Pravoslavlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravda za Harisa
Nisi uopste kriv...

Ti bi davo ovakve stvari za druge milion postova za druge.
Ali sada kada su ta tevmbe onda' si kao kriv i kao brisao bi?
Pa nisi kriv, pustaj i sada inace ispadnes licemer.

Kod drugih moze mesecima a kod tebe je 2 sata vec puno???
Screenshot_20241005_174958_Krstarica.jpg

Posto mi se Maki smeska vidimo da ocekuje tacku 17!

Isus nam je odredio kako da obelezavamo i postujemo njegovu smrt i vaskrsenje.
Medjutim crkva to nije slusala vec je uvela novo ucenje i novi dan koji ni apostoli ni Isus nisu ni naredili.

Tacka otpada br 17.

Koju ustanovu nam je Bog ostavio da slavimo njegovo VASKRSENJE I SMRT?

Na primer veceru Gospodnju.

Sta slavimo Vecerom Gospodnjom?
Neke zakone ili pravila kada psotujemo neku zapovest Bozju kako pokusava da kaze ?
Isusa.
SECAMO SE NJEGOVE SMRTI!
NJEGOVA SMRT JE TAKO VAZNA ZA NAS???

Iako to ljudskoj logici ne prija bas, tako je.

1.Kor 11:26 Jer kad god jedete ovaj hleb i čašu ovu pijete, smrt Gospodnju obznanjujete, (secate se) dokle ne dođe.

Da li nam je Gospod ostavio neku ustanovu da slavimo njegovo VASKRSENJE???

DA!!!

TOM NOVOM USTANOVOM JOS JEDNOM SLAVIMO NJEGOVU SMRT A I VASKRSENJE!

Kojom?

KRSTENJEM I NOVIM ZIVOTOM VERNOSTI:

3 Ili ne znate da svi koji se krstismo u Isusa Hrista, u smrt Njegovu krstismo se? 4 Tako se s Njim pogrebosmo krštenjem u smrt da kao što usta Hristos iz mrtvih slavom Očevom, tako i mi u novom životu da hodimo. 5 Jer kad smo jednaki s Njim jednakom smrću, bićemo i vaskrsenjem; 6 Znajući ovo da se stari naš čovek razape s Njime, da bi se telo grešno pokvarilo, da više ne bismo služili grehu. 7 Jer koji umre oprosti se od greha. 8 A ako umresmo s Hristom, verujemo da ćemo i živeti s Njim, 9 Znajući da Hristos usta iz mrtvih, već više ne umire; smrt više neće ovladati njime. 10 Jer šta umre, grehu umre jedanput; a šta živi, Bogu živi. 11 Tako i vi, dakle, držite sebe da ste mrtvi grehu a živi Bogu u Hristu Isusu Gospodu našem.
Rimljanima 6.

Krtsenjem i novim vernim zivotom slavimo Hristovu smrt i vaskrsenje svaki put kada se neko krsti a i kada taj novo krsteni zivi tim novim zivotom, sa kojim je u Hristom simbolicki umro starom zivotu, i kada je izasao iz vode simbolicki ustao kao i hristos u novi zivot vernosti sa Hristom.

Sada kao zivo svedocastvo novo obracene osobe SVOJIM ZIVOTOM SLAVI VASKRSENJE HRISTOVO I VASRKSLOG.
sADA svi koji su ga pre znali to primecucju, DA ON svojim novim zivotom vernosti i poslusnosti Bogu, slavi Hrista i njegovo vaksrsenje NA TAJ ANCIN a i sam je svedok TAKVIM ZIVOTOM, HRISTOVOG VASKRESENJA.
Jer je ta osoba koja je vaskrsla s hristom u novom zivotu to uspela samo kroz vaskrslog hrista koji cini u nama takvo delo:
Sad si u fazonu: Doveli ste ovaj forum u sprdnju najobičniju zbog par idiota i šta ne smijem ih nazvati novotarcima i paganima a oni mene nema šta ne govore.

Znači ovo je rat do istrebljenja? Okultisti 6.dana uzvraćaju udarce.:rotf::rotf::rotf:
ej, prljav ves, pazi, mislim ovi ce nekog da savataju na sranju, nece niko sa mnom da debatuje na sz proroka, ko vrse, ko vija psenicu, jel djavo ili ko

plus sam trazio da vidimo tacno kada je nastao problem u kom veku, ali ovo sad masonerija, to je novijeg datuma, bezim ja odavle

Samo nek pali gde je problem??
I to je moj brat hriscanin.Pogledajte prilog 1620989

Eh sto su im lepe uniforme,prave Hristove sluge,odmah se vidi da su to Hristovi sledbenici jer se oblace isto kao i On i Njegovi apostoli... :D
...a narocito im slatke one kapice,bas onako kao sto su opisani u Bibliji..
...ili to bese mozda neki Mikijev almanah ?
..ili u nekom trecerazrednim izdanju Alana Forda ?
Ma nije bitno,vazno je da su slatke.. :D

Nego stvarno,odakle pravoslavcima ideju za te uniforme,opet neka verska novotarija ili je mozda to izvuceno negde iz Pisma ?

Poslednja izmena:
ne, sta ne?
Pa ti si to postavio ne mi.
postavio sta, mislis citate isaije?
Trazio si odgovor.
I onda da ti ga drugi put dam?
trazio sam vise odgpovora, na koje pitanje mislis
Sve izokrenete.
sta?
Vavilon je bio Atikan sada nije i opet ce biti.
kad jeste, kad nije i kada ce opet bioti, znaci potpuno haluciniranje od tebe
A vi se vec priblizavate njemu.
kome, vatikanu ili vavilonu?
Da stavim tacku otpada 18?

e, samo muljas, malo jeste, malo nije, ni za glavu ni za rep se ne das uhvatiti, migoljis se samo, odbijas lepo da diskutujes

i onda pocnes da gresis i u kucanju, nista se ne da razumeti iz tvoje replike, znaci odbijas da diskutujes, ovo je kupus i papazjanija od tebe sto nam nudis

e, samo muljas, malo jeste, malo nije, ni za glavu ni za rep se ne das uhvatiti, migoljis se samo, odbijas lepo da diskutujes
U tom tekstu pravi Vavilon tlaci Izraila.
Uzima se ta slika i kaze se da ce simbolicki Vavilon tlaciti na kraju Bozji narod.
Mnogi od pravoslavnih nece hteti da se poklone Atikanu.
Pa ce i njih sankcionisati.

U tom tekstu pravi Vavilon tlaci Izraila.
Uzima se ta slika i kaze se da ce simbolicki Vavilon tlaciti na kraju Bozji narod.
koliko ja citam tekst to je pad vavilona, mi imamo sliku kako vavilon pada, a ne kako vavilon tlaci, znaci da ti potpuno izopacujes sta pise, tj., sta ja citiram
Mnogi od pravoslavnih nece hteti da se poklone Atikanu.
Pa ce i njih sankcionisati.
ko ce nas sankcionisati, pa ja nikad vatikan nisam priznao, jos od kada su ubili petra i pavla, i zato sam hteo da budemo nacisto, ali ti kazes tek od 5. veka da se ne slazes sa njima, sa zapadnjacima, znaci do 5, veka su ti oni okey.

koliko ja citam tekst to je pad vavilona, mi imamo sliku kako vavilon pada, a ne kako vavilon tlaci, znaci da ti potpuno izopacujes sta pise, tj., sta ja citiram

ko ce nas sankcionisati, pa ja nikad vatikan nisam priznao, jos od kada su ubili petra i pavla, i zato sam hteo da budemo nacisto, ali ti kazes tek od 5. veka da se ne slazes sa njima, sa zapadnjacima, znaci do 5, veka su ti oni okey.
Pa kada je bilo stanje da Vavilon nije pao?
Pa tebe ce sankcionisati tvoja drzava i crkva.
Strpi se malo.
Papisti i tvojoj crkvi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back