Predator

• Začetnik teme Začetnik teme Kiyko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sad smo perko Japana opet došli do onog o čemu je pisao loš đak Boža.
Ne traže sve žene igru koju on spočitava ženama.
Odvezi me, dovezi me, kupi mi bundu i crni đip, daj mi pare za nove sise, i za spot na pinku....
To nije igra to su bukagije za muškarce, a sami ste sebi nametnuli taj imidž, jer ko ne ume da šarmira ženu svojim umom on će sve uraditi da je pretvori u svoj alter ego.
i posle su im sponzoruše odvratne a sami su ih izmislili....

Ali činjenica je da je mnogo žena prihvatilo ovaj model oberučke i pozvalo se na društveni status, da olakšaju savest.

Ja vala oću nove sise. To mi reci to mi daj, kad ćale već nije hteo da diže kredit..:(

I sad smo perko Japana opet došli do onog o čemu je pisao loš đak Boža.
Ne traže sve žene igru koju on spočitava ženama.
Odvezi me, dovezi me, kupi mi bundu i crni đip, daj mi pare za nove sise, i za spot na pinku....
To nije igra to su bukagije za muškarce, a sami ste sebi nametnuli taj imidž, jer ko ne ume da šarmira ženu svojim umom on će sve uraditi da je pretvori u svoj alter ego.
i posle su im sponzoruše odvratne a sami su ih izmislili....

Ali činjenica je da je mnogo žena prihvatilo ovaj model oberučke i pozvalo se na društveni status, da olakšaju savest.

Pazi, ja nikada ne pricam o tim povrsinskim stvarima i ekstremnim primerima, pricamo malo dublje.

To sto ti pricas o tim sponzorima i sponzorusama je ekstremna stvar u jednoj pojavi koju sam samo pomenuo ovde. Muskarci generalno nisu sposobni za tu vrstu 'zenskog emotivnog davanja', i onda je takvim muskarcima super izgovor da se daju u 'fizickom svetu'. To uopste ne moraju da budu ti tvoji ekstremni primeri kojima hoces da pokazes kako su muskarci debili, a i inace to mogu da rade samo oni muskarci koji imaju ogromnu kintu. Tu se u stvarnom zivotu pre svega misli na masu drugih stvari koji muskarci rade da bi namirili svoje nedavanje u emotivnom smislu. Inace, u stvarnosti i na slobodnom trzistu veza je pokazano da zene mnogo vise cene tu vrstu fizickog davanja nego sto su spremne da priznaju, a to je pre svega jer zene cesto vole da se foliraju da nisu uplasene, a jesu itekako. Tako da u stvarnosti, svi se nadju, i oni muskarci kojima je to odlican odbrambeni mehanizam za to sto se emotivno ne daju uopste, i one zene koje na taj nacin umiruju svoj strah. Vecina veza koje opstaju su takve, mislim o onim iole zdravim vezama, ne patoloskim gde su ljudi toliko razliciti i nekompatibilni, a ostaju u vezi.

Ali ako pricamo o izuzecima, prica je skroz druga.

Predator-Drkadžija-Nije mu stalo-Sistem odbrane-Većina nema šta da ogoli.. ljudi moji... (:lol:)-Traume iz detinjstva-Klovn-Infantilno-Smaranje-Močvara-Zavesa

Strasno me zanima o cemu se to raspravljalo na prethodnih 11 strana ali me uzasno mrzi da listam :roll:

Vidiš ova tema ti je kao Džekov čarobni pasulj, baciš je uveče, sutra poraste do nebesa.

Radi se o modernoj varijaciji Opasnih veza, sa aromom Dr. Džekila i Mr. Hajda, kao i Dorijana Greja i Orkanskih visova. Jednom rečju o nekom baji koji je nevidljiv kao kameleon, brz kao kobac, nemilosrdan kao taština duša. Tihi zavodnik koji dovede do ludila a da sirota devojka nije znala šta ju je snašlo, a usput seks ga ne zanima nego je brain fucker, zanima ga mentalna igra, a opet nije sadista.
Ko šopska salata. Od svega pomalo.

Vidiš ova tema ti je kao Džekov čarobni pasulj, baciš je uveče, sutra poraste do nebesa.

Radi se o modernoj varijaciji Opasnih veza, sa aromom Dr. Džekila i Mr. Hajda, kao i Dorijana Greja i Orkanskih visova. Jednom rečju o nekom baji koji je nevidljiv kao kameleon, brz kao kobac, nemilosrdan kao taština duša. Tihi zavodnik koji dovede do ludila a da sirota devojka nije znala šta ju je snašlo, a usput seks ga ne zanima nego je brain fucker, zanima ga mentalna igra, a opet nije sadista.

Sopska laksa za israti...:lol:

Nisam bas siguran da ovo zene zele. Tj. zele, ali samo kao sredstvo za nesto sto je po njima vise, a ne kao cilj.
Mislim da je jako veliki problem u tome sto zene mnogo vise razmisljaju o proslosti i buducnosti od muskaraca, pa smo jbeno jako mnogo razliciti. Zeni cesto bliskost nije dovoljna, cak i najbitnija stvar. Muskarcu je to kljucna stvar. Ogromna vecina veza puca jer muskarac i zena nemaju isto mesto za bliskost u sistemu vrednosti. Zenama je ona nize na lestvici nego muskarcima.

Plus, imate potpuno pogresnu percepciju o tome koliko je muskarcima sex bitan. U sustini, otkricu vam insajdersku informaciju- Osim ako nisu klinci, muskarce bas zabole tuki za sex.

Pročitala sam sve tvoje postove, i ako si mudar muškarac i ima puno istine u tvojim rečima razbacio si se na sto strana: od maminih sinnčića sa ženskom ličnošću do lenjih apatičnih drkadžija koji otvaraju isto tako lenjo frižider, uplašenih ženica željnih penisa i muškaraca kojima seks nije ni kraj pameti. I toga svega ima ali nije ni pravilo ni zakonitost ni osobina svih žena ili svih muškaraca.
Na kraju sve može da se svede na to da muškarce seks ne zanima nego bliskost a žene su uplašene a željne samo penisa i čekaju da se pojavi taj što mu je seks na poslednjem mestu da im pritisne pravo dugme ogoli ih i divlje i strasno tuca. Verujem da ima i takvih muškaraca a i takvih žena ali pokušavaš da sve uguraš u neku modlu nasilno i da raspodeliš u par vrsta.
Ljudska interakcija može biti mnogo bogatija i dublja od toga. U svakom smislu, i najnegativnijem i najpozitivnijem.
Ovi o kojima je tema mogu da stvore takve svetove. Pitanje je kako, koji su to obrasci, način razmišljanja šta pružaju ...
Nije tačno da su sa druge strane uvek neke fine nežne ženice jer sam jasno naznačila da osim njih postoje i drugi tipovi. Te krkhe bivaju odmah slomljene tako da samu igru i ne poznaju. Uleću u nju nesvesne i tako i izlaze.

- - - - - - - - - -

Odlično jer to govori da su ovakvi tipovi oduvek postojali i takve interakcije pa su ljudi inspirisani time pisali knjige i pravili filmove jer takvi ne rastu sa drveta i predstavljaju jedan odredjeni manji % ljudi.
I postoje pa je tema stoga i otvorena.

Pročitala sam sve tvoje postove, i ako si mudar muškarac i ima puno istine u tvojim rečima razbacio si se na sto strana: od maminih sinnčića sa ženskom ličnošću do lenjih apatičnih drkadžija koji otvaraju isto tako lenjo frižider, uplašenih ženica željnih penisa i muškaraca kojima seks nije ni kraj pameti. I toga svega ima ali nije ni pravilo ni zakonitost ni osobina svih žena ili svih muškaraca.
Na kraju sve može da se svede na to da muškarce seks ne zanima nego bliskost a žene su uplašene a željne samo penisa i čekaju da se pojavi taj što mu je seks na poslednjem mestu da im pritisne pravo dugme ogoli ih i divlje i strasno tuca. Verujem da ima i takvih muškaraca a i takvih žena ali pokušavaš da sve uguraš u neku modlu nasilno i da raspodeliš u par vrsta.
Ljudska interakcija može biti mnogo bogatija i dublja od toga. U svakom smislu, i najnegativnijem i najpozitivnijem.
Ovi o kojima je tema mogu da stvore takve svetove. Pitanje je kako, koji su to obrasci, način razmišljanja šta pružaju ...
Nije tačno da su sa druge strane uvek neke fine nežne ženice jer sam jasno naznačila da osim njih postoje i drugi tipovi. Te krkhe bivaju odmah slomljene tako da samu igru i ne poznaju. Uleću u nju nesvesne i tako i izlaze.
.

Ok, pokusacu da se skoncentrisem samo na neke stvari, i budem kraci.

Muskarci su direktni. Svaki muskarac je direktan, ukljucujuci i one stidljive, samo sto se oni teze opustaju; ali stidljivost je povrsinska osobina. Ti tvoji predatori jedino i samo mogu da budu direktni. Mislim, ne mora 100% direktnosti na sirovinski nacin, govorim o nekim opstim i generalnim stvarima. Razlog zasto su direktni je u muskoj genetici, i cilju koji oni zele da postignu. Taj muskarac kada vidi zenu, vidi je ogoljenu, u potpunosti, vidi sve njene strahove, ona je skroz gola pred njim. To moze jedino i samo muskarac koji moze da se daje, i kojem mora da je makar malo stalo. To ne moze onaj muskarac koji se igra. Napisao sam ranije, kada se muskarac igra, to znaci da mu nije stalo. Ja znam da je zenama to tesko da shvate jer one nisu takve, njima igre znaju da budu suptilne, slatke i simpaticne, ali kod muskaraca to nije slucaj, muskarac se igra jedino i samo kada mu nije stalo, to je jedan od cuvanijih muskih tajni koju necete videti nigde na TV-u ili u ovim popularnim knjigama, jer su sve one pisane i pravljenje da bi se nasli na pola puta sa zenskim vidjenjem sveta. Reci mi, zbog cega bi direktna osoba koja vidi zensko bice, htela da igra bilo kakve igre i igrice? On hoce da uziva u tom bicu, odmah i sada. Nije mu cilj da slomi zenu, nego da uziva u njoj, da uziva u njenom oslobodjenom bicu. Jedino sto taj moze da taktizira je u smislu- 'na koji nacin je najbolje da je oslobodim i uzivam u njoj', to je JEDINA taktika i igra koju on moze da igra, cisto zbog tehnicke cinjenice da zene jesu mnoooogo uplasenije i manje slobodne. Ako ti hoces da negiras tu cinjenicu i da kazes da su strah i sloboda relativno isti i kod muskaraca i zena, onda necemo moci da se razumemo po bilo kom pitanju u vezi musko-zesnkih odnosa.

Ti koji igraju igrice imaju unapred smisljen plan za bacanje udica i glumljenje kul frajera, imaju iste fore, i mogu da ih igraju jer ih bas briga. Oni sav svoj govor, pokret, dela, prave na jedan nacin, kao da prave neku masku, i najcesce su i sami uplaseni, pa im je to odlicna maska za koju mogu da se uhvate i da budu sigurni. Oni imaju masku, oni imaju plan, proucavaju zene matematicki, i dolaze do resenja isto tako matematicki. Oni znaju unapred sta ce da pricaju sa zenom u pocetku, koliku distancu treba da drze, kada misle da mogu malo da krenu direktnije i opustenije. Meni su to najvece zene kod muskaraca, jer oni koriste zensko vidjenje sveta, i ponasaju se na taj nacin. Oni odbacuju svoju musku direktnu prirodu, guse je, da bi postigli odredjeni cilj. Ja licno mislim, citajuci tvoj uvodni post, da nisi mislila na takve. Onaj muskarac koji je predator, kako ti kazes, on upoznaje zensko bice, upada naglo, i za nedelju dana ti postaje najbitnija osoba u zivotu. Njegovi obrasci nisu isti kao kod tih jebaca/presretaca, jer je svako zensko bice razlicito, i njima je svaka interakcija sa svakom zenom drugacija, on zeli da upozna i vidi zenu, ne da je osvoji. Slicnosti takvih predatora su samo te da uvek upadaju naglo, upoznaju te skroz, vidi tvoje strahove i tvoje bice u potpunosti. Od njega ne mozes da se sakrijes, ne postoji ta igra kojom od njega mozes da sakrijes to kakva si i kakvo ti je bice. Mozes jedino i samo da odes i nemas apsolutno nikakav kontakt sa njim, ako odlucis tako. Ako odlucis da ostanes, apsolutno ne postoji nista cime mozes da se sakrijes od njega, jer je od muskarca koji se daje i vidi nemoguce sakriti zensko bice. A sad, posto je cesto poenta u vezama sakriti samog sebe, isfolirati se i igrati ulogu koju mislis da treba da se igra, onda biti u blizini takvog muskarca, cesto i nije bas zdravo. Oni ni priblizno nisu tako sarmantni kao oni koji imaju plan, jer je njima sarm samo nebitna tehnicka spoljasnost, a ti koji imaju plan, njima je sarm sve.

Sa njim, jedino mozes da se pitas je- ok a sta da radim posto me on vidi u potpunosti. Da li hocu da ga pljujem, samaram, odem od njega, uzivam u njemu ili sl.

Poslednja izmena:
Ok, pokusacu da se skoncentrisem samo na neke stvari, i budem kraci.

Muskarci su direktni. Svaki muskarac je direktan, ukljucujuci i one stidljive, samo sto se oni teze opustaju; ali stidljivost je povrsinska osobina. Ti tvoji predatori jedino i samo mogu da budu direktni. Mislim, ne mora 100% direktnosti na sirovinski nacin, govorim o nekim opstim i generalnim stvarima. Razlog zasto su direktni je u muskoj genetici, i cilju koji oni zele da postignu. Taj muskarac kada vidi zenu, vidi je ogoljenu, u potpunosti, vidi sve njene strahove, ona je skroz gola pred njim. To moze jedino i samo muskarac koji moze da se daje, i kojem mora da je makar malo stalo. To ne moze onaj muskarac koji se igra. Napisao sam ranije, kada se muskarac igra, to znaci da mu nije stalo. Ja znam da je zenama to tesko da shvate jer one nisu takve, njima igre znaju da budu suptilne, slatke i simpaticne, ali kod muskaraca to nije slucaj, muskarac se igra jedino i samo kada mu nije stalo, to je jedan od cuvanijih muskih tajni koju necete videti nigde na TV-u ili u ovim popularnim knjigama, jer su sve one pisane i pravljenje da bi se nasli na pola puta sa zenskim vidjenjem sveta. Reci mi, zbog cega bi direktna osoba koja vidi zensko bice, htela da igra bilo kakve igre i igrice? On hoce da uziva u tom bicu, odmah i sada. Nije mu cilj da slomi zenu, nego da uziva u njoj, da uziva u njenom oslobodjenom bicu. Jedino sto taj moze da taktizira je u smislu- 'na koji nacin je najbolje da je oslobodim i uzivam u njoj', to je JEDINA taktika i igra koju on moze da igra, cisto zbog tehnicke cinjenice da zene jesu mnoooogo uplasenije i manje slobodne. Ako ti hoces da negiras tu cinjenicu i da kazes da su strah i sloboda relativno isti i kod muskaraca i zena, onda necemo moci da se razumemo po bilo kom pitanju u vezi musko-zesnkih odnosa.

Ti koji igraju igrice imaju unapred smisljen plan za bacanje udica i glumljenje kul frajera, imaju iste fore, i mogu da ih igraju jer ih bas briga. Oni sav svoj govor, pokret, dela, prave na jedan nacin, kao da prave neku masku, i najcesce su i sami uplaseni, pa im je to odlicna maska za koju mogu da se uhvate i da budu sigurni. Oni imaju masku, oni imaju plan, proucavaju zene matematicki, i dolaze do resenja isto tako matematicki. Oni znaju unapred sta ce da pricaju sa zenom u pocetku, koliku distancu treba da drze, kada misle da mogu malo da krenu direktnije i opustenije. Ja licno mislim, citajuci tvoj uvodni post, da nisi mislila na takve. Onaj muskarac koji je predator, kako ti kazes, on upoznaje zensko bice, upada naglo, i za nedelju dana ti postaje najbitnija osoba u zivotu. Njegovi obrasci nisu isti kao kod tih jebaca/presretaca, jer je svako zensko bice razlicito, i njima je svaka interakcija sa svakom zenom drugacija. Slicnosti su samo te da uvek upada naglo, upoznaje te skroz, vidi tvoje strahove i tvoje bice u potpunosti. Od njega ne mozes da se sakrijes, ne postoji ta igra kojom od njega mozes da sakrijes to kakva si i kakvo ti je bice. Mozes jedino i samo da odes i nemas apsolutno nikakav kontakt sa njim, ako odlucis tako. Ako odlucis da ostanes, apsolutno ne postoji nista cime mozes da se sakrijes od njega, jer je od muskarca koji se daje i vidi nemoguce sakriti zensko bice. A sad, posto je cesto poenta u vezama sakriti samog sebe, isfolirati se i igrati ulogu koju mislis da treba da se igra, onda biti u blizini takvog muskarca, cesto i nije bas zdravo. Oni ni priblizno nisu tako sarmantni kao oni koji imaju plan, jer je njima sarm samo nebitna tehnicka spoljasnost, a ti koji imaju plan, njima je sarm sve.

Sa njim, jedino mozes da se pitas je- ok a sta da radim posto me on vidi u potpunosti. Da li hocu da ga pljujem, samaram, odem od njega, uzivam u njemu ili sl.

E ovo je odličan post odlično opisano iznijansirano do finih detalja.
Malo mi se stvara konfuzija jer sam otvarajući temu imala neku kombinaciju svega šta si sad napisao.
Tema nije definitivno o presretačima, klinjama ili starijima koji izučavaju tehnike privodjenja po klubovima, pick up artistima tzv.
Nije ni o hladnim proračunatim psihopatama. Postoji iskrenost u davanju ali i osobine ovih drugih ledenih i proračunatih. Jedna specifična glad kojoj cilj nije seks ili dobiti te vrste.

E ovo je odličan post odlično opisano iznijansirano do finih detalja.
Malo mi se stvara konfuzija jer sam otvarajući temu imala neku kombinaciju svega šta si sad napisao.
Tema nije definitivno o presretačima, klinjama ili starijima koji izučavaju tehnike privodjenja po klubovima, pick up artistima tzv.
Nije ni o hladnim proračunatim psihopatama. Postoji iskrenost u davanju ali i osobine ovih drugih ledenih i proračunatih. Jedna specifična glad kojoj cilj nije seks ili dobiti te vrste.

Ovo sto sam napisao je gruba podela, svaki muskarac ima malo onoga, i malo ovoga, razlicit je i u razlicitim periodima itd.

Sad, moguce je da si mislila na neku mesavinu ova dva tipa muskaraca koje sam opisao, samo sam je uzeo elemente i izdefinisao sam ih u smislu da se tacno vidi razlika kada muskarac drzi distancu, i kada upada naglo i jako.

Kada drzi distancu, taj je planer sa unapred spremljenim planom za svaku zenu, njemu nije stalo, ma koliko da se zenama cini da je to mnogo kul ili sta ti ja znam. Taj i kada se veze, veze se iz tehnickih razloga, tipa, e, pa godinu dana sam sa njom, svako bi se vezao za to vreme. Taj je izanalizirao zene i napravio unapred plan. Takvi ce u muskim razgovorima da ti do najsitnijih detalja govore sta zene vole, a sta ne, i kada treba da se ponasam ovako, a kada onako. Sta treba da pricas, kako treba da ih startujes, sta da radis prilikom prvog sexa, sta da radis pre prvog sexa.

Kada upada naglo, taj nema plan, makar ne onaj koji je unapred pripremljen, vec hoce da uziva u zeni, pa makar to radio i sa 1000 njih. On moze da se veze za svaku sa kojom je, makar na neki nacin.

hmmm je l to neki forumaš :zper:

- - - - - - - - - -

da? :confused:

- - - - - - - - - -

a jeste, ne mogu da opušteno piskaram ko nekada :aha:

ili mi se čini - da ne mogu, ili da sam nekada piskarala opušteno

znači ponešto nije trebalo da dozvolim, kao
da dodam i pesmu mada ne znam koliko ima veze

Poslednja izmena:
Ovo sto sam napisao je gruba podela, svaki muskarac ima malo onoga, i malo ovoga, razlicit je i u razlicitim periodima itd.

Sad, moguce je da si mislila na neku mesavinu ova dva tipa muskaraca koje sam opisao, samo sam je uzeo elemente i izdefinisao sam ih u smislu da se tacno vidi razlika kada muskarac drzi distancu, i kada upada naglo i jako.

Kada drzi distancu, taj je planer sa unapred spremljenim planom za svaku zenu, njemu nije stalo, ma koliko da se zenama cini da je to mnogo kul ili sta ti ja znam. Taj i kada se veze, veze se iz tehnickih razloga, tipa, e, pa godinu dana sam sa njom, svako bi se vezao za to vreme. Taj je izanalizirao zene i napravio unapred plan. Takvi ce u muskim razgovorima da ti do najsitnijih detalja govore sta zene vole, a sta ne, i kada treba da se ponasam ovako, a kada onako. Sta treba da pricas, kako treba da ih startujes, sta da radis prilikom prvog sexa, sta da radis pre prvog sexa.

Kada upada naglo, taj nema plan, makar ne onaj koji je unapred pripremljen, vec hoce da uziva u zeni, pa makar to radio i sa 1000 njih. On moze da se veze za svaku sa kojom je, makar na neki nacin.
Tema je onda o drugom tipu suštinski s tim što me je zainteresovala u smislu da na prvi pogled ne možeš da izdvojiš neke posebne osobine u odnosu na druge muškarce ni po čemu, a opet sklop tih osobina koje svi imaju i način na koji uvlači u svoj svet je specifičan i poseban. Ipak oni jesu predatori koji imaju prirodno urodjene spretnosti i intuitivno osećaju ženu mnogo bolje nego prosečan muškarac.

- - - - - - - - - -

hmmm je l to neki forumaš :zper:

- - - - - - - - - -

da? :confused:

- - - - - - - - - -

a jeste, ne mogu da opušteno piskaram ko nekada :aha:

ili mi se čini - da ne mogu, ili da sam nekada piskarala opušteno

znači ponešto nije trebalo da dozvolim, kao
da dodam i pesmu mada ne znam koliko ima veze

Ne, nema ovde takvih ili se vešto kriju. Ako ih ima neka se jave da nam objasne sa svoje tačke gledišta. : ))

Ovaj Kami bi mogao da bude takav da želi. : ))

Poslednja izmena:
Tema je onda o drugom tipu suštinski s tim što me je zainteresovala u smislu da na prvi pogled ne možeš da izdvojiš neke posebne osobine u odnosu na druge muškarce ni po čemu, a opet sklop tih osobina koje svi imaju i način na koji uvlači u svoj svet je specifičan i poseban. Ipak oni jesu predatori koji imaju prirodno urodjene spretnosti i intuitivno osećaju ženu mnogo bolje nego prosečan muškarac.
)

Ok, to je onda bas mix ova dva tipa licnosti, ima i toga, ima svega. A onda se taj prepoznaje po tome sto sve te kul frajersko-osvajacke fore iz prvog tipa licnosti mora da zacini sa kolicinom strasti i bliskosti kod drugog tipa licnosti koje sam opisao.

Meni treba vremena da sve pročitan.budem.nego me zanima.VI sto ste dozivele.jeste li mu kad ste prestale sa igrom. Rekle to sto mislite da on jeste. I kakva je reakcija.da li je on uopste svrstan sebe kao takvog. Da li zna sta radi u bukvalnom smislu te reci.ja svom nisam rekla.i još me nije skroz pustio. Pojavi se povremeno.izpipa teren.
I još jedno pitanje. Koje su im mane haha

Ok, to je onda bas mix ova dva tipa licnosti, ima i toga, ima svega. A onda se taj prepoznaje po tome sto sve te kul frajersko-osvajacke fore iz prvog tipa licnosti mora da zacini sa kolicinom strasti i bliskosti kod drugog tipa licnosti koje sam opisao.

Tako je. Dao si nemerljiv doprinos mom uobličavanju onog šta osećam ali mi je izmicalo.

Tako je. Dao si nemerljiv doprinos mom uobličavanju onog šta osećam ali mi je izmicalo.

Jedna bitna stvar. Takav ne prosipa umece bas svuda. I druga strana mora to da zavredi. Inspiracija prema doticnoj je kljucna za to.

Back