Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Da, rekao sam da se to ne treba podržavati.Ne, rekao si da to "i nije zločin". Sram te bilo! Kako si ti dospeo na poziciju moderatora da mi je znati? Zatucani pravoslavni talibanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, rekao sam da se to ne treba podržavati.Ne, rekao si da to "i nije zločin". Sram te bilo! Kako si ti dospeo na poziciju moderatora da mi je znati? Zatucani pravoslavni talibanu.
Mrtvi idolopoklonicki kip se ne moze porediti sa zivim ljudima.Jel? Naci Nemačka je imala potpuno pravo da ubija Jevreje jer, jbg, u njihovoj državi, njihova pravila.
Uvredama nista neces postici.Ne, rekao si da to "i nije zločin". Sram te bilo! Kako si ti dospeo na poziciju moderatora da mi je znati? Zatucani pravoslavni talibanu.
Neka hvala. Ti učiš od njega. Ne daj boze da postanem takva osoba.Ne od mene, nego od oca Joila?
Jaoj ti znas...Ta ,,jevrejska" vera za Srbe je ucinila vise nego svi ti paganski idoli kojima se divis.
Možda netačne?Da, da, opet iste mantre. Dokle vise?
Islam je dogmatski neispravan, ima mnogo pogresnih ucenja i generalno zabluda, ali to ne znaci da su svi muslimani zlo i da treba mrzeti Islam u celini.Islam je idolopoklonstvo.
Čoveče, da li ti shvataš da je to njihova vera? Ti se bavi idolima u svojoj veri. Da li bi podrzao rušenje pravoslavnih hramova u Japanu jer je to, jelte, njihova stvar? Ili u Turskoj?Mrtvi idolopoklonicki kip se ne moze porediti sa zivim ljudima.
Mogao bi i ti da naucis nesro pametno.Neka hvala. Ti učiš od njega. Ne daj boze da postanem takva osoba.
To istorija nasa svedoci...Jaoj ti znas...
Likovi poput tebe i nisu za diskusiju već za vređanje. Budali i treba reći da je budala.Uvredama nista neces postici.
Ислам је идолопоклонство. Ти се снебиваш над свим другим религијама али кад се дође до исламу онда не идеш даље од "догматски неисправан".Islam je dogmatski neispravan, ima mnogo pogresnih ucenja i generalno zabluda, ali to ne znaci da su svi muslimani zlo i da treba mrzeti Islam u celini.
Ne. I o Judeizmu imam generalno slican stav kao o Islamu (osim naravno rasisticke sovinisticke ideologije talmudizma).Ислам је идолопоклонство. Ти се снебиваш над свим другим религијама али кад се дође до исламу онда не идеш даље од "догматски неисправан".
Samo ljudi bez argumenata posezu za uvredama i etiketama.Likovi poput tebe i nisu za diskusiju već za vređanje. Budali i treba reći da je budala.
Јудаизам је талмудизам. Немаш јудаизам без Талмуда сем код група типа караита који су ЛАРП сола скриптураши као и протестанти код хришћана или куранисти код муслимана.Ne. I o Judeizmu imam generalno slican stav kao o Islamu (osim naravno rasisticke sovinisticke ideologije talmudizma).
Paganske religije su nesto sasvim drugo.
Za budalu nema argumenata.Samo ljudi bez argumenata posezu za uvredama i etiketama.
zašto paganske piramide nisu srušene?Ne branim ih, samo kazem da rusenje Bude nije nekakav sad nzm kakav zlocin.
Imali su oni svojih zabluda, dogmatskih i prakticnih, ali to ne znaci da ndke stvari nisu bile ispravne.
Tacno. Zato se vise necu truditi da ri postavljam cinjenice i aegumente.Za budalu nema argumenata.
Муслимани нису имали чиме. Хришћани нису хтјели.zašto paganske piramide nisu srušene?
Covek koji vam sasipa istinu u oci i zato besnite.
Hvala boguTacno. Zato se vise necu truditi da ri postavljam cinjenice i aegumente.![]()
Evo imamo jednog ovde koji je jako voljan.Хришћани нису хтјели.
Duleta puca ljubav prema islamu previše pa je spreman pravdati njihove postupke.Evo imamo jednog ovde koji je jako voljan.
Ne, ja sam samo objektivan.Duleta puca ljubav prema islamu previše pa je spreman pravdati njihove postupke.
Matematika jeste egzaktna nauka ali sve dok nije izmisljena statistika .У праву си 100%.
По аустроугарском попису из 1895 становништво у Босни и Херцеговини су чинили :
Православни 674,000
Муслимани 550,000
Римокатолици 334,000
По југословенском попису из 1991 становништво ср БиХ су чинили :
Срби 1,369,883
Муслимани 1,905,274
Хрвати 755,883
Муслимани се у периоду од 100 година повећали за 1,355,274 људи
Срби су се повећали за 695,883
Хрвати 421,883
Дакле, при истом природном прираштају Срба је требало 1991 да буде 2,029,274 а било нас је 1,369,883.
Што значи да Срби имају демографски губитак од 659,391 људи.
Цифре не лажу, математика је егзактна наука. Јавите патријарху Порфирију као и владици Јовану кад буду говорили о својим хрватским пријатељима
Са ким ми овде "војску служимо". Рушење културних споменика попут вековима старих Будиних споменика и правдање талибана. Балкане, Балкане мој...Likovi poput tebe i nisu za diskusiju već za vređanje. Budali i treba reći da je budala.
Nisi. Spreman si oplesti po svima sem po islamu.Ne, ja sam samo objektivan.![]()
Он је пријатељ ислама зато што је русофил, путиноман. Руси су се удружили са исламом и то ни мање ни више него са Ираном. Путин живи са муслиманком Кабајевом, а патријарх Кирил тврди да муслимани и православни имају истог бога, а да пали православни руски војници у Украјини попут шехида иду равно у рај.Nisi. Spreman si oplesti po svima sem po islamu.