kuku lele
Primećen član
- Poruka
- 783
Tamo se lome koplja za Srbiju a vi ovde u ladovini, ne ide!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo se lome koplja za Srbiju a vi ovde u ladovini, ne ide!

,i o odnosima sa istom..Samo vi verujte u Akakija...nemam ja nista protiv 
..Bivsi skinhed...Ja verujem u onu"vuk dlaku menja,ali cud nikada"

E pa laku noc momci...
Kuku lele nek ti Meda objasni,zasto je Akakije najuren iz crkve..i kako na Akakija gledaju ti isti Rusi na koje se pozivaju..Bivsi skinhed...Ja verujem u onu"vuk dlaku menja,ali cud nikada"
Kad povezem-bivsi skinhed-otac
Meda-duhovnik u najavi ...imam vrlo jasnu sliku o zilotskoj crkvi
A vidim,i Vlada ce da im se prikloni...dok odluci gde ce,da li kod matejevaca ili kod florinaca![]()
Можда си се сад предомислио али написао си на овом форуму да ако Бог да православна и римокатоличка "Црква" ће се ујединити на челу са "Светим оцем" римским папом. То си ти написао у подфоруму Култне ствари. Немој да лажеш сада свог брата Миту. А ако си се предомислио кажи да јеси па да те похвалимо.Ne priznajem Rimskog papu kao svog poglavara, jer ja nisam rimokatolik, mito...![]()

Zar neko misli da ce vernici SPC podrzati ekumenizam?
Ja znam da ja necu...a verujem i velika vecina.Tako da ...ne lozite narod vise,molim vas...imajte razumevanja.
i zbog toga ih nazivaju sektom i zilotima (u pogrdnom kontekstu)
Ja znam da ja necu...a verujem i velika vecina.Tako da ...ne lozite narod vise,molim vas...imajte razumevanja.
Mislila sam na onaj spot sa papom koji je zilot postavio...Pa u tome i jeste stvar konačno se narod javno bunii zbog toga ih nazivaju sektom i zilotima (u pogrdnom kontekstu)
Zašto je radost povodom tih događaja tebi "loženje" (u negativnom kontekstu)?
Šta je stobom?![]()

Evo je još jedna uspavanka!Sveti arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve na današnjem zasedanju nije potvrdio molbu patrijarha Pavla za povlačenje iz službe - javlja agencija Beta. Kako se navodi, Sabor uopšte nije glasao o toj molbi, već je odlučeno da patrijatrh ostane na čelu Crkve dokle je živ. Zbog bolesti poglavara SPC, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilofije će obavljati deo njegovih poslova - navodi Beta i dodaje da su Amfilohiju data nešto šira ovlašćenja nego što ih je do sada imao. Na početku zasedanja, Sabor nije promenio ni proceduru za izbor patrijarha. Patrijarh Pavle je polovinom oktobra, kako je tada saopšteno iz SPC, podneo molbu da mu na predstojećem Saboru bude odobreno povlačenje iz aktivne službe. Poglavar SPC, koji se nalazi na lečenju na Vojno medicinskoj akademiji od 13. novembra 2007, molbu je obrazložio zdravstvenim razlozima i nemoći. Prema nezvaničnim informacijama, na redovnom majskom Saboru biće doneta konačna odluka o promenama Ustava SPC i o izboru novog patrijarha.
Ostaje nam naš Patrijarh Pavle....![]()

Znamo sta je pesnik hteo da kaze tim klipom...Mnogo je ruzno sto potcenjujes ..Ja samo znam da ce SPC i njeni vernici istrajati u svojoj veri i drzati se pravog puta..puta pravoslavljaЗвездана на снимку са Папом нисам ја него Васељенски патријарх на заједничкој миси. Надам се да тај снимак није увредљив за вас?

Znamo sta je pesnik hteo da kaze tim klipom...Mnogo je ruzno sto potcenjujes ..Ja samo znam da ce SPC i njeni vernici istrajati u svojoj veri i drzati se pravog puta..puta pravoslavlja![]()

Nerazumem o čemu pričaš!?! Pa zar su ti vernici u Smederevu nahuškani od zilota!?!Pokušavaju da u ovome prelomnom trenutku za Srpsku Pravaoslavnu Crkvu odvuku deo njenih vjernika!
Ali, Gospod je riješio sve na način koji je najbolji za SPC,, uvažavajući sve što je Patrijarh Pavle učinio za našu Crkvu u najtežim vremenima..
Nema deoba, nema katoličenja, ima samo pravoslavlja....![]()

u čemu je poenta vašeg trijumfalnog radovanja što patrijarh nije smenjen šta se sa tim dobija? Osim da se bojite da će doći posle njega neko gori od njega, pa eto čisto da se agonija produži do majsko sabora ako patrijarh do tada preživi...

Vodi nas nasa vera,vodi nas sveti duh...nasa crkva koju smo vekovima gradili,i koju su nasi preci postovali...Ne vodi nas Akakije...АМИН.Али има једно али....ко води верни народ?![]()
АМИН.Али има једно али....ко води верни народ?![]()