gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
"Mislim da mi treba malo vremena da se odmorim od svega." Da li je tako nesto samo izgovor ili mislite da je nekad zaista bolje napraviti 'predah' u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Mislim da mi treba malo vremena da se odmorim od svega." Da li je tako nesto samo izgovor ili mislite da je nekad zaista bolje napraviti 'predah' u vezi?
pa brate moz se kockas s predahom, al ako promeni par kita u medjuvremenu tesko da bi je pipno pos"Mislim da mi treba malo vremena da se odmorim od svega." Da li je tako nesto samo izgovor ili mislite da je nekad zaista bolje napraviti 'predah' u vezi?
Izgovor pred raskid.
mozhe biti produktivan i od pomotji
ALI
tu ima dva tri pravila koja se trebaju ispodhtovati
1. tu nema drugih partnera
2. tu nema namjere da se ide u potragu za drugim partnerom
3.to nesmije da traje duzhe od 1-2
Cega sve nece kurbini sinovi da se sjete !cuj da predahne...msm kukavica koja ne sme da kaze da oce da prekine
Cega sve nece kurbini sinovi da se sjete !
Dao dinar da udje u kolo a sad bi tri da
iz njega izadje ! Nema od takvog maratonca .![]()
bezmudasi![]()
ti samo na mooda mislis
i to me zabole,nikada mi se nisi svidjala,imas lose noge,da ne bi sad rekao jos nesto.nikakva si.losa u krevetu.samo na jedna, a ta nikada nece biti tvoja![]()
i to me zabole,nikada mi se nisi svidjala,imas lose noge,da ne bi sad rekao jos nesto.nikakva si.losa u krevetu.
od jedan dva partnera![]()
To vodi samo raskidu, zasto bi neko inace u vezi zeleo da se distancira
ahahahaha sto provociras kad ne znas da primis povratni...a o meni pojma nemas, tako da ne lupaj![]()
meni je par puta trebalo. i stvarno sam iskreno to mislila
to ti mislis Ha
- - - - - - - - - -
pa je l si odmorila te pilece noge?
samo na jedna, a ta nikada nece biti tvoja![]()
Nekad je najbolje ja evo odmaram zadnjih godinu dana ima tu tih seks kominacija ali nista ozbiljno
Izgovor.
Uvertira za raskid.
meni je par puta trebalo. i stvarno sam iskreno to mislila
to znaci da nems potpunu slobodu i da te gusi neko
kad tad opet ces pozeleti
jel si radila sa nekim muskim nesto,nesto da mu sednes?sta god da je, trebalo mi je malo da se presaberem, otkud znam