Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma za mene je... jedan jedini... misteriozan i tako to...
Nego skontala sam da sam se jopet vratila na LjIS.
Moji drugu forumski ljubav... krug se okrece. Ako zavrsim na Tinejdzerima opet, tucite me govnjivom motkom preko ledja.

Kad muvamo igramo se i uživamo u veštini zavođenja. Nisu svi kuvari izjelice. Možeš me staviti u koji hoćeš tip. Ja volim da spremam klopu i da je jedem. I nisam od tipova koji ako su kuvari lažu da uživaju da jedu ili ako jedu ne zanima ih kako se to jelo spremilo. Prosto. Ja samo imam drugačija shvatanja od tebe.

Kad muvamo igramo se i uživamo u veštini zavođenja. Nisu svi kuvari izjelice. Možeš me staviti u koji hoćeš tip. Ja volim da spremam klopu i da je jedem. I nisam od tipova koji ako su kuvari lažu da uživaju da jedu ili ako jedu ne zanima ih kako se to jelo spremilo. Prosto. Ja samo imam drugačija shvatanja od tebe.

Jeste, u pravu si. I ja tako uzivam u sladoledu od cokolade onako kada gricnem vrh, samo vrh, pa osetim kako se otopljeni delic cokolade lagano spusta niz moje nepce, i toplo se ukotvi u zelucu...To je hedonizam, uzivanje... Jbte zvucim kao jedna forumasica sad :hahaha:

Ok, ne mogu ovako previse da se.rem, ja sam vise sirovina...

Nije samo uslovno hedonizam već i izazov. Zapravo to muvanje može da bude sve što poželiš i zato su teorije suvišne jer hvala Bogu da postoji večita misterija oko muško ženskih odnosa.. upravo zbog razlika u nama i razlika pojedinačno.

Možda su predatori na vrhu lanca ishrane ali to mene ne sprečava da izmišljam i isprobavam recepte dok stavljam sastojke u picu.

Nije samo uslovno hedonizam već i izazov. Zapravo to muvanje može da bude sve što poželiš i zato su teorije suvišne jer hvala Bogu da postoji večita misterija oko muško ženskih odnosa.. upravo zbog razlika u nama i razlika pojedinačno.

Možda su predatori na vrhu lanca ishrane ali to mene ne sprečava da izmišljam i isprobavam recepte dok stavljam sastojke u picu.

Ovo boldovano je tacno.

Ne postoji niko na vrhu lanca ishrane u M/Z odnosima, svi smo sjeba.ni i slabi.

Back