednog, umoljavam.
Idealna zena- ona koja se daje, koja se bori protiv svojih strahova, oslobodjena, i koja je tu cak i kada te zadesi najvece sranje.
Pazi kada svaki muskarac i svaka zena misli da je suprotan pol vise udaljeniji od tih ideala koje imaju u svojoj glavi.
Nisu tu zene nista posebnije od muskaraca, jednostavno, mnogo je tesko da se razumemo, generalno govoreci.
Kada nadjes makar jednog sa kim se razumes, drzi ga cvrsto.
Sad, ljudi su generalno kukavice, i cak kada nadju tog nekog, ne drze ga, nego se povezuju zbog nekih potpuno smesnih i tehnickih stvari. A onda dodje i do problema u komunikaciji sa tim nekim, a komunikacija je glavna stvar; i kada se ona zatruje, to je kraj. tesko je to ispraviti, jako tesko...

Idealna zena- ona koja se daje, koja se bori protiv svojih strahova, oslobodjena, i koja je tu cak i kada te zadesi najvece sranje.
Pazi kada svaki muskarac i svaka zena misli da je suprotan pol vise udaljeniji od tih ideala koje imaju u svojoj glavi.
Nisu tu zene nista posebnije od muskaraca, jednostavno, mnogo je tesko da se razumemo, generalno govoreci.
Kada nadjes makar jednog sa kim se razumes, drzi ga cvrsto.
Sad, ljudi su generalno kukavice, i cak kada nadju tog nekog, ne drze ga, nego se povezuju zbog nekih potpuno smesnih i tehnickih stvari. A onda dodje i do problema u komunikaciji sa tim nekim, a komunikacija je glavna stvar; i kada se ona zatruje, to je kraj. tesko je to ispraviti, jako tesko...
Citam ovog Kamija sad i dodje mi da ga pitam za ljubavni savet....![]()

Hvala.Uvek slusaj svoj polni organ, ne mozes da promasis![]()

Ja ako sam shvatio temu samp perfect i kaze sta misli i sta misli da joj treba dok postavljacica teme udara na sve strane vrti se u krug deluje ko da ne zna vise sta da kaze
Pozitivan ishod igra igraca koji su na istom nivou je ok
Ali ako je jedan vampir sto rece guede onda nece biti nista pozitivnog tu osim rusevina

ja izgleda imam jednog predatora, savjet brze molim![]()
Postavljacica uživa u temi. Sličan osecaj kad si na ivici da svrsis ali odugovlacis jer želiš da taj dobar osecaj potraje dugo![]()
Postavljacica uživa u temi. Sličan osecaj kad si na ivici da svrsis ali odugovlacis jer želiš da taj dobar osecaj potraje dugo![]()
ja izgleda imam jednog predatora, savjet brze molim![]()
Jel ti to kažeš meni ili kao obično uopstenoI onda ti prenadrazi klit i ne mozes da svrsis vise ili mora pauza

Nije stvar u orgazmuJa kad to izvodim posle imam tako jadan orgazam da je to muka jedna...
Svako bi si složio. Inače se svede na drndanjeGotovo bih se složio sa tobom, kad ne bi bila toliko srodna po onom što sam video u tvojim postovima toj postavljačici.
Jel ti to kažeš meni ili kao obično uopsteno
Nije stvar u orgazmu
Svako bi si složio. Inače se svede na drndanje
sumljas sumljas sumljas sumljas sumljas sumljasIma i one klasicne zablude da su najopasniji oni na koje najmanje sumljas. Tako se danas ta deviza i uzima cesto i u situacijama zlostavljanja u braku. Kao ono: U javnosti je fin,a privatno je monstrum.
Meni su to sve gluposti. Naletis na ono sto i trazis u 90 posto slucajeva. Nema tu neke nevinosti.
Ako naletis na takvog lika, koji je ispod radara, mistican, miran a energican, pritiska ti prave prekidace, nije li ti nekada palo na pamet da si mozda inertna osoba i suvise pasivna.
Jel nekada takvoj osobi padne na pamet da da sebi sansu da upoznaje bas te proseke koje na prvu loptu plitko okarakterise - praznjikav ? Umesto sto opsesivno traga za nekakvim vanserijskim karakterom. Ili na kraju ispadne sociopata koji to otvoreno pokazuje ili onaj malo pametniji koji to ume da skriva.

Znaci volite da bi patili, jebbete se da ne svrsite... ljudi vi meni vise nista niste jasni...
Znaci volite da bi patili, jebbete se da ne svrsite... ljudi vi meni vise nista niste jasni...
Jel ti to kažeš meni ili kao obično uopsteno
Nije stvar u orgazmu
Svako bi si složio. Inače se svede na drndanje