Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.036
Samo vas??Амин брате видимо колико православне прогоне по читавом свијету.
A vi ne progonite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo vas??Амин брате видимо колико православне прогоне по читавом свијету.
Кога данас православни прогоне? Никога. А православне прогони ко стигне. Римокатолици, муслимани, комунисти, Јевреји.Samo vas??
A vi ne progonite?Pogledajte prilog 1621005
Samo vas?Кога данас православни прогоне? Никога. А православне прогони ко стигне. Римокатолици, муслимани, комунисти, Јевреји.
Па не само нас али нас посебно.
pusti to stanje sta je bilo, ja te pitam za citate gde Isaija prorokuje o padu: pade pade VAVILON, jer tada ako pada, znaci da ne moze da tlaci vise, i taj pad u sledecem redu kaze da je vrsanje Bozije psenice, gumna -Pa kada je bilo stanje da Vavilon nije pao?
Glasnik nakon što antilažovog dolaska na forum:
Ja pricam o fizickom a i i duhovnom Vavilonu..pusti to stanje sta je bilo, ja te pitam za citate gde Isaija prorokuje o padu: pade pade VAVILON, jer tada ako pada, znaci da ne moze da tlaci vise, i taj pad u sledecem redu kaze da je vrsanje Bozije psenice, gumna -
- kasnije sam nasao da mozda misli na jevreje u vavilonskom ropstvu, znaci sa padom vavilona stradaju i oni kao tzv. kolateralna steta - to bi moglo da bude objasnjenje za fizicki vavilon, ali ti pricas o duhovnom, zar ne?
da tu nesto ne stima kazuje ISAIJA i ovde
28,28 Pšenica se vrše, ali neće jednako vreći niti će je satrti točkom kolskim na zupcima razdrobiti
Pa ovo je bar danas medicinski potvrdjeno.Auuuuu, znam ja od čega je glasniku ovo. Od mesa, tajno jede meso. Evo:
"Oni koji slobodno koriste meso, nemaju uvijek nezamagljen mozak i aktivan intelekt, jer upotreba životinjskog mesa ima tendenciju da uzrokuje grubost tijela i otupi finije osjećaje uma. ... nemoguće je da oni koji slobodno koriste meso imaju nezamućen mozak i aktivan intelekt." (Ellen G. White, Counsels on Diet and Foods)
Nije antihrist.Adventisti tvrde za rimskog episkopa zvanog papa da je Antihrist, iako u Svetom pismu piše da će Antihrist biti Jevrejin iz Danovog plemena.
Kakvi bolan jezuiti kad to uče Oci vijekovima prije jezuita? Čitaj kod sv. Andreja Kesarijskog o tome.Nije antihrist.
Ali bice.
Nema to iz Danovog plemena.
To su Jezuiti ubacili da skrenu od Pape.
Nisi pazljivo citao...Kakvi bolan jezuiti kad to uče Oci vijekovima prije jezuita? Čitaj kod sv. Andreja Kesarijskog o tome.
tu nesto ne stima, i onda ja zakljucujem da raskrinkava lazno otkrivenje, kao sto Hristos rece da bi satana da nas vije kao psenicu, to sto vi upravo nama sada radite kao da smo mi duhovni vavilon, a u stvari smo Bozija psenica, lepo pise Isaijatu nesto ne stima, i onda ja zakljucujem da raskinkava lazno otkrivenje
Adventisti tvrde za rimskog episkopa zvanog papa da je Antihrist, iako u Svetom pismu piše da će Antihrist biti Jevrejin iz Danovog plemena.
Прочитао сам. Ти кажеш да су језуити измислили да ће Антихрист доћи из Дановог племена. Не, тако уче Свети Оци вијековима и вијековима прије језуита. Навео сам ти св. Андреја Кесаријског. Такође и прије њега то учи св. Иполит Римски.Nisi pazljivo citao...
Ajde ponovo...
on zagovara da ce po apokalipsi da strada trecina svega zivog, znaci genocid, plus nam uvodi da su sveti i Hristos da je LUCIFERKakvi bolan jezuiti kad to uče Oci vijekovima prije jezuita? Čitaj kod sv. Andreja Kesarijskog o tome.
a ja kazem da je antihrist pisac laznog otkrivenja, i da je to slagao sebe da zamaskira, i argumentijem sa svetiteljima iz 4. veka, MNOGIMA:Adventisti tvrde za rimskog episkopa zvanog papa da je Antihrist, iako u Svetom pismu piše da će Antihrist biti Jevrejin iz Danovog plemena.
Lucifer of Cagliari
Wikipedia
https://en.wikipedia.org › wiki › Lucifer_of_Cagliari
St. Lucifer of Cagliari was a bishop of Cagliari in Sardinia known for his passionate opposition to Arianism
Pa ovo je bar danas medicinski potvrdjeno.
I ovo dole je bilo pitvrdjeno a sada ste izboksovali da je normalno?
Crkva prihvata i homoseksualce
9. 6. 2013.9. jun 2013.
KKatolički sveštenik u južnoafričkom Johanesburgu osnovao je grupu za homoseksualce. Ona se sastaje jednom nedeljno.
Pogledajte prilog 1621009
Moze da ih örihvata ali ne ovako.
Nisam kazao da su izmuslili.Прочитао сам. Ти кажеш да су језуити измислили да ће Антихрист доћи из Дановог племена. Не, тако уче Свети Оци вијековима и вијековима прије језуита. Навео сам ти св. Андреја Кесаријског. Такође и прије њега то учи св. Иполит Римски.
Да, биће много мртвих побијених од Господа за отпад и издају вјере.on zagovara da ce po apokalipsi da strada trecina svega zivog, znaci genocid, plus nam uvodi da su sveti i Hristos da je LUCIFER
Nije tako.on zagovara da ce po apokalipsi da strada trecina svega zivog, znaci genocid, plus nam uvodi da su sveti i Hristos da je LUCIFER
a ja kazem da je antihrist pisac laznog otkrivenja, i da je to slagao sebe da zamaskira
Tako je ali je znas mozda koja je to vera,neka novotarska mozda ili ce biti ona Hristova koju su imali i propovedali apostoli ?Да, биће много мртвих побијених од Господа за отпад и издају вјере.
Ma to je "nista",pazi ovo:
Pravoslavna vjera.Tako je ali je znas mozda koja je to vera,neka novotarska mozda ili ce biti ona Hristova koju su imali i propovedali apostoli ?