Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Predator je stalno u potrazi sa ravnopravnim igračem suprotnog pola i to je negde razumljivo,
samo što njegove predatorske aktivnosti ne treba stavljati u ravan zlog i potuljenog majstora spremnog na obmanu,
on je samo biće koje traži sličnu ili u najboljem slučaju istu frekvenciju koju i sam emituje.

Ako je ne pronađe u jednoj osobi, on će svakako tragati dok ne nađe ono za čime žudi.
Zato imamo niz ucveljenih cica, koje plaču zato što su prevaziđene, a ne zato što nisu umele da ponude ono na šta ih je predator pozvao...
nazovimo to vožnja ringišpilom po mentalnoj oblasti izvan granica pristojnog i konvencionalnog.

Sto je maloj milo to joj se i snilo.

Ja ako sam shvatio temu samp perfect i kaze sta misli i sta misli da joj treba dok postavljacica teme udara na sve strane vrti se u krug deluje ko da ne zna vise sta da kaze

Pozitivan ishod igra igraca koji su na istom nivou je ok
Ali ako je jedan vampir sto rece guede onda nece biti nista pozitivnog tu osim rusevina

Ja ako sam shvatio temu samp perfect i kaze sta misli i sta misli da joj treba dok postavljacica teme udara na sve strane vrti se u krug deluje ko da ne zna vise sta da kaze

Ali ako je jedan vampir sto rece guede onda nece biti nista pozitivnog tu osim rusevina

Medena samo pita da bi mogla da odluci, zato je i postavila temu.

Nema bas nesto ni vremena, pocela joj nova sezona.:)

Poslednja izmena:
Recimo u najboljem slučaju.
Muškarac srednjih godina, šarmantno prosedeo,
bez pojasa za spasavanje,
izdržljiv nekoliko sati u seksuallnom klinču
neupadljivo prijatnog izgleda na prvi pogled,
elokventan,
intelektualno moćan a ne uobražen,
spreman da nežno i toplo voli kad treba,
pruža oslonac u moralnom i svakom drugom pogledu
sa manirima gospodina..

mnogo tražim? :lol:

Ovo bas i nije fer, opisujes muza.

Kako ce znati da voli i biti moralni oslonac i pomoc, ne znam sta sve ne kad on ide na sledecu cim tebe osvoji?
evo ga još jedan loš đak Boža.
Ne bre ublehas,
ako nađe sebi ravnopravnu partnerku ne ide dalje jer tu na jednom mestu dobija ono što traži. čak i njemu samom više odgovara neko sa kim je uigran, nego neko na koga treba tek da se navikava...

to je isto kao kad odeš u šoping mol pa na jednom mestu kupiš sve što ti treba.
epa za predatora je uigrana partnerka kojoj ne mora da deli instrukcije i da je upućuje u tajne igranja šoping mol :lol:

trčanje po lavirintu nekima nije a nekima jeste zabavno.
neki strahuju da će se izgubiti
a neki jedva čekaju sledeći hodnik
tako bi mogli da se podelimo u dve grupe...

- - - - - - - - - -

Upravo tako. Upravo tako....

Poslednja izmena:
evo ga još jedan loš đak Boža.
Ne bre ublehas,
ako nađe sebi ravnopravnu partnerku ne ide dalje jer tu na jednom mestu dobija ono što traži. čak i njemu samom više odgovara neko sa kim je uigran, nego neko na koga treba tek da se navikava...

to je isto kao kad odeš u šoping mol pa na jednom mestu kupiš sve što ti treba.
epa za predatora je uigrana partnerka kojoj ne mora da deli instrukcije i da je upućuje u tajne igranja šoping mol :lol:

trčanje po lavirintu nekima nije a nekima jeste zabavno.
neki misle da će se izgubiti
a neki jedva čekaju sledeći hodnik
tako bi mogli da se podelimo u dve grupe...

Onda ti nije predator. On po definiciji mora da trazi sledecu zrtvu.

Onda ti nije predator. On po definiciji mora da trazi sledecu zrtvu.

Traži i pronađe je u svojoj partnerki.
A ona zdušno prihvati igru i unese elemente svoje vizije te igre koju on zdušno prihvata
I tako njih dvoje funkcionišu,
kao što drugi parovi planiraju letovanje na rate,
oni razrađuju strategiju za sledeći nivo igara koje igraju.
to je njihova predigra.
zvući li ti kao SF

Traži i pronađe je u svojoj partnerki.
A ona zdušno prihvati igru i unese elemente svoje vizije te igre koju on zdušno prihvata
I tako njih dvoje funkcionišu,
kao što drugi parovi planiraju letovanje na rate,
oni razrađuju strategiju za sledeći nivo igara koje igraju.
to je njihova predigra.
zvući li ti kao SF

Ti pricas o necem drugom. Tome vecina tezi, pronalazak srodne duse, savrsenog partner kako god.

Leone mislim da nekoj prosečnoj ženi zaista ne preti nikakva opasnost od takvih predatora.
Cela stvar sa lovom ili predatorstvom je krupna divljač, kapitalna.
Tako devojke, opustite se, nema razloga za bojazan.:D

Pa zar nije to ključ za sve muško ženske rebuse i ukrštenice?
Neko pored koga će ti biti udobno u tvojoj koži.

Ako umeš to sam bez pomoći suprotnog pola, to je onda vrh, ali takvi završavaju na Tibetu sa trećim okom nasred čela:lol:
U ovoj našoj dekadentnoj evropskoj civilizaciji vozi se dvojac.
po vodama mirnim, po vodama brzim i nemirnim ali uglavnom dvojac.
i da, to se suvoparno pravnički tretira kao zajednica zvana brak.

Leone mislim da nekoj prosečnoj ženi zaista ne preti nikakva opasnost od takvih predatora.
Cela stvar sa lovom ili predatorstvom je krupna divljač, kapitalna.
Tako devojke, opustite se, nema razloga za bojazan.:D
ma opuštene smo Đelo232,
samo diskutujemo jer na forumu nekako i ne vidim smisao bilo čega drugog.
meni su postovi u kojima ima deset smajlija a tri reči stvarno nonsens.
a kad se čovek zapriča u svim pravcima onda je to mnogo lepo...:D

ma opuštene smo Đelo232,
samo diskutujemo jer na forumu nekako i ne vidim smisao bilo čega drugog.
meni su postovi u kojima ima deset smajlija a tri reči stvarno nonsens.
a kad se čovek zapriča u svim pravcima onda je to mnogo lepo...:D

E još kad bi se pojavio neki predator da živne atmosferu...
Ali nema više takvih. Inflacija. j ebi ga.

Ako umeš to sam bez pomoći suprotnog pola, to je onda vrh, ali takvi završavaju na Tibetu sa trećim okom nasred čela:lol:

Nije. Ti tipicno zenski pokusavas da promjenis naseg bed gaya iz teme. Ali on se nikad nece promjeniti ma koliko ti mastala o tome.

Meni voditeljka teme nije delovala ko da na ovo misli vec je pokusala da objasni da se igra zavrsava kad neko klone a onda predator pici dalje jer je predator a ne covek koji je usao u braku i voli

- - - - - - - - - -

Nada nikad ne nestaje. Treba živeti ženski san do kraja, promeni ga.

To je tek posebna tema za sebe zasto neke misle da su bas one te koje ce da promeniti bed gaya kome je samo igra ili vampirizam u glavi

Plišani ti robuješ predrasudama.

Na ovoj temi ustanovili smo nekoliko vrsta predatora neki su zli neki su dobri a zajednički imenitelj im je da su neodoljivi.

Đelo232 ti si zatrovao svoj um narodnjacima. Spržio si mozak ovim smećem od muzike. Da slušaš nešto uzvišeniju muziku imao bi i uzvišenije misli
Nije ni čudo što nemaš svoje mišljenje već ideš od posta do posta i kritikuješ ono što drugi ljudi misle, smisle i napišu.

Stvarno bi se ćerala sa vama ceo dan, ali sad idem off.
vidimo se kasnije

Ljubim vas sve redom i razmislite još jednom u kom ste kalupu koji su vam servirali porodica škola i društvo pustili korenje.

- - - - - - - - - -

Meni voditeljka teme nije delovala ko da na ovo misli vec je pokusala da objasni da se igra zavrsava kad neko klone a onda predator pici dalje jer je predator a ne covek koji je usao u braku i voli

- - - - - - - - - -

To je tek posebna tema za sebe zasto neke misle da su bas one te koje ce da promeniti bed gaya kome je samo igra ili vampirizam u glavi

Evo samo da kažem još ovo jer hoću Leonu da odgovorim, on mi je posebno drag forumaš.
Trepćete svi ko da prvi put vidite bukvar muško ženskih tajni.
Predatora ima na sve strane različitih vrsta boja veličina....
Kiyko je opisivala jedan model, ja drugi. Kami treći....ima ih još sigurna sam opustite se i dajte svoje viđenje predatora.
Kako on izgleda u vašim očima. Da li je rastegljiv, može li da se pere u mašini koje je boje bla bla razumete me nadam se...

Plišani ti robuješ predrasudama.

Na ovoj temi ustanovili smo nekoliko vrsta predatora neki su zli neki su dobri a zajednički imenitelj im je da su neodoljivi.

Đelo232 ti si zatrovao svoj um narodnjacima. Spržio si mozak ovim smećem od muzike. Da slušaš nešto uzvišeniju muziku imao bi i uzvišenije misli
Nije ni čudo što nemaš svoje mišljenje već ideš od posta do posta i kritikuješ ono što drugi ljudi misle, smisle i napišu.

Stvarno bi se ćerala sa vama ceo dan, ali sad idem off.
vidimo se kasnije

Ljubim vas sve redom i razmislite još jednom u kom ste kalupu koji su vam servirali porodica škola i društvo pustili korenje.

- - - - - - - - - -

Evo samo da kažem još ovo jer hoću Leonu da odgovorim, on mi je posebno drag forumaš.
Trepćete svi ko da prvi put vidite bukvar muško ženskih tajni.
Predatora ima na sve strane različitih vrsta boja veličina....
Kiyko je opisivala jedan model, ja drugi. Kami treći....ima ih još sigurna sam opustite se i dajte svoje viđenje predatora.
Kako on izgleda u vašim očima. Da li je rastegljiv, može li da se pere u mašini koje je boje bla bla razumete me nadam se...

Dobro ako ste vi poslije uzeli neodoljivost kao zajednicki imenitelj onda to potpuno stavlja van snage uvodni post i radi se o nekom sasvim drugacijem tipu.
Poenta je da ne mozemo arbitrarno upotrebljavati termine i njima oznacavati ono sto se nama svidja, mislim mozemo ali to nema nikakvu tezinu ni vrijednost za diskusiju.

Predator ima: Sjajnu kosu, neprirodno velike oci oko kojih mase lepezom od trepavica, guce kao gugutka i naravno, ne laze, ne govori ruzne reci, uvek je nasminkana i opeglana, nosi stikle od najmanje 8 santimetara, ulazi i izlazi iz vaseg zivota na velika vrata na koja kuca lagano, a kad ih zatvori to radi elegantno levom nogom.

Back