Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Predator ima: Sjajnu kosu, neprirodno velike oci oko kojih mase lepezom od trepavica, guce kao gugutka i naravno, ne laze, ne govori ruzne reci, uvek je nasminkana i opeglana, nosi stikle od najmanje 8 santimetara, ulazi i izlazi iz vaseg zivota na velika vrata na koja kuca lagano, a kad ih zatvori to radi elegantno levom nogom.

To nije predator, već ona što je smestila Zeki Rodžeru...

Poenta predatorske igre nije igranje sa ženom kao sa objektom. Tako se klinci igraju u pesku sa koficom i lopaticom.
Poenta predatorske igre je igra sa veoma dobrom namerom i pozitivnim ishodom naročito ako je partnerka otvorena za saradnju na nekoliko različitih nivoa uključujući na posletku i taj nivo telesne prisnosti. Taj nivo dolazi kao poslednji u nizu, jer ako nema razumevanja na drugim nivoima, seksualna igra će ličiti na čitanje manifesta komunističke partije. Dosadno štivo čiji te sadržaj nagoni na dremež...zzzz
To je, ja bar tako mislim, suptilna igra u kojoj učestvuju oboje i koja ih vodi u emotivno kreativni zanos. Tačnije to je igra koja se zove predigra.
Ako umeju da predigru rasprostru i po ostalim oblastima života, a ne samo pre nego što odluče kako reče draga CPR da se ,izujedaju, oni su ostvarili životni bonus.
Pri tom ne mislim da su stalno napaljeni kao životinje i da je osovina u njihovoj komunikaciji seksualne prirode, već na to da umeju da nadograde jedno drugo, da prate ideju, unose nove momente u svoj život intelektualno i kreativno se prepliću. Mislim da partenri moraju biti istih ili sličnih intelektualnih mogućnosti, u suprotnom dobićemo
totalno raštimovani orkestar koji neće svirati dugo u istom sastavu :lol:
Ako nisam u pravu demantujte me, ali mislim da je Kiyko ovo mislila u uvodnom postu, čitala sam ga opet samo što smo se na ovoj skoro pa 30 strani opasno rasplinuli...

To bi vodilo ka zaključku da predator takođe pored sebe ima predatorku koja mu odgovara kao partnerka i sa kojom postiže sklad izazvan kompatibilnošću njihovih ličnosti, da oboje imaju istu energiju u igranju jedno sa drugim, a ne jedno protiv drugog.

I ja mislim da je ona mislila na to sto ti pises sada.

Ali, sa druge strane, reci mi iskreno, da li ti mislis da muskarci i zene imaju priblizno isto shvatanje predigre? Ne mora da je isto, makar priblizno isto? Mislim, prosecan muskarac i prosecna zena, ako se uzme da su priblizno istih intelektualnih i kulturnih nivoa.

Moje misljenje je da postoji sustinska razlika u tom shvatanju. Muska priroda pravi napor da bi bila suptilna i priblizila se zenskoj. To je napor, nesto sto muskarac radi da bi se nasao na pola puta sa zenom. E sad, postoje neki koji bi to prihvatanje igre definisalo kao veci trud, i kao vece davanje, upravo zbog toga sto se nalazi na pola puta sa zenom. Ja se npr. sa tim ne slazem, i imam drugo misljenje.
Jer generalno, ovo sto sam napisao za muskarce koji se igraju ne mora da vazi za zene, one su razlicite od nas.

Pitanje je kako razaznati koja vrsta predatora je u pitanju. Jer u oba slucaja postoji osecaj prozimanja i zelje za ogoljavanjem kod saigraca. U ovom prvom slucaju gde je mozda bolji izraz igrac to je obostrano. U drugom umesto igraca imamo predatora u pravom smislu te reci. Mozda je osnovni kriiterijum da li postoji vise saigraca jer predator u trenutku kada se igra zavrsi odmah zapocinje novu.

Sve u krajnjem slucaju zavisi od konteksta, tj. od namere.

Ako je muskarcu stvarno stalo da uspostavi neki odnos sa zenom i uziva u njoj, on ce da kroz igru pokusa da oslobodi zenu, i uvek ce je terati da bude hrabra i bori se protiv strahova. Jer to mora da radi posto zenska priroda, a posebno pa kultura, nije ni priblizno toliko direktna kao muska, cast izuzecima. Postoje tu hiljade razlicitih primera, ali u principu, cak i ona zena koja je oslobodjena kao klinka ce se kasnije zatvoriti i uplasiti jos vise, cast izuzecima. To je vezano za ovo moderno drustvo, pa kada krenu da ti pricaju kako su danas klinke ovakve ili ovakve. Skoro svaka od tih oslobodjenih klinki ce se kasnije zatvoriti, sto bi rekli dede, 'zivot ce je nauciti na to'.

Ako ima losu nameru, ili nema nikakvu nameru i zabole ga (najcesci slucaj), onda nece da se trudi oko toga, i titrace njenim strahovima, na ovaj ili onaj nacin. Kada ja pricam o igrama, mislim na te igre, gde je poenta igre sama igra, a ne gde je igra samo tehnicka stvar.

Verovatno se razlike poznaju po nekim sitnicama u razgovoru.

(Pravim se da ti odgovaram da bih stavio link onoj savršenoj da nisam toliki seljak kao što ona misli.
)
U suštini trenutno sam odvojen od devojke pa tražim surogat devojku, mentalno naravno, a ta mi je delovala pametno, pa reko...

(Sasi ispo još veći paor. Ako nešto ne vole, ne vole kad igraš na sigurno. Slobodno se izloguj, iebati nećeš, vidimo se u sledećem roku.)

Naduvaj sebi jednu surogatnu. Ne zakera, a isto deluje pametno... ćuti.

I ja mislim da je ona mislila na to sto ti pises sada.

Ali, sa druge strane, reci mi iskreno, da li ti mislis da muskarci i zene imaju priblizno isto shvatanje predigre? Ne mora da je isto, makar priblizno isto? Mislim, prosecan muskarac i prosecna zena, ako se uzme da su priblizno istih intelektualnih i kulturnih nivoa.

Moje misljenje je da postoji sustinska razlika u tom shvatanju. Muska priroda pravi napor da bi bila suptilna i priblizila se zenskoj. To je napor, nesto sto muskarac radi da bi se nasao na pola puta sa zenom. E sad, postoje neki koji bi to prihvatanje igre definisalo kao veci trud, i kao vece davanje, upravo zbog toga sto se nalazi na pola puta sa zenom. Ja se npr. sa tim ne slazem, i imam drugo misljenje.
Jer generalno, ovo sto sam napisao za muskarce koji se igraju ne mora da vazi za zene, one su razlicite od nas.

Ima istine u svemu osim ako se nađu dve jedinke na isti način gladne perverzije u ljubavnim igrama.
Tada ni jedan od partnera ne mora da mnogo odstupa od svog kalupa koji je izlio u ranoj mladosti i da čini ustupke suprotnom polu.
Oboje balave nad nečim što za nju znači potpuna predaja do submisivnosti, a za njega osećaj da je zauzdao partnerku kao pravi iskusni džokej što mu daje neophodno samopouzdanje kao ljubavniku na duže staze.
Šta se sve njih dvoje igraju kad su sami ne znam ali naslućujem da bi mnogi odavde pokrili oči rukama :lol:

Ebiga, svako ima svog predatora.
Na kraju balade, run for your life.

To je prica i za muske predatore svako ima svog predatora.

- - - - - - - - - -

Ima istine u svemu osim ako se nađu dve jedinke na isti način gladne perverzije u ljubavnim igrama.
Tada ni jedan od partnera ne mora da mnogo odstupa od svog kalupa koji je izlio u ranoj mladosti i da čini ustupke suprotnom polu.
Oboje balave nad nečim što za nju znači potpuna predaja do submisivnosti, a za njega osećaj da je zauzdao partnerku kao pravi iskusni džokej što mu daje neophodno samopouzdanje kao ljubavniku na duže staze.
Šta se sve njih dvoje igraju kad su sami ne znam ali naslućujem da bi mnogi odavde pokrili oči rukama :lol:

Smanji dozivljaj :) To nije predator, to je samo licni pas cuvar.

Ko je pričao o jeb anju na ovoj temi, gde se priča o čisto mentalnim igrama?

Osim toga skaredno mi je pričati o tome.

Onda pitaj članove foruma ženskog opredeljenja da li grickaju ugao usne kada se priča o predatoru, i kada bi mu rekle da ih boli glava i da moraju rano da ustanu i da ne serre više i da ima još sarme u frižideru.
Čisto da odgonetnemo ima li kakvih sex hintova u esenciji stvari, ili sam omašio temu.
Naravno, bez skarednog, umoljavam.

Predator ima: Sjajnu kosu, neprirodno velike oci oko kojih mase lepezom od trepavica, guce kao gugutka i naravno, ne laze, ne govori ruzne reci, uvek je nasminkana i opeglana, nosi stikle od najmanje 8 santimetara, ulazi i izlazi iz vaseg zivota na velika vrata na koja kuca lagano, a kad ih zatvori to radi elegantno levom nogom.

Bravo valjam se od smeha :rotf: :rotf:

Recimo u najboljem slučaju.
Muškarac srednjih godina, šarmantno prosedeo,
bez pojasa za spasavanje,
izdržljiv nekoliko sati u seksuallnom klinču
neupadljivo prijatnog izgleda na prvi pogled,
elokventan,
intelektualno moćan a ne uobražen,
spreman da nežno i toplo voli kad treba,
pruža oslonac u moralnom i svakom drugom pogledu
sa manirima gospodina..

mnogo tražim? :lol:

Idealna zena- ona koja se daje, koja se bori protiv svojih strahova, oslobodjena, i koja je tu cak i kada te zadesi najvece sranje.

Pazi kada svaki muskarac i svaka zena misli da je suprotan pol vise udaljeniji od tih ideala koje imaju u svojoj glavi.

Nisu tu zene nista posebnije od muskaraca, jednostavno, mnogo je tesko da se razumemo, generalno govoreci.

Kada nadjes makar jednog sa kim se razumes, drzi ga cvrsto.

Sad, ljudi su generalno kukavice, i cak kada nadju tog nekog, ne drze ga, nego se povezuju zbog nekih potpuno smesnih i tehnickih stvari. A onda dodje i do problema u komunikaciji sa tim nekim, a komunikacija je glavna stvar; i kada se ona zatruje, to je kraj. tesko je to ispraviti, jako tesko...

Možda on nju posipa kefirom zauši, a ona njemu jede boraniju iz pupka... vruću.
To je jedino na šta bih pokrio oči. Daaaj bre, boraniju pored tetovca...

Back