...eto sad znas,varao ih dok ga nisu provalili ko je i sta je...Нисам знао да је @Сале био адвентиста, ма суммњив је он мени одавно, е нек си га вала раскринкао.![]()
...ali mu sad ocito fale pa ih ne vadi iz usta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...eto sad znas,varao ih dok ga nisu provalili ko je i sta je...Нисам знао да је @Сале био адвентиста, ма суммњив је он мени одавно, е нек си га вала раскринкао.![]()
Ово је једноставно речено лаж и бошњачка пропаганда. Коју је обесмислио попис 2013-е године. По којем је према тим подацима на простору фед.БиХ битисало 9,5 % православних Срба од оних који су битисалчи 1991.године, а на простору Српске је битисало 38% Муслимана, односно од 93-е Бошњака од оних који су на том простору битисали 1991.године.Шта је рушење 99,99 одсто свих џамија у Републици Српској и истеривање свих муслимана него православна инквизиција.
Nije lepo da toliko lazes, ali ti prosto ne mozes protiv sebe.Rece neko ko podrzava cionisticke teroriste koji su srusili jednu od najstarijih pravoslavnih crkava na svetu i Gazi, koji ruse bolnice i skole.
I koji imaju plan da sruse Al Aksu, trecu po redu sveto mesto za muslimane.
Kukas tu za mrtvim Budinim idolom, a velicas one koji bombarduju crkve, skole i bolnice pune ZIVIH ljudi.
Nema toga kod mene.
Uf, uf, bas su ti upecatljive ove fraze.![]()
Ali podrzavas i to vatreno Izrael koji to radi. Izrael rusi verske objekte, i hriscanske i muslimanske. Ubija civile, gadja bolnice i skole.Nije lepo da toliko lazes, ali ti prosto ne mozes protiv sebe.
Jer ja nikakvo rusenje verskih objekata nisam podrzavala, niti cu podrzavati
Borba protiv idolopoklnstva nije nikakav ,,primitivizam". Buda nista nije znacio tom narodu tamo, niti je deo njihovog vec indijskog nasledja.Niti sada kukam, vec takav cin nazivam pravim imenom. Primitivizam.
Crkva je mesto gde se ljudi Bogu mole, a Budin kip je idolopoklonicki spomenik. Nije isto nikako.Ali mi je drago da si setio toga, jer si zbog te crkve ostecene tokom reketiranja zestoko protestovao, toliko je puta pomenuo, a sada podrzavas rusenje Budinog spomenika i to porusenog nakon zavrsetka ratnih dejstava. Ne slucajno i ne u jeku borbe, vec ciljano i namerno.
Hvališ uništavanje spomenika.A koju sam ja to veru uvredio?
Ma ako ti kažeš...Citaj malo istorijske udzbenike mesto sto citas pamflete i jeftinu prolagandu.
To je idolopokponicki kip...nije vera.Hvališ uništavanje spomenika.
Tako kazu istorijski podaci.Ma ako ti kažeš...
Pa na osnovu ponašanja tvog kolege duletasrbende u 21. veku, možemo pretpostaviti kako su se tek u prošlosti ponašali prema drugim verama.Nema ništa ali moraju pričati kako su i pravoslavci progonili.
Naravno da je primitivizam.Borba protiv idolopoklnstva nije nikakav ,,primitivizam". Buda nista nije znacio tom narodu tamo, niti je deo njihovog vec indijskog nasledja.
To nije tvoja stvar. Bavi se idolima u svojoj religiji. Za budiste hrišćanski zakoni nisu relevantni.To je idolopokponicki kip...nije vera.
Ma da...Tako kazu istorijski podaci.
Definicija verskog fanatika. Da je kojim slučajem rođen u islamskoj zemlji verovatno bi se razneo bombom u ime Alaha.Naravno da je primitivizam.
Talibani su verski fanatici, pa je tvoja izjava potpuno besmislena.
Budin spomenik u pustinji ih nicim nije ugrozavao. Muslimanima pre njih nista nije smetao. Medjutim, verske fanatike ne samo sto karakterise iskljucivost i idolopoklonstvo, vec i ogromna nesigurnost, kompleksi manje vrednosti i strah.
Stabilan i uravnotezen covek nikada ne postaje verski fanatik. To ludilo je iskljucivo vezano za slabice.
Nema idola u Pravoslavnoj religiji. Pravoslavlje ne poznaje idolopoklonstvo.To nije tvoja stvar. Bavi se idolima u svojoj religiji. Za budiste hrišćanski zakoni nisu relevantni.
To je bio pokret otpora protiv americke okupacije Avganistana.Talibani su verski fanatici, pa je tvoja izjava potpuno besmislena.
I hriscanski lideri i cak Svetitelji su rusili idolopoklonickd spomenike.Medjutim, verske fanatike ne samo sto karakterise iskljucivost i idolopoklonstvo, vec i ogromna nesigurnost, kompleksi manje vrednosti i strah.
Yeah right... Ma šta ja uošte diskutujem sa fanatikom koji hvali uništavanje verskog, kulturnog i istorijskog nasleđa. Idi se bre leči...Nema idola u Pravoslavnoj religiji. Pravoslavlje me poznaje idolopoklonstvo.
Jako mi nasledje...Ma šta ja uošte diskutujem sa fanatikom koji hvali uništavanje verskog, kulturnog i istorijskog nasleđa.
Nije lepo da vredjas ljude koji ne dele tvoje svetonazore i poglede na svet.Idi se bre leči.
Nije lepo sto hoćeš da uništis sve sto nije po tvojoj veri. Zašto ne odes do braće pravoslavaca Grka i ne objasniš im da treba da unište sve hramove i statue bogova stare vere?Jako mi nasledje...
Nije lepo da vredjas ljude koji ne dele tvoje svetonazore i poglede na svet.![]()
Samo kazem da svaki narod u svojoj zemlji ima pravo da je organizuje na svoj nacin.Nije lepo sto hoćeš da uništis sve sto nije po tvojoj veri. Zašto ne odes do braće pravoslavaca Grka i ne objasniš im da treba da unište sve hramove i statue bogova stare vere?
Ma daj stvarno, idi leči se...Samo kazem da svaki narod u svojoj zemlji ima pravo da je organizuje na svoj nacin.
Grci mogu da ruse, ako nece ne moraju, njihova drzava, njihova pravila.
Ma znam kakav je to covek, ali ne bih o tome. Reagujem samo zato, jer mozda ima onih koji ce naici, procitati to njegovo i pomisliti da je to u redu.Definicija verskog fanatika. Da je kojim slučajem rođen u islamskoj zemlji verovatno bi se razneo bombom u ime Alaha.
I to je greska i sramota i odraz slabosti.I hriscanski lideri i cak Svetitelji su rusili idolopoklonickd spomenike.
Nasi vladari iz Svetorodne Loze Nemanjica su rusili paganske idole sirom srpskih zemalja.
Covek koji vam sasipa istinu u oci i zato besnite.Ma znam kakav je to covek, ali ne bih o tome.
I sta bi Srbija i Srpstvo imali od toga da su ti idoli ostali?I to je greska i sramota i odraz slabosti.
Pa možda baš srpstvo. Jer je to izvorna vera Slovena. Jer, kakve veze imaju Srbi kao narod sa jevrejskom religijom nastalom 2500km odavde koja im je iz čisto političkih razloga nametnuta?I sta bi Srbija i Srpstvo imali od toga da su ti idoli ostali?
Ako se sad nisam usro.. Ooo premudri, pokaži nam put!Covek koji vam sasipa istinu u oci i zato besnite.
Gde klekli?
Pa evo postavio covek slike kako masu papistickim zastavama.Gde klekli?