Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Kornjače rano ležu?Ма разговарао бих ја још, ал морам на спавање...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kornjače rano ležu?Ма разговарао бих ја још, ал морам на спавање...

U tekstovima Kamelota se pominje Bog..nigde satana,mani me budalastina..ne slusam ja dark metal i one sto arlauchu...ovo je vise hard rock,ali sta se ja pravdamAko nisi komunjarka čestitam! Monarhizam kakav? ovaj demokratski je podvala *********! Ali HM se tu nikako neslaže. Veličanje satane sa slavljenjem Boga ili možda nerazumeš engleske tekstove tvojih HM idola?!?

Razumem, ali to nije u duhu pravoslavnog predanja. Trebalo bi da prestaneš da to slušaš ako hoćeš da pšostaneš prava zilotkinja svetosavka.U tekstovima Kamelota se pominje Bog..nigde satana,mani me budalastina..ne slusam ja dark metal i one sto arlauchu...ovo je vise hard rock,ali sta se ja pravdam![]()
Slusam muza,slusa i on mene,to ti je ravnopravnost polovada rasčistimo....Crkva nije za ravnopravnost polova po demokratskoj definiciji, um ne sme biti slobodan već u poslušanju mužu. Ja tvrdim da si ti izuzetno prijatna osoba...to je to

Slusam muza,slusa i on mene,to ti je ravnopravnost polova
Mani se klasifikacija..slobodan um znaci da prihvatas razlike kod drugih,ali sumnjam da mozes da shvatis..a sad za vas:
KAKO vas nije sramota??Pravoslavni ste,iako niste pri crkvi,i svadjate se sa bracom i sestrama po veri na dve teme..Zbog cega???Zar ne verujemo svi u istog Boga?
Sta covek moze da pomisli kad cita kako se pravoslavni vernici ovako dzapaju??
Ja u tvojoj igrici Stefi vise ne ucestvujem![]()

Uobičajena kurtoazna poseta Vladike SPC Rimokatoličkoj Crkvi i ništa više...
Evo sada i muslimani odoše u Vatikan, pa da li to znači da su i oni primili uniju...
Ne budu smiješan...![]()
da li bi mogao/la da preciziras na sta mislis
i da eventualno das neke primere
koliko je SPC dosledna u svojim stavovima
da li je i sta menjala kroz vreme
i sta su razlozi za tu (eventualnu) nedoslednost?

Лепо што си поставила то о Светом Димитрију (и ја сам поставио на теми "Зилоти" цео текст) али треба да ти скренем пажњу да "сретна" кажу Хрвати, а Срби кажу "срећна". Исто тако твој друг Аналитичар користи бројне хрватске речи као например недаво реч "уопће" што кажу Хрвати, јер Срби кажу "уопште", итд. па имам утисак као да сте Хрвати. Али добро, можда сте чланови Хрватске православне Цркве, Бог знаСутра се слави овај светац,и свим верницима који славе,желим сретну славу![]()
Постојала је једно време у историји Хрватска православна Црква коју су измислили римски папа и Хрвати да би лакше покатоличавали Србе у Хрватској. Немој да се љутиш, али ако стваро говорите да сте Срби и чланови Српске Цркве онда бар научите српски језик. Кад је Аналитичар недавно (а и раније је слично писао) написао "Ви зилоти уопће нисте православни" дошло ми је и да се смејем и да плачем у исто време јер он нас на чистом хрватском језику учи шта је то православље и на хрватском језику кобајаги брани Српску православну Цркву с тим да још додаје да он није мањи православац јер воли римокатоличку "цркву" и признаје је за Цркву (папске јеретике признаје за равноправне и чак изнад православних - Еремита, брате, уразуми га
) и признаје јеретика римског папу кога назива "Свети отац" за поглавара свих хришћана а тиме и поглавара СПЦ - трагикомично 

Nikakve veze nemam ni sa Hrvatskom,ni sa Bosnom,a ni Crnom GoromЛепо што си поставила то о Светом Димитрију (и ја сам поставио на теми "Зилоти" цео текст) али треба да ти скренем пажњу да "сретна" кажу Хрвати, а Срби кажу "срећна". Исто тако твој друг Аналитичар користи бројне хрватске речи као например недаво реч "уопће" што кажу Хрвати, јер Срби кажу "уопште", итд. па имам утисак као да сте Хрвати. Али добро, можда сте чланови Хрватске православне Цркве, Бог знаПостојала је једно време у историји Хрватска православна Црква коју су измислили римски папа и Хрвати да би лакше покатоличавали Србе у Хрватској. Немој да се љутиш, али ако стваро говорите да сте Срби и чланови Српске Цркве онда бар научите српски језик. Кад је Аналитичар недавно (а и раније је слично писао) написао "Ви зилоти уопће нисте православни" дошло ми је и да се смејем и да плачем у исто време јер он нас на чистом хрватском језику учи шта је то православље и на хрватском језику кобајаги брани Српску православну Цркву с тим да још додаје да он није мањи православац јер воли римокатоличку "цркву" и признаје је за Цркву (папске јеретике признаје за равноправне и чак изнад православних - Еремита, брате, уразуми га
) и признаје јеретика римског папу кога назива "Свети отац" за поглавара свих хришћана а тиме и поглавара СПЦ - трагикомично
![]()

.Nikakvih rodjaka tamo nemam,a ni dalje familije
..Ok..sita sam prepirki i pravdanja.
..i to davne 1989,jos kao klinka ..Лепо што си поставила то о Светом Димитрију (и ја сам поставио на теми "Зилоти" цео текст) али треба да ти скренем пажњу да "сретна" кажу Хрвати, а Срби кажу "срећна". Исто тако твој друг Аналитичар користи бројне хрватске речи као например недаво реч "уопће" што кажу Хрвати, јер Срби кажу "уопште", итд. па имам утисак као да сте Хрвати. Али добро, можда сте чланови Хрватске православне Цркве, Бог знаПостојала је једно време у историји Хрватска православна Црква коју су измислили римски папа и Хрвати да би лакше покатоличавали Србе у Хрватској. Немој да се љутиш, али ако стваро говорите да сте Срби и чланови Српске Цркве онда бар научите српски језик. Кад је Аналитичар недавно (а и раније је слично писао) написао "Ви зилоти уопће нисте православни" дошло ми је и да се смејем и да плачем у исто време јер он нас на чистом хрватском језику учи шта је то православље и на хрватском језику кобајаги брани Српску православну Цркву с тим да још додаје да он није мањи православац јер воли римокатоличку "цркву" и признаје је за Цркву (папске јеретике признаје за равноправне и чак изнад православних - Еремита, брате, уразуми га
![]()

Zar činjenica da sam porijeklom iz Hercegovine i Crne Core može uticati na to da budem manji pravoslavac od nekog iz Srbije...
U najmanju ruku smiješno...![]()

.Mene je ponekad sramota kako ljudi razmisljaju..Za ljude poput Vlade,izbeglice iz Hrvatske su Hrvati i katolici,a ovi iz Bosne verovatno muslimani,ili katolici a koje su nacije ni on verovatno ne znaНиси ти ни из Херцеговине нити из Црне Горе јер Срби тамо не говоре "уопће" и друге хрватске речи које ти пишеш, него си пореклом из Хрватске како си и сам раније признао а сада измишљаш да си из Херцеговине и Црне Горе. И рекао си да си одрастао са Хрватима и римокатолицима који су те учили вери, а од њих сигурно ниси могао да научиш православље него су те научили да признајеш папу за свог поглавара како си и написао већ два пута (само колико сам ја видео) а Светог владику Николаја Српског називаш фашистом, ето то си научио од њих, потпуно ми је јасно и ти се онда овде претвараш да си неки бранилац СПЦ - тужно и смешно. Ако хоћеш да будеш Србин онда причај српским језиком, и ако већ хоћеш да се бориш за Српску православну Цркву онда говори српски. Овако са хрватским речима а кобајаги као верник СПЦ испадаш смешан и трагичан.Zar činjenica da sam porijeklom iz Hercegovine i Crne Core može uticati na to da budem manji pravoslavac od nekog iz Srbije...
U najmanju ruku smiješno...![]()
Не шири причу и дезинформације, све што ми приписујеш није тачно, само се бавиш трачевима, а старија си жена, удата и имаш децу (како си сама навела) и треба да будеш мало озбиљнија.Znas sta mene nervira kod ovakvih ljudi,sto se smatraju da su jedini Srbi,pravi pravoslavci itd?To sto ih jedna recenica odaje kakvi su ljudi..
Znaci,oni ljudi koji su pred ratnim vihorom napustali svoje domove u Hrvatskoj jer su Srbi,za njih nisu Srbi.Mene je ponekad sramota kako ljudi razmisljaju..Za ljude poput Vlade,izbeglice iz Hrvatske su Hrvati i katolici,a ovi iz Bosne verovatno muslimani,ili katolici a koje su nacije ni on verovatno ne zna
Dzaba silne price o tome da je neko "pravi " vernik,ako mu je dusa zla i pokvarena .
Лепо што си поставила то о Светом Димитрију (и ја сам поставио на теми "Зилоти" цео текст) али треба да ти скренем пажњу да "сретна" кажу Хрвати, а Срби кажу "срећна". Исто тако твој друг Аналитичар користи бројне хрватске речи као например недаво реч "уопће" што кажу Хрвати, јер Срби кажу "уопште", итд. па имам утисак као да сте Хрвати. Али добро, можда сте чланови Хрватске православне Цркве, Бог знаПостојала је једно време у историји Хрватска православна Црква коју су измислили римски папа и Хрвати да би лакше покатоличавали Србе у Хрватској. Немој да се љутиш, али ако стваро говорите да сте Срби и чланови Српске Цркве онда бар научите српски језик. Кад је Аналитичар недавно (а и раније је слично писао) написао "Ви зилоти уопће нисте православни" дошло ми је и да се смејем и да плачем у исто време јер он нас на чистом хрватском језику учи шта је то православље и на хрватском језику кобајаги брани Српску православну Цркву с тим да још додаје да он није мањи православац јер воли римокатоличку "цркву" и признаје је за Цркву (папске јеретике признаје за равноправне и чак изнад православних - Еремита, брате, уразуми га
![]()
Нико од нас није могао да бира где ће да се роди и да одраста. Ако неком промакне нека 'рвацка реч то не значи аутоматски и да је 'рват, можда је Србин из 'рвацке. Ових дана раде ми нешто мајстори по кући, између осталих има један отац и син Срби из Лике - ***, ја маторог разумем сваку пету реч а онда тражим од сина Мише "да ми преведе".
Око Св.Владике Николаја а и римског Папе он и ја смо се већ доста препирали - и он је остао при свом а ја при свом. С тим, што ја не знам да он признаје Папу као поглавара свих хришћана...
Ниси ти ни из Херцеговине нити из Црне Горе јер Срби тамо не говоре "уопће" и друге хрватске речи које ти пишеш, него си пореклом из Хрватске како си и сам раније признао а сада измишљаш да си из Херцеговине и Црне Горе. И рекао си да си одрастао са Хрватима и римокатолицима који су те учили вери, а од њих сигурно ниси могао да научиш православље него су те научили да признајеш папу за свог поглавара како си и написао већ два пута (само колико сам ја видео) а Светог владику Николаја Српског називаш фашистом, ето то си научио од њих, потпуно ми је јасно и ти се онда овде претвараш да си неки бранилац СПЦ - тужно и смешно. Ако хоћеш да будеш Србин онда причај српским језиком, и ако већ хоћеш да се бориш за Српску православну Цркву онда говори српски. Овако са хрватским речима а кобајаги као верник СПЦ испадаш смешан и трагичан.

мерхаба свима![]()

Koje dezinformacije?O cemu ti uopste pricas?Не шири причу и дезинформације, све што ми приписујеш није тачно, само се бавиш трачевима, а старија си жена, удата и имаш децу (како си сама навела) и треба да будеш мало озбиљнија.
Само сам ти рекао да Хрвати говоре "сретна" а Срби "срећна" а Србин кога су Хрвати протерали сигурно је да неће да користи хрватске речи, речи оних који су му нанели зло, нити ће да пише као ти и Аналатичар хрватском латиницом а не српском ћирилицом. Као "велики" верници СПЦ треба да знате да сваки искрени верник СПЦ пише ћирилицом (то се учи већ на првом часу православне веронауке) и сва докумета у СПЦ се пишу искључиво ћирилицом, а ти си овде исмејавала нас који пишемо ћирилицом, сети се и постиди се и покај се. Ако си случајно погрешила у називу "сретно" треба још да ми се захвалиш што сам те исправио а не да се одмах љутиш, из чега се види каква си. Сваки доброонамеран савет схваташ како неки напад на тебе. Свашта! У свему видиш зло. Замисли се мало каква си ти пре него што мене називаш злим и поквареним (Ти знаш да ми је душа зла и покварена? Камелот хеви метал група те научила да гледаш у људску душу? Јер користиш и магијску куглу или само пасуљ? Пази кад вређаш јер ћеш онда и добити овакав одговор.). Можда треба да слушам хеви метал под старе дане као и ти па да се научим шта је добро, православно и српско - свашта од тебе - и ти си трагикомична као и Аналитичар.
Срби из Хрватске имају песму коју радо певају "Кад сам био мали, знао сам свој правац, они били католици а ја православац". Тако да немој само ти да ми причаш о Србима ван Србије у другим српским земљама.

...a imam cak 32