Pravopis, pravopisne greške, jezičke nedoumice i pitanja

• Začetnik teme Začetnik teme Kurt2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kako glasi prvo lice jednine prezenta glagola BITI

• bi

• budem

• bih

• bejah

• bicu

• jesam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jos mi nisi rekla "ko od vas najvise zeli da cuje to sto imam da objasnim o razlici izmedju razmisljanja i misljenja". Inace, draga gospodjo, mislim da je vecina ljudi cula za razliku izmedju misljenja i razmisljanja, a da si to da nema razlike rekla na filozofiji (dobro sto nisi) svi bi te gledali kao kretena, verovatno te i ovde tako gledaju posle izjave da ne postoji razlika izmedju misljenja i razmisljanja.

Inace, istina da u Banu dozivotnom koji upravo dobih (10 poen(a)) stvarno ne pise "razlog" tako da verovatno da se na nista nije ni zalila, samo trazila da me banuju.

jos mi nisi rekla "ko od vas najvise zeli da cuje to sto imam da objasnim o razlici izmedju razmisljanja i misljenja". Inace, draga gospodjo, mislim da je vecina ljudi cula za razliku izmedju misljenja i razmisljanja, a da si to da nema razlike rekla na filozofiji (dobro sto nisi) svi bi te gledali kao kretena, verovatno te i ovde tako gledaju posle izjave da ne postoji razlika izmedju misljenja i razmisljanja.

Inace, istina da u Banu dozivotnom koji upravo dobih (10 poen(a)) stvarno ne pise "razlog" tako da verovatno da se na nista nije ni zalila, samo trazila da me banuju.

Иако верујем да си ишао на такмичења јер лепо пишеш, ипак бих рекла да лоше читаш. Ја сам тражила од тебе објашњење разлике у значењу та два глагола и тумачење тврдње да је мишљење иманентно коњу а не човеку... И још увек га чекам. ;)

А ко ти је тај доживотни Бане?

ja citam jako dobro, pisalo je "WOW!
Де да чујемо стручно објашњење разлике између та два глагола."

neznam ko je al stavicu i sliku na kultne slike, slika bana je ipak nesto kultno:D isao sam i na takmicenja iz informatike, tako da si u svakoj bitci pobedila, makar se sluzila i trikovima tipa "aj da ga banujemo da me ne napravi glupom jos koji put"

Back