Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jeste mogu na kraju i da se uzmu

meni ovaj lik liči kao na bućka, ovaj tvoj predator :rumenko:
ali možda samo liči
ja sam neuspešni igrač u toj varijanti :confused:

...kao tkao nekako

eto možete pitati diskutovati

ali pre nego što sam dospela u kategoriju tih neuspešnihj on je mislio "ima tu nečega" :zaljubljena:

i onda sam ja tu negde počela bez veze da se ponašam, onako kako ne treba, sad da sam se ponašala bolje nemam pojma, da li je to prividna opcija. nije mu se svidela malograđanština. ali pošto je on ipak ljudsko biće bili smo neko vreme drugari

malo ću sad da se igram pa ću svraćati

Poslednja izmena:
Meni treba vremena da sve pročitan.budem.nego me zanima.VI sto ste dozivele.jeste li mu kad ste prestale sa igrom. Rekle to sto mislite da on jeste. I kakva je reakcija.da li je on uopste svrstan sebe kao takvog. Da li zna sta radi u bukvalnom smislu te reci.ja svom nisam rekla.i još me nije skroz pustio. Pojavi se povremeno.izpipa teren.
I još jedno pitanje. Koje su im mane haha

Uvek kada ne možeš da igraš dalje bilo da si emotivno slomljena jer su emocije nadvladale onaj deo koji te čuva (deo tebe koji zna da je igra i misli da si bezbedna) ili si se smorila, imaš želju da kažeš.
Nekada stavljanje do znanja produžava igru ali je mala šansa da ona plane ponovo. I ako se to desi verovatno ide u nekom potpuno suludom pravcu koji ne mogu da zamislim.
I ako imaju izuzetnu samokontrolu imaju i oni ispad iznenadnog besa kada ispuste po koji konac iz ruke. To nije klasična ljutnja koju svi imamo, naizgled jeste ali postoji neka vrsta osećaja da kažnjava, neka čudna ledenoća.Tada mogu da otkriju na sekund strukturu u kojoj su i šta ih pokreće, šta je njihova glad.
Uglavnom će negirati ali ćeš na neki način osetiti da je ponosan. On se ne oseća pobedjenim kad je provaljen već ponosnim. I ti misleći da mu zadaješ neki udarac time što si ga kao raskrinkala zapravo mu hraniš ego dodatno. Negde u njemu neki deo to shvata kao poraz, jer sebe onda vidi kao običnog. Ali taj deo se ne pita već ego.
Kami je lepo objasnio, mix svega toga, i zna šta radi i ne zna, odnosno sebe u konačnici shvata kao šarmantnog i ni krivog ni dužnog. Svet je lep, on je poseban i ne može on tu ništa.

- - - - - - - - - -

Jedna bitna stvar. Takav ne prosipa umece bas svuda. I druga strana mora to da zavredi. Inspiracija prema doticnoj je kljucna za to.

Naravno zato igra traje dugo sa dobrim saigračem. Sa ovim što se slome odmah i ne traje a dobar igrač sa takvima i ne ulazi u igru.

- - - - - - - - - -

nemaju mane :confused: za nas obične smrtnike. ali ako nađu nekog svog onda su oni jedno prema drugom kao obični

- - - - - - - - - -

e baš će opasni sad kad si mu rekla da se javi. a možda i hoće
Hoće.

Naravno zato igra traje dugo sa dobrim saigračem. Sa ovim što se slome odmah i ne traje a dobar igrač sa takvima i ne ulazi u igru.

Zavodjenje se odigrava i u vezi Kjoko, a ne samo tokom procesa smuvavanja, tako da ce i lako lomljive dobiti takvog ako se zainteresuje za njih ili budi bolje receno one za njega pa on za njih.
Daleko od toga da tvoj predator nece biti shvacen kao kretencina ako odigra neki pogresan potez i bude samo malo samouvereno agresivniji prema nekoj ranjenoj dusici.

A postoje i okolni uslovi te igre. Dostupnost moze biti veliki problem u mnogim situacijama.

Manja dostupnost automatski povlaci vecu agresivnost na primer.

Kad je zenska agresivnost u pitanju u tim sferama, to je za mene najdraza poslastica moram da priznam.;)

Poslednja izmena:
Zavodjenje se odigrava i u vezi Shojo, a ne samo tokom procesa smuvavanja, tako da ce i lako lomljive dobiti takvog ako se zainteresuje za njih ili budi bolje receno one za njega pa on za njih.
Daleko od toga da tvoj predator nece biti shvacen kao kretencina ako odigra neki pogresan potez i bude samo malo samouvereno agresivniji prema nekoj ranjenoj dusici.

pa jeste on drži lik ljudskog bića jer ne bi mogao da funkcioniše na 220V stalno

Tema i nije o nekom božanstvu nego o zanimljivim ljudima koji mogu da nas slome ali i uvedu u neke divne svetove dok traju koje većina ne ume. Ima takvih i muškaraca i žena. Redji su i zato je tema i otvorena.
Imaju mane i slabosti možda i više nego drugi slabosti zato su im razvijeni beskrajno harizma, šarm i spretnost u skeniranju.
Zanimljivo mi je sve šta utiće na emocije, psihu ličnost do nekih dubokih slojeva.Ima tema o pušenju i lizanju ima ovakvih i svakakvih..što ne bi sve pojave koje nas zanimaju sagledali sa raznim strana i uglova.
Baš znače tudji stavvovi i kad su različiti od naših.

Tema i nije o nekom božanstvu nego o zanimljivim ljudima koji mogu da nas slome ali i uvedu u neke divne svetove dok traju koje većina ne ume. Ima takvih i muškaraca i žena. Redji su i zato je tema i otvorena.
Imaju mane i slabosti možda i više nego drugi slabosti zato su im razvijeni beskrajno harizma, šarm i spretnost u skeniranju.
Zanimljivo mi je sve šta utiće na emocije, psihu ličnost do nekih dubokih slojeva.Ima tema o pušenju i lizanju ima ovakvih i svakakvih..što ne bi sve pojave koje nas zanimaju sagledali sa raznim strana i uglova.

Ljise đe si bio cio moj život? :rotf:

pa ja napisah da sam imala takvo iskustvo ti ništa na moju poruku. mada je sve to virtuelno ali ajde kao demo je nešto

Back