Mauser
Iskusan
- Poruka
- 5.330
Bolje zalepi guzu uz zid
Aj dosta smo spamovali...

Ipak bih te posushao jer nisam u tom fazonu...ne dam guzu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje zalepi guzu uz zid
Aj dosta smo spamovali...
Od ovih reci,eliminisati,manipulacija mi je.,...
vidish,i za ovo ima jedno lepo resenje.Ona ode do verenice i sve isprica jel, a da sma ja na mestu tog muskarca lako bih obruno da se ona meni nabacivala i da ona u stvari laka i da ja volim nju j. moju verenicu,a ona kao moja verenica ce poverovati moju verziju
tako da,vidish,za sve ima se kontra...napadni i bicesh anapdnut.
I ponovo postavljam jebeno pitanje ZASTO neko zeli da zadrzi pored sebe ovakvog beskicmenjaka od coveka?
I opet,da pitam.ppostavljacicu teme shto ne odgovara svima onima koji je neprstano pitaju '' a znaci ti bi da se udash,pa makar se i razvela'', shtio ne odgovori na pitanje da ona njega smatra igrackom koju mora da ima a ako joj se igracka ne svidi bacice je jer je razvod nije tako strasan sam...
Ja sam vec odgovorila,ali ti ocigledno nisi citala pazljivo,pa onda nemoj ni da napadas.
Ne mastam ja o vencanju sa njim,nije mi namera da me ozeni,jer ga ja ne poznajem toliko dobro...nismo mi bili u vezi pa da sada zelim da se udam za njega.
Da li neko normalan zeli brak sa nekim koga ne poznaje?
Zelela bih da se zabavljam sa njim,a rekla sam da kada bi je ostavio i pitao mene da
se udam za njega (sto je gotovo nemoguce da se desi ,ali recimo kada bi se desilo)
da bih rekla DA (mada bi to najverovatnije bila greska,jer se ne poznajemo),ali eto pristala bih,pa makar i pogresila,a na kraju ako ne bude valjalo,razvod moze biti resenje.
I ne znam zasto dizes toliku prasinu oko razvoda,razvod je nazalost postao svakodnevna pojava,i svaki treci par se razvede,a i bolje je tako nego ziveti u losem braku.
Eto sada me mozete kritikovati jos malo.
Otkud tebi pravo da osobu koju ne poznajes nazivas BESKICMENJAKOM?
Mislim da si previse gruba.
Ne kazem ja da je on idealan,neveran je ,ljigavo mi je to sto je uradio,ne svidjaju mi se neke stvari,ali bilo bi dobro kada bi se ti suzdrzala od takvih komentara.
I ne zelim ja da njoj nanesem stetu,nemam nista protiv nje,niti zelim da joj se svetim,jer
ona meni nista nije uradila,ona samo ima nesto sto ja zelim.
Nikada ne bih otisla kod nje da joj bilo sta kazem,ali postoje i suptilniji nacini da ona slucajno sazna to sto treba,ali veruj mi da to nikakvog efekta ne bi imalo,jer ona svesna da on i nije bas veran.
I already have two pointsand
.. Ali in one , Lucky me!!
![]()
Upoznali smo se pre par godina i druzili smo se neko vreme.a bilo je tu i
"hemije" ali nista se nije desilo,jer smo oboje bili u vezi.Zaljubila sam se u njega jos tada.
Prestali smo da se druzimo i nismo se bas dugo videli ...(u medjuvremenu sam ja trazila od vas savet kako da ga zavedem;-)).Kada smo se konacno videli,nisam ga zavodila,jer je
rekao da je poceo da zivi sa devojkom;-((((( Nisam se ni trudila da ga zavedem,ali
me je on neprestano gledao...hmm...nekako cudno...i ...poljubili smo se i nastavili smo da se ljubimo malo duze...malo smo se i mazili,ali je sve ostalo na tome (iskreno,uz dosta truda,ni sama ne znam kako smo se obuzdali),rekla sam mu da mi se svidja,ali da to nije u redu i sl.sve u svemu,bilo mi je bezveze.Pred zenidbom je i to nije bilo u redu,ali ja sam zaljubljena u njega...Luda i zaljubljena...a ona je luda i ljubomorna;-)
Ja ne znam sta zelim,tj.znam-zelim njega,ali opet ne bih da mu samo posluzim za valjanje po krevetu,a svesna sam da su sanse da on nju ostavi 0.5 %,pre svega zato sto je u kasnim 30-im i nema vremena on vise za igranje.Culi smo se nakon toga,rekla sam da je mozda najbolje da zaboravimo na tu "glupost",a on je rekao da se uskoro zeni i da ce se "smiriti",ali sada se u meni pojavilo nesto...Zelim da ga "osvojim".
Kako da to uradim?Ili je najbolje da dignem ruke od toga?Da li je neka devojka sa ovog fforuma uspela da osvoji momka koji samo sto se nije ozenio?
Momci,kakav je vas stav?
Izabrala sam da postavljacicu teme ne gledam kao zrtvu,
kao jadnu malu naivnu devojcicu koju bi da prevrne pre braka veliki zli cika.
Izabrala sam da je gledam kao mladu, samosvesnu zenu koja treba da zna da je ok da se kr*** sa kim ona to zeli (akcenat je na ovome "sa kim zeli”)
I koja takodje treba da shvati da nije samo on taj koji je u poziciji moci nad njome – jer ga ona zeli,
nego da je takodje I ona ta koja ima moc nad njim i koju moze da iskoristi ako i kada to bude zelela tako sto ce obavestiti verenicu.
Mozda nisam bila dovoljno jasna te ostavila prostora ideji da joj preporucujem da bude “sporedna uloga u tudjoj spanskoj seriji”,
ali naprotiv dala sam joj savet da se sporedne uloge oslobodi i da ona preuzme glavnu ulogu tj. eliminise konkurenciju, da tako kazem.
E, sada, kapiram da se ovo pitanje moze tumaciti i mnogo sire
tipa "zar ne bi bilo sjajno da svako od nas ostvaruje veze sa slobodnom, samosvesnom, zrelom, pametnom, otvorenom itd. jedinkom?”
Da, to bi bilo sjajno. I u idealnom svetu bi bilo moguce.
No, svet nije idealan a postavljacica teme nam je zadala jednu tako obicnu, trivijalnu, nezrelu, pateticnu, punu gresaka i mana situaciju -
recuju, zadala nam je jednu tako ljudsku situaciju!
I, da naravno, bilo bi sjajno da svako od nas moze da se odupre svim zivotnim trenucima koji ukljucuju sve nezrele, komplikovane, gresne, glupe, frustrirajuce i sl. situacije, ljude i odnose.... ali, nazalost, to uvek nije moguce svakome od nas...
... kapa dole idealnima! .... naravno.![]()
Ja sam vec odgovorila,ali ti ocigledno nisi citala pazljivo,pa onda nemoj ni da napadas.
Ne mastam ja o vencanju sa njim,nije mi namera da me ozeni,jer ga ja ne poznajem toliko dobro...nismo mi bili u vezi pa da sada zelim da se udam za njega.
Zelela bih da se zabavljam sa njim,a rekla sam da kada bi je ostavio i pitao mene da
se udam za njega (sto je gotovo nemoguce da se desi ,ali recimo kada bi se desilo)
da bih rekla DA (mada bi to najverovatnije bila greska,jer se ne poznajemo),ali eto pristala bih,pa makar i pogresila,a na kraju ako ne bude valjalo,razvod moze biti resenje.
I ne znam zasto dizes toliku prasinu oko razvoda,razvod je nazalost postao svakodnevna pojava,i svaki treci par se razvede,a i bolje je tako nego ziveti u losem braku.
Ne kazem ja da je on idealan,neveran je ,ljigavo mi je to sto je uradio,ne svidjaju mi se neke stvari,ali bilo bi dobro kada bi se ti suzdrzala od takvih komentara.
I ne zelim ja da njoj nanesem stetu,nemam nista protiv nje,niti zelim da joj se svetim,jer
Nikada ne bih otisla kod nje da joj bilo sta kazem,ali postoje i suptilniji nacini da ona slucajno sazna to sto treba,ali veruj mi da to nikakvog efekta ne bi imalo,jer ona svesna da on i nije bas veran.
nedostaju ovakve temeUpoznali smo se pre par godina i druzili smo se neko vreme.a bilo je tu i
"hemije" ali nista se nije desilo,jer smo oboje bili u vezi.Zaljubila sam se u njega jos tada.
Prestali smo da se druzimo i nismo se bas dugo videli ...(u medjuvremenu sam ja trazila od vas savet kako da ga zavedem;-)).Kada smo se konacno videli,nisam ga zavodila,jer je
rekao da je poceo da zivi sa devojkom;-((((( Nisam se ni trudila da ga zavedem,ali
me je on neprestano gledao...hmm...nekako cudno...i ...poljubili smo se i nastavili smo da se ljubimo malo duze...malo smo se i mazili,ali je sve ostalo na tome (iskreno,uz dosta truda,ni sama ne znam kako smo se obuzdali),rekla sam mu da mi se svidja,ali da to nije u redu i sl.sve u svemu,bilo mi je bezveze.Pred zenidbom je i to nije bilo u redu,ali ja sam zaljubljena u njega...Luda i zaljubljena...a ona je luda i ljubomorna;-)
Ja ne znam sta zelim,tj.znam-zelim njega,ali opet ne bih da mu samo posluzim za valjanje po krevetu,a svesna sam da su sanse da on nju ostavi 0.5 %,pre svega zato sto je u kasnim 30-im i nema vremena on vise za igranje.Culi smo se nakon toga,rekla sam da je mozda najbolje da zaboravimo na tu "glupost",a on je rekao da se uskoro zeni i da ce se "smiriti",ali sada se u meni pojavilo nesto...Zelim da ga "osvojim".
Kako da to uradim?Ili je najbolje da dignem ruke od toga?
Da li je neka devojka sa ovog fforuma uspela da osvoji momka koji samo sto se nije ozenio?
Momci,kakav je vas stav?