Praznina i bezvoljnost na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Memnom šali se :) Ironično ali šali se.

Nego, nevezano za ovu temu, da nema brisanja ovde konkretno na psihologiji ljudi bi (obrnuta psihologija) vodili više računa i šta pišu i kako se kome obraćaju, ovako se istresao ja, on, svejedno ko jer zna da će "***** ti mater debilnu" biti obrisano.
Inače izneo sam predlog za automatski ban i oštrije kriterijume kad neko psuje porodicu, nije usvojen.

Ko malo podbada ponekad nije isto što i ludak koji ti traži adresu i pominje majku, ali rekoh već, da ne ponavljam.

Dakle, ja mislim da bi ljudi komunicirali normalnije kad bi znali da će slovo na papiru ostati večnoooo, a i iskristalisalo bi se ko je za forum, mnogi su ovde zalutali...

Prvo kvaris posao, jer kako bi prvocirao ljude da se svadjaju, a drugo, masine su glupe samo im navedes imena koja ne sme da dira i ostane isto sve....

Ne znam ima li uopšte smisla pisati na ovom pdf.
I valjda je "pdf" a ne "ptf". Više ni u to nisam siguran.

Naime, ovde bih rado nabrojao na jednom mestu nekoliko stvari koje čoveka čine praznim ali ne znam koliko ima smisla ako tema bude obrisana.

A tema jeste za psihologiju. Neka pitanja koja bih postavio nisu za psihologiju i neću to pominjati.

Ovde ću samo da vas pitam da li postanete nekako prazni i iako ste imali ideja na pretek više ste digli ruke od otvaranja tema? Tako je meni.
Imam 1000 ideja, dođem i vidim copy-paste, smorim se i odustanem. (Pa nisam došao ovde da čitam novine...mada ima interesantnih, generalno treba smanjiti copy-paste broj tema.)

Hajde da vidimo da li će ova tema biti obrisana. Nešto drugo ni ne smem da napišem, to ću na pdf predlozi za forum.

Dakle, pitanje: šta vas "isprazni" i oduzme vam volju za diskutovanjem?

Nikada nisam otvarala teme tako da nisam od koristi.
Volim slobodu da udjem i izadjem, oduvek sam bila svesna da se zivot zivi na drugom mestu i tvrda da se ta dva zivota ne mesaju.

Mislim da su odnosi najcesce neiskreni, da ima puno tracarenja, da mi te ljude ne poznajemo zapravo, motive jos manje i diskutabilno je da li bi nam se iko svideo kao osoba uzivo tako da ne drzim strane, ne saljem poruke, najcesce i ne odgovaram na iste a svake dve godine mi treba da par meseci bez foruma.

Slobodu koju uzimam za sebe dajem i drugima. Odnosno, ne saljem poruke, ne otvaram kafane i slike, trudim se da ljudima ne ulazim u prostor.

Nevolja sa forumom je u tome sto nit' se tera nit' se vodi. Kao tajno je a nije, kao ne znamo se a ne znamo se...ne moze a da ti ne udje, da prostis. Ili se brisu sve uvrede ili se ne brisu. Odluka kakav forum treba da bude je na vlasniku istog. Ako hoce eleganciju mora da drzi do iste. Ako hoce korisnike, mora da se postuje njihova privatnost i da se zalepi trajni ban svakome ko narusa istu.
Pravila postoje da bi se postovala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back