Ok, pokusacu da se skoncentrisem samo na neke stvari, i budem kraci.
Muskarci su direktni. Svaki muskarac je direktan, ukljucujuci i one stidljive, samo sto se oni teze opustaju; ali stidljivost je povrsinska osobina. Ti tvoji predatori jedino i samo mogu da budu direktni. Mislim, ne mora 100% direktnosti na sirovinski nacin, govorim o nekim opstim i generalnim stvarima. Razlog zasto su direktni je u muskoj genetici, i cilju koji oni zele da postignu. Taj muskarac kada vidi zenu, vidi je ogoljenu, u potpunosti, vidi sve njene strahove, ona je skroz gola pred njim. To moze jedino i samo muskarac koji moze da se daje, i kojem mora da je makar malo stalo. To ne moze onaj muskarac koji se igra. Napisao sam ranije, kada se muskarac igra, to znaci da mu nije stalo. Ja znam da je zenama to tesko da shvate jer one nisu takve, njima igre znaju da budu suptilne, slatke i simpaticne, ali kod muskaraca to nije slucaj, muskarac se igra jedino i samo kada mu nije stalo, to je jedan od cuvanijih muskih tajni koju necete videti nigde na TV-u ili u ovim popularnim knjigama, jer su sve one pisane i pravljenje da bi se nasli na pola puta sa zenskim vidjenjem sveta. Reci mi, zbog cega bi direktna osoba koja vidi zensko bice, htela da igra bilo kakve igre i igrice? On hoce da uziva u tom bicu, odmah i sada. Nije mu cilj da slomi zenu, nego da uziva u njoj, da uziva u njenom oslobodjenom bicu. Jedino sto taj moze da taktizira je u smislu- 'na koji nacin je najbolje da je oslobodim i uzivam u njoj', to je JEDINA taktika i igra koju on moze da igra, cisto zbog tehnicke cinjenice da zene jesu mnoooogo uplasenije i manje slobodne. Ako ti hoces da negiras tu cinjenicu i da kazes da su strah i sloboda relativno isti i kod muskaraca i zena, onda necemo moci da se razumemo po bilo kom pitanju u vezi musko-zesnkih odnosa.
Ti koji igraju igrice imaju unapred smisljen plan za bacanje udica i glumljenje kul frajera, imaju iste fore, i mogu da ih igraju jer ih bas briga. Oni sav svoj govor, pokret, dela, prave na jedan nacin, kao da prave neku masku, i najcesce su i sami uplaseni, pa im je to odlicna maska za koju mogu da se uhvate i da budu sigurni. Oni imaju masku, oni imaju plan, proucavaju zene matematicki, i dolaze do resenja isto tako matematicki. Oni znaju unapred sta ce da pricaju sa zenom u pocetku, koliku distancu treba da drze, kada misle da mogu malo da krenu direktnije i opustenije. Ja licno mislim, citajuci tvoj uvodni post, da nisi mislila na takve. Onaj muskarac koji je predator, kako ti kazes, on upoznaje zensko bice, upada naglo, i za nedelju dana ti postaje najbitnija osoba u zivotu. Njegovi obrasci nisu isti kao kod tih jebaca/presretaca, jer je svako zensko bice razlicito, i njima je svaka interakcija sa svakom zenom drugacija. Slicnosti su samo te da uvek upada naglo, upoznaje te skroz, vidi tvoje strahove i tvoje bice u potpunosti. Od njega ne mozes da se sakrijes, ne postoji ta igra kojom od njega mozes da sakrijes to kakva si i kakvo ti je bice. Mozes jedino i samo da odes i nemas apsolutno nikakav kontakt sa njim, ako odlucis tako. Ako odlucis da ostanes, apsolutno ne postoji nista cime mozes da se sakrijes od njega, jer je od muskarca koji se daje i vidi nemoguce sakriti zensko bice. A sad, posto je cesto poenta u vezama sakriti samog sebe, isfolirati se i igrati ulogu koju mislis da treba da se igra, onda biti u blizini takvog muskarca, cesto i nije bas zdravo. Oni ni priblizno nisu tako sarmantni kao oni koji imaju plan, jer je njima sarm samo nebitna tehnicka spoljasnost, a ti koji imaju plan, njima je sarm sve.
Sa njim, jedino mozes da se pitas je- ok a sta da radim posto me on vidi u potpunosti. Da li hocu da ga pljujem, samaram, odem od njega, uzivam u njemu ili sl.