- Poruka
- 8.518
hoce, hoce promenice ga 
- - - - - - - - - -
pre ce biti da ce on nju promeniti, tj. zameniti

- - - - - - - - - -
pre ce biti da ce on nju promeniti, tj. zameniti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Brutalno si dobar u opsivanju i svog tog sjaja i sve te bede. A zene koje pristanu na igru i ako znaju ishod tj. I kad nisu onaj tipromenicu ga ja samo ja. U cemu je carolija?
Ti si odlican u ogoljavanju.
Brutalno si dobar u opsivanju i svog tog sjaja i sve te bede. A zene koje pristanu na igru i ako znaju ishod tj. I kad nisu onaj tipromenicu ga ja samo ja. U cemu je carolija?
Ti si odlican u ogoljavanju.

Pa u tome sto je ona pritupava. Na to se ne prze odrasle, emotivno inteligentne osobe, vec one zadojene jeftinim romanima.
Ne znam zašto me me ovaj tekst podsetio na priču koja sledi:
Iz knjige KO SE SMEJE ZLO NE MISLI ŽENI, izdavač BEOKNJIGA
Otvorena nova robna kuća gde žene mogu da sebi izaberu muškarca po želji.
Robna kuca ima pet spratova, na svakom spratu su muškarci svrstani po svojim pozitivnim osobinama, i što se više penjete osobine su sve bolje. Pravilo je ako se otvore vrata jednog sprata, onda sa tog sprata se mora izabrati muškarac.
Ako se popne na sledeći sprat nema povratka nazad, osim da se napusti robna kuća i nikad više se ne može ponovo ući u robnu kuću.
Nekoliko prijateljica došlo je u robnu kuću da sebi izaberu muškarca po želji.
Prvi sprat: Na vratima piše: "Ovi muškarci imaju posao i vole decu." Žene pročitaše šta piše na vratima i rekoše:
- Eh, bolje je nego da su nezaposleni i da ne vole decu, ali... šta li se nalazi na sledećem spratu?
Zato se uputiše na drugi sprat. Na vratima je pisalo: "Ovi muškarci imaju dobro plaćene poslove, vole decu i imaju dobar fizički izgled."
- Mmmmmm nije loše - rekoše žene - Ali šta li ima na trećem spratu?
Treći sprat: Na vratima je pisalo: Ovi muškarci imaju dobro plaćene poslove, vole decu, imaju dobar fizički izgled i pomažu u kućnim poslovima."
- Wow - povikaše žene - veoma privlacno.
Ali postojalo je još spratova i ženska radoznalost!
Četvrti sprat: Na vratima je pisalo: "Ovi muškarci imaju dobro plaćene poslove, vole decu, imaju dobar fizički izgled, pomažu u kućnim poslovima i veoma su romantični."
- O Bože - povikaše žene - zamislite samo šta mora da bude na petom spratu? - pa otrčaše na peti sprat da vide.
Na vratima je pisalo: Ovaj sprat je prazan i postoji samo da bi se dokazalo kako je ženama nemoguće udovoljiti! Izlaz vam je levo.
ma ne prestaje ni kad mu saspe ako opet nastavi sa njim![]()

Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?hoce, hoce promenice ga
- - - - - - - - - -
pre ce biti da ce on nju promeniti, tj. zameniti![]()
Ona moze da nastavi, on ne moze, makar ne na taj nacin. Kada muskarac zna da zena misli da je slab, tesko moze da mu se digne na nju, a i kad mu se digne, to je uradio na silu...
Eto vam i plasticno![]()

mjok bice sta tripujes, nisi normalna uz to smeje se na to njeno ili nesto slicno..ili napadne ili sta vec i onda udari jos jace
nemas pojma kami cccc
![]()

Naravno pitanje je zasto zena svesna i igre i ishoda ulazi u nju i kada zna da se tu nista ne menja. Ne zanimaju me one koje imaju lazne nade vec bas ove: da li to znaci da su na neki nacin isti?
to su psihopate![]()

Mislim da je u pitanju ne toliko pritupavost tih zena, nego isto tako- slabost.
A i opet kazem, to su neke generalne osobine, u stvarnom zivotu, objektivno, svi imamo taj delic; tu slabost koju privlaci tudja slabost i jad...
nisu, nema njih bas toliko..mozda malo emotivno osteceni
- - - - - - - - - -
dobro ne malo,,,vise![]()

Imamo, ali ne pravimo od toga filozofiju. To je poenta, sto se na ovoj temi prodaju muda pod bubrege.

Kako da se digne na silu?Bijes ga po glavi i pretis.Ona moze da nastavi, on ne moze, makar ne na taj nacin. Kada muskarac zna da zena misli da je slab, tesko moze da mu se digne na nju, a i kad mu se digne, to je uradio na silu...
Eto vam i plasticno![]()

svako ko voli da kinji drugog, za mene je psiho![]()
Kako da se digne na silu?Bijes ga po glavi i pretis.
Ne dignes li se,komsijski macor ce imati ekstra veceru..![]()
Kako da se digne na silu?Bijes ga po glavi i pretis.
Ne dignes li se,komsijski macor ce imati ekstra veceru..![]()
Svi muskarci znaju za klasicnu foru- mislis na nesto drugo i neku drugu, dok hebes Nju, na to se misli kada se kaze 'digne ti se na silu'.
Hajde sada neka neki muskarac provali da se njemu uvek dizao na onu koju u tom trenutku hebe, da ne bi ispalo da sam samo razgolitio svoje stavove i misljenja, lol...
To je jako zahebano,moze da se spusti u toku seksa..Svi muskarci znaju za klasicnu foru- mislis na nesto drugo i neku drugu, dok hebes Nju, na to se misli kada se kaze 'digne ti se na silu'.
Hajde sada neka neki muskarac provali da se njemu uvek dizao na onu koju u tom trenutku hebe, da ne bi ispalo da sam samo razgolitio svoje stavove i misljenja, lol...
To sam cula i od zena da rade. Da misle na drugog dok se jebbu sa onim sa kojim su trenutno. I to mi vazda bila misterija. Pa kad bre stignete da mislite u seksu?!

To sam cula i od zena da rade. Da misle na drugog dok se jebbu sa onim sa kojim su trenutno. I to mi vazda bila misterija. Pa kad bre stignete da mislite u seksu?!