Pravoslavni Savez sa Rusima!!??....

Znate onu poslovicu:
Tesko junaku koga ...(ne mogu da se setim ko...) hrani i Rus brani.
Hehehe...gledam Tadica ide u Moskvu da MOLI za VETO u SB...hahaha! Budala! Jel bio u Kini da MOLI za veto? :D
I onda dodje kauboj Dzordz i kaze Rujki...upisi u ovaj chek sifru...onako na blanko...koliko ti treba da budes uzdrzan u SB. E tako i Kinezima isto...i problem reshen. I nama "braca Rusi" po ko zna koji put uvale "uzdrzani VETO qratz" od jedno pola metra...minimum.
Za sve odluke SB od 1991. koje su bile vezane za nas kao drzavu i narod Rusija i Kina su bile uzdrzane.
Mislim toliko o toj nashoj braci. A vi Srbi gospodo...skupite pare od poslanickih plata i ostralih zayebancija i izdrkavanja i platite lobi i pregovarace,posto ne umete da pregovarate i ne znate na koja vrata treba da zakucate.
Mom iznenadjenju nije bilo kraja kada sam cuo da se nas pregovaracki tim sprema da angazuje Kisindzera za savetnika u pregovarackom timu. Najbolji moguci potez u istoriji ove drzave. Samo ne znam da li je istina?

РУСИ И СРБИ СУ ЈЕДАН НАРОД И ПО Св. Старца Лаврентија ујединиће мо се у једну државу И ПОБЕДИТИ ЧАК И АНТИХРИСТА.
За Зилота из Чачка

Баћушка је упозоравао да будемо верни Московској патријаршији и да нипошто не улазимо ни у какав раскол. А они архијереји и јереји који су унели смутњу међу вернике, нанели су себи огромну штету и погубили мноштво православних душа.
`Чувајте се такозване Заграничне цркве, и знајте да она не постоји у диптиху православних цркава. То није црква, него део Руске Цркве. Наша многострадална Црква се одржала у безбожничкој држави. Њој приличи част и слава и вечна похвала! Наша земља није загранична, нити је наша Црква загранична! Ми немамо заграничну цркву.

А ово што се тиће РУСА И СРБА

У Русији ће процветати Православна вера и ранија слава, али на кратко, јер ће доћи Страшни Судија да суди живима и мртвима.
Рускога Православног Цара бојаће се и сам антихрист.
За време антихриста Русија ће бити моћно царство. А све друге земље, осим Русије и словенских земаља, биће под влашћу антихриста и доживеће све ужасе и муке описане у Светом Писму.
Русијо, кај се! Прослављај Бога ликујући, и Њему пој: Алилуја!“

Бл:

У Русији ће процветати Православна вера и ранија слава, али на кратко, јер ће доћи Страшни Судија да суди живима и мртвима.
За време антихриста Русија ће бити моћно царство. А све друге земље, осим Русије и словенских земаља, биће под влашћу антихриста и доживеће све ужасе и муке описане у Светом Писму.

hare krisna
hare krisna

krisna krisna
hare hare

hare rama
hare rama

rama rama
hare hare

hare krisna
hare krisna

krisna krisna
hare hare

hare rama
hare rama

rama rama
hare hare

hare krisna
hare krisna

krisna krisna
hare hare

hare rama
hare rama

rama rama
hare hare

Бл:

...................

racic.jpg

Back