Pravog jedinog muskog prijatelja !!!

Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??

ahahahaha ne derpe, nego ženski petko :D

Realno, ako ti od svih ljudi u tvojoj skoli, okolini itd. ne mozes da nadjes prijatelja...onda se zagledaj malo u sebe, dzabe tebi ovakvi oglasi kad je ocigledno problem u tebi...
Razmisli malo i pokusaj nesto da promenis...krstarica ti nece doneti prijatelja. :roll:

Poslednja izmena:
nece doneti ni promena. To je najveca fora.

Ako neko za tebe pocne da siri glasine da si bolestan ili gej ili bilo sta drugo,to ce uvek da te prati. Ako se ozenis,drugi ce da kazu folira se,prikriveni gej,ili ozdravio je ali je bio strasno bolestan. Znaci uvek ce to da te prati,a svaka promena ce da deluje kao foliranje i bezanje od sebe. Uvek ce da te prati to bio je pre. Ili ako se dobro uradis u teretani,vecina ce da kaze iskompleksiran lik,znam ga pre je bio kao kostur. Cak iako nesto promenis,sustinski se nista ne menja. Cak iako se ti promenis i odlucis da te to ne dotice,ipak zaboli kada nesto cujes. Proslost se ne moze promeniti. Svet je napravljen da budes ili mucitelj ili da budes zrtva.
roditelji muce decu,profesori decu,deca profesore,deca muce decu,muskarac -zenu,zena muskarca,kriminalci muce kriminalce i postene ljude,sefovi zaposlene,sefovi sefove,drzava narod,drzava drzave,bog sve njih zajedno. Nas prijatelj zoki je zrtva i sta god da uradi proslost nece promeniti.a samim tim ni buducnost jer slava,pare i zene idu uz mucitelje,a ne uz zrtve.

samo iskljuci komp, izadji napolje, pricaj sa stvarnim ljudima u stvarnom svetu, tako se stvaraju prijateljstva a ne preko interneta (mada ni ovo drugo naravno nije nemoguce :) )
Isto tako, treba da znas da se prijateljstva ne stvaraju preko noci, za to je potrebno vreme i naravno potrebno je poznavati dosta ljudi da bi znao koji tip licnosti ti vise odgovara, koji manje a ko moze da ti bude prijatelj... Najbolje je u celu pricu uci bez predrasuda i bez opterecenja da 'moras' da nadjes prijatelja (jer ces ga kad tad naci, znas kako kazu 'nasla krpa zakrpu')... ;)
Za pocetak, posto kazes da si iz malog mesta, idi i popi pivo u lokalnoj kafani, garant ces naci nekog s kim (ako ni o cemu drugom) mozes pricati o tome kakvo je vreme danas bilo, ko je presao u koji klub i za koje pare, kako je ova drzava bas ovakva, ko je koga zaebao u prvom sv. ratu, kako je benzin poskupeo itd...... milion tema, samo iskljuci komp ;)

Ako hoces da se sprijateljis sa nekim, evo par saveta...kad lik odvali neku foru, koliko god neduhovito zvucala smej se, ali nemoj da provali da se smejes na silu...ja tako radim i svi me vole... :rumenko: :lol:
Ali ja se smejem zato sto mi je glupo da budem ozbiljan, a on muka misli da je izvalio dobru foru...:neutral: :mrgreen:

I veliki deo ljudi mnogo vise voli vesele, duhovite osobe, znaci ako si nadrndan non stop onda bolje ni ne izlazi napolje, sedi u kuci i evo mi cemo ti biti prijatelji...bolje i to nego da nekome unistis dan svojim negativnim zracenjem...imali smo jednog takvog i svi smo ga izbegavali jer je debil... (:

Ako hoces da se sprijateljis sa nekim, evo par saveta...kad lik odvali neku foru, koliko god neduhovito zvucala smej se, ali nemoj da provali da se smejes na silu...ja tako radim i svi me vole... :rumenko: :lol:
Ali ja se smejem zato sto mi je glupo da budem ozbiljan, a on muka misli da je izvalio dobru foru...:neutral: :mrgreen:

I veliki deo ljudi mnogo vise voli vesele, duhovite osobe, znaci ako si nadrndan non stop onda bolje ni ne izlazi napolje, sedi u kuci i evo mi cemo ti biti prijatelji...bolje i to nego da nekome unistis dan svojim negativnim zracenjem...imali smo jednog takvog i svi smo ga izbegavali jer je debil... (:

Ako on želi iz sveg srca da postane takav,uz malo posmatranja,može da postane optimističniji,a kada to postigne,može postati veseljak...to nije genetika,svi dolaze skoro potpuno isto na svet,ali da to postigne,mora da se suoči sa stvarima iz prošlosti(npr,ako ga je neko u školi pre zyb,mora nekako da smisli da se suoči sa tom osobom).Naravno,podrazumeva se da manje vremena provodi na kompu :rtfm:

nece doneti ni promena. To je najveca fora

Ako bude uspeo da se promeni imace dobre sanse da ga prihvati neko novo drustvo. Neces promeniti misljenje drugih o tebi, jer te dobro poznaju i jos vise ce te zjb. ako dodjes jedan dan odjednom kao neki duhoviti, napaljeni lik. To nemoj da radis. Nadji lepo preko neke drugarice, rodbine, koga vec imas neku ekipu koju ne znas, ponasaj se drugacije i to ti je to...
Ja npr. kad sam u nekom drustvu koje ne znam, samo budem otvorena, vesela, smejem se na tudje i odvaljujem moje fore, nekako nametnem tok price itd...samo budi glasan i upadljiv (u dobrom smislu), da te svi primete...provereno :ok:

Ako ne uspes, jbga onda...tesi se kako ces lakse naci devojku...:lol: :mrgreen:

Pozdrav!
Ja sam isto iz malog mesta.
Ja se druzim sa devojkama i od nedavno sam u vezi sa najboljom drugaricom.
Takodje se ne slazem sa momcima jer nemamo temu za razgovor ja kao Hriscanin necu da govorim o zenama kao seksualni objekat kao sto to oni radi, niti zelim da slusam gluposti o kojim pricaju...
:aha:

Ako si hrišćanin onda nije bogougodno da budeš sa drugaricom i da ležeš sa njom prije braka.

Back