Taj tvoj predator je, kao sto napisah ranije, evolutivni nastavag onog sto vi zene nazivate 'Pravim'. To je normalna i logicna posledica kojom ce vecina tih 'Pravih' da ode, ako je malo jaci, a 'Pravi' obicno i jeste malo jaci.
Vidis, jedna od osnovnih ljudskih podela je ta koliko neko moze da se daje. Pri tome mislim na ono pravo davanje, davanje u emotivnom i psihickom svetu. To nije isto kod svih ljudi, niti prirodno, niti vaspitanjem kroz detinjstvo, ljudi su jako razliciti po tome. Pri tome govorim o vrsti davanja koje moze da se nazove i 'zensko davanje', jer ta osobina je prevashodno zenska, posto su muskarci obicno nesposobniji za tu vrstu davanja, njihovo davanje je pre svega u fizickom svetu, ono sto Znojavi, Sugenzi i ostali stalno trtljaju na forumu- 'Daj joj pare, odvezi je sa tacke A na tacku B, itd.'. To muskarci rade jer im je ultra tesko i nesposobni su za tu drugu i dublju vrstu davanja, i odlican je odbrambeni mehanizam i izgovor. E sad, postoje neki muskarci koji su sposobni za tu vrstu 'zenskog davanja', i njih je moguce cak prepoznati i u detinjstvu, i oni imaju taj generator davanja. I onda sledi zivotno iskustvo, a svi mi vrlo dobro znamo sta je zivotno iskustvo. Tvoj predator mora da ima tu osobinu, ali ne postaje se predator cisto onako, radi fore, to je citava jedna genez i evolucija zivotna i psihicka. Svaki, ali bukvalno svaki tvoj predator ima u svojoj proslosti barem jednu zenu koju je ugusio svojim davanjem, a prema kojoj je imao jake emocije. Bukvalno svaki. I sta njega zivotno iskustvo nauci? Nauci ga sledece : 'Ok, ja cu tu svoju musku posebnost da iskoristim, i nece mi biti slabost, nego prednost, kontrolisacu svoje davanje, ogranicavati, deliti na vise zena, cak i ne tako retko istovremeno', itd., itd. Onog trenutka kada muskarac resi (ili shvati i nauci kako bi rekli pesimisti) da kontrolise tu svoju osobinu davanja, tada postaje taj tvoj predator.
Inace, posto je to pre svega zenska osobina, kroz tu vrstu evolucije prodje i skoro svaka zena, sa sve istim posledicama kao kod tog tvog predatora.
A inace, da bi taj predator pao na dupe, potrebno je da upozna ono sto ja zovem 'oslobodjenu fufu', sto je kod zena jos redje nego kod muskaraca naci lika koji ume da se daje na zenski nacin, jer su zene zesce neoslobodjene i uplasene.
Naravno, u stvarnom zivotu ne postoji nista sto je definitivno i 100%, u stvarnom zivotu postoje ljudi koji imaju odredjeni procenat od svakog tipa licnosti, zato te i ovi troluju na temi...