Poenta predatorske igre nije igranje sa ženom kao sa objektom. Tako se klinci igraju u pesku sa koficom i lopaticom.
Poenta predatorske igre je igra sa veoma dobrom namerom i pozitivnim ishodom naročito ako je partnerka otvorena za saradnju na nekoliko različitih nivoa uključujući na posletku i taj nivo telesne prisnosti. Taj nivo dolazi kao poslednji u nizu, jer ako nema razumevanja na drugim nivoima, seksualna igra će ličiti na čitanje manifesta komunističke partije. Dosadno štivo čiji te sadržaj nagoni na dremež...zzzz
To je, ja bar tako mislim, suptilna igra u kojoj učestvuju oboje i koja ih vodi u emotivno kreativni zanos. Tačnije to je igra koja se zove predigra.
Ako umeju da predigru rasprostru i po ostalim oblastima života, a ne samo pre nego što odluče kako reče draga CPR da se ,izujedaju, oni su ostvarili životni bonus.
Pri tom ne mislim da su stalno napaljeni kao životinje i da je osovina u njihovoj komunikaciji seksualne prirode, već na to da umeju da nadograde jedno drugo, da prate ideju, unose nove momente u svoj život intelektualno i kreativno se prepliću. Mislim da partenri moraju biti istih ili sličnih intelektualnih mogućnosti, u suprotnom dobićemo
totalno raštimovani orkestar koji neće svirati dugo u istom sastavu
Ako nisam u pravu demantujte me, ali mislim da je Kiyko ovo mislila u uvodnom postu, čitala sam ga opet samo što smo se na ovoj skoro pa 30 strani opasno rasplinuli...
To bi vodilo ka zaključku da predator takođe pored sebe ima predatorku koja mu odgovara kao partnerka i sa kojom postiže sklad izazvan kompatibilnošću njihovih ličnosti, da oboje imaju istu energiju u igranju jedno sa drugim, a ne jedno protiv drugog.