Jel postoji takva "pravoslavna"vera u Svetom Pismu ili je to neka verska kovanica novoveraca ?Pravoslavna vjera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel postoji takva "pravoslavna"vera u Svetom Pismu ili je to neka verska kovanica novoveraca ?Pravoslavna vjera.
Postoji vjera Crkve. Sve ostale vjere su lažne.Jel postoji takva "pravoslavna"vera u Svetom Pismu ili je to neka verska kovanica novoveraca ?
Sa ovim se potpuno slazem nego zxasto si pobegao od pitanja,evo ti ga opet:Postoji vjera Crkve. Sve ostale vjere su lažne.
Postoji naravno. I u Pismu i u Predanju.Sa ovim se potpuno slazem nego zxasto si pobegao od pitanja,evo ti ga opet:
Jel postoji takva "pravoslavna"vera u Svetom Pismu ili je to neka verska kovanica novoveraca ?
Tako je Glasniče.Ova sto pripada ovima?
Pogledajte prilog 1621021
bicete krivi za klanicu i genocid svi koji sledite za apokalipsom, a kada dodje Hristos znas sta ce se desiti?Да, биће много мртвих побијених од Господа за отпад и издају вјере.
Matej 7,22 | Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili? |
Matej 7,23 | I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje. |
Desiće se sveopšti sud.bicete krivi za klanicu i genocid svi koji sledite za apokalipsom, a kada dodje Hristos znas sta ce se desiti?
ovo:
Matej 7,22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili? Matej 7,23 I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje.
Sa ovim se potpuno slazem nego zxasto si pobegao od pitanja,evo ti ga opet:
Jel postoji takva "pravoslavna"vera u Svetom Pismu ili je to neka verska kovanica novoveraca ?
Bravo. Znaci Okultizam...Tako je Glasniče.
Demoni ce ih pobiti.bicete krivi za klanicu i genocid svi koji sledite za apokalipsom, a kada dodje Hristos znas sta ce se desiti?
ovo:
Matej 7,22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! nijesmo li u ime tvoje prorokovali, i tvojijem imenom đavole izgonili, i tvojijem imenom čudesa mnoga tvorili? Matej 7,23 I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje.
Ne postoji predanje VAN pisma vec je to sastavni deo iste sadrzine ili jos preciznije - ISTINA SE SAZNAJE ILI IZ PISMA ILI IZ GOVORNOG PREDANJA,to su dve iste alternative,evo ti Biblijskog doKaza:Postoji naravno. I u Pismu i u Predanju.
Tako je. Tu se vidi da su apostoli nešto zapisali a nešto prenijeli usmeno. Vi odbacujete ono što je usmeno a time odbacujete i ono što je zapisano.Ne postoji predanje VAN pisma vec je to sastavni deo iste sadrzine ili jos preciznije - ISTINA SE SAZNAJE ILI IZ PISMA ILI IZ GOVORNOG PREDANJA,to su dve iste alternative,evo ti Biblijskog doKaza:
2 Sol.2,15:
"...Tako dakle, braćo, stojte i držite uredbe kojima se naučiste ili riječju ili iz poslanice naše..."
Kao stro se jasno vidi,za apostola je potpuno svejedno kako su novobracenici primili Hristovo jevandjelje - ili rijecju dakle govornim prenosenjem ili pisanim slovom kroz njihove poslanice !!!
Ma to im fetish,cekaj da vidis sta ce se ovde iznositi malo kasnije,ovo je samo da ih psiholoski pripremimo za nastavak.Former pope asks for forgiveness over child abuse scandal
Vatican issues letter by Benedict XVI following a German report into abuse in the archdiocese from 1945 to 2019.
Nemoguce?
aman ko demonima dozvoljava ako ne sam djavo?Nije tako.
Posle zveri i ziga zverinig demonima se dozvoljava da pobiju trecinu otpalog hriscanstva koje je priznalo buducu zver njebu ikonu i njen zig.
( papstvo) .
Ali sta se ti sekiras za to?
ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tako je. Tu se vidi da su apostoli nešto zapisali a nešto prenijeli usmeno. Vi odbacujete ono što je usmeno a time odbacujete i ono što je zapisano.
A onda će Hristos Bog pobiti sve otpadnike.Demoni ce ih pobiti.
Ali Maki ocekuje da ce njegova crkva pobiti heretike.
Zato što je to sve jedna cjelina. Pismo i Predanje idu zajedno i nerazdvojno. Nema tu nikakvih ni alternativa ni updateova već dva dijela jedne cjeline.ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI ILI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako ti ovo promaklo Maki,zar ne vidis ono ILI sto znaci da je jedno za drugo ALTERNATIVA a ne update !!!
Dakle apostolu bilo svejedno dali su jevandjelje primili usmenim putem ili pisanim jer JE SVE TO ISTO I MORA BITI ISTO !!!
I sad se vrati tvojoj "veri"pa mi reci gde toga vidis u stranicama Svetog Pisma ?????
Bog zadrzava.aman ko demonima dozvoljava ako ne sam djavo?
aha, oni su kao fol otpali, i treba da se pobiju? TRECINA CELOG SVETA?!~ znaci zagovaras genocid kao i maki, i kao i andrej kesarijski tumaceci apokalipsu?
svi cete biti osudjeni, ja cu da svedocim da niste hteli da slusate, tesko svima vama, uopste me ne zanima ko je koje vere, tj denominacije!
GOSPOD JE PRIMIO ZAPOVEST OD BOGA OCA DA SPASE I OTKUPI LJUDSKI ROD SA VLAŠĆU KOJU JE PRIMIO DA POLOŽI SVOJ ŽIVOT I OPET GA UZME (4. JEVANDJELJE 10,18), BLAŽENI KOJI NE VIDEŠE A VERUJU, I JOŠ REČE PO VASKRSENJU DA MU SE DADE SVAKA VLAST NA NEBU I NA ZEMLJI (MATEJ 28,18), ALI I UPITA RANIJE, SIN ČOVEČIJI KAD DODJE HOĆE LI NAĆI VERU NA ZEMLJI (LUKA 18,8), i to u kom kontekstu upita? U kontekstu pitanja na koje i dade odgovor: LUKA 18,7-8 A zar Bog neće odbraniti izabranike svoje koji mu vapiju dan i noć, i zar će oklevati? Kažem vam da će ih ubrzo odbraniti.
LAŽNO OTKRIVENJE, PAK, TVRDI DA SE ZVERI DADE VLAST NAD SVAKIM RODOM I NARODOM I JEZIKOM I PLEMENOM [OTK.13,7], po njemu mrtvi vapiju za osvetom, a odgovara im se da još ima da budu pobijeni kao i oni [OTK. 6,10-11]. Koji to mrtvi u kojim belim haljinama, ako Sveti Stefan čije lice bi kao andjela, na samrti kleče na kolena i pomoli se Gospodu da onima koji su ga kamenovali do smrti ne uračuna taj greh (DELA 6,15 I 7,60), sledeći Hristov primer praštanja (LUKA 23,34)?
Ne moze biti celina kada se koristi veznik ILI ,vec kada bi se koristio veznik I !!!A onda će Hristos Bog pobiti sve otpadnike.
Zato što je to sve jedna cjelina. Pismo i Predanje idu zajedno i nerazdvojno. Nema tu nikakvih ni alternativa ni updateova već dva dijela jedne cjeline.
a ti, sta ti ocekujes, da ce demoni?Demoni ce ih pobiti.
Ali Maki ocekuje da ce njegova crkva pobiti heretike.
Ma to im fetish,cekaj da vidis sta ce se ovde iznositi malo kasnije,ovo je samo da ih psiholoski pripremimo za nastavak.![]()
Pobice one koji su ubijali one koji nisu hteli da se poklone papstvu.A onda će Hristos Bog pobiti sve otpadnike.
Robi jedan kinzal...Evo odmah nastavak:
U studenom 2013. godine, sudski postupak protiv crkve ASD otkrio je dokaze da škola u sastavu crkve ASD nije uspjela napraviti vlastitu internu istragu o nizu seksualnih zlostavljanja koja su se dogodila sedamdesetih godina, navodi Sunraysia Daily. Te žrtve, prema sudskim dokumentima, tada su bile mlađe od devet godina. ... Crkva Adventista sedmog dana, tvrde tužitelji, postala je svjesna zlostavljanja u devedesetim godinama, ali je slučaj policijskim vlastima uputila tek 2012. godine.
Australska kraljevska komisija za seksualno zlostavljanje djece, osnovana 2012. godine, primila je više od 6.700 prijava seksualnog zlostavljanja, od kojih je 59% bilo u vjerskim institucijama. Više od 60 slučajeva bilo je povezano s Crkvom adventista sedmog dana. Izvor: https://abuseguardian.com/child-sex...nizations/seventh-day-adventist-church/cases/
Opet jednostavna računica:
Stanovništvo Australije: 23.000.000 (23 milijuna)
72% pripadnici neke vjerske zajednice: 0.72 x 23.000.000 = 16.560.000 (vjernika)
Pripadnici crkve ASD u Australiji: 52.000 (0.31% od ukupno 16.560.000 vjernika)
Prijavljeni slučajevi unutar crkve ASD: 60 slučajeva
Pripadnici svih ostalih vj. zajed. u Australiji: 16.560.000 - 52.000 = 16.508.000
Prijavljeno ukupno: 0.59 x 6.700 – 60 = 3953 – 60 = 3893 slučaja
----------------------------------------------------------------------------------------
Rekapitulacija:
1. Adventisti (učestalost zlostavljanja): 60/52.000 = 0.00115
2. Ostali vjer.(učestalost zlostavljanja): 3893/16.508.000 = 0.000235
Konačni skor zlostavljanja – Adventisti : Svi ostali = 0.00115 : 0.000235 = 4.87 (487%)
Zaključak: Unutar ustanova crkve ASD u Australiji djeca se seksualno zlostavljaju 487% više nego u svim ostalim zajednicama.
Naravno da jeste cjelina. Pavle ne bi navodio i usmeno i pisano da je dovoljno samo jedno. Znači mora oba.Ne moze biti celina kada se koristi veznik ILI ,vec kada bi se koristio veznik I !!!
Nije valjda da si propustio osnovne lekcije maternjeg jezika...?
Zar ti nije muka sto ti jedan makedonac koji jedva ti u tamo pogodi neki padez drzi caseve iz maternjeg ?
Daj se ne brukaj i priznaj si javno mantru tvojih dedova i da idemo dalje.