insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Nemas pojma sta propustas.Pa izvini molim te odakle ti to da bi ja spavao sa njom pre braka?Ne bih, ona je takodje hriscanka.
A kakve veze ima sto mi je drugarica? Molim te--.-.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemas pojma sta propustas.Pa izvini molim te odakle ti to da bi ja spavao sa njom pre braka?Ne bih, ona je takodje hriscanka.
A kakve veze ima sto mi je drugarica? Molim te--.-.
Moü mislit.Nemas pojma sta propustas.![]()
Eh da je samo on, ima tu par njih....Ovaj te lik proganja iz teme u temu, sa pdf-a na pdf.![]()
Pa kazem ja neki korisnici zive u nadi da sam gej pa me muvaju na neki njihov izpacen nacin i jure moje postove da se namecu.Al to samo njega,nisam obicno takav.Sta cu,ne mogu da odolim.![]()
Ne daj se, hriscanine...![]()
Ne daj se, hriscanine...![]()
Ne brini se Hriscanine,nisam gay.Ono,znam ja da si se ti ponadao,ali ybg.Pa kazem ja neki korisnici zive u nadi da sam gej pa me muvaju na neki njihov izpacen nacin i jure moje postove da se namecu.
E pa po 100000 put nisam gej i vi tu nista ne mozete da promenite.
Ne brini se Hriscanine,nisam gay.Ono,znam ja da si se ti ponadao,ali ybg.
Nego,sta ti radi stric,mislim onaj sto ti krade sifru i posle pise svasta?![]()
Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??
Previse devojaka u drustvu i pocinjes da se ponasas kao devojkaOvo je vrlo zanimljivo. Nisam znala da momci koji su okruzeni zenskim drustvom uopste zele muske prijatelje. Ovo je vrlo interesantno...
Nista, konkurs tema je otvorena, pa izvolite kandidati i savetodavci.
Previse devojaka u drustvu i pocinjes da se ponasas kao devojkarazumes?
Ali opet nisi gej, kontas?
Mozda je i to bolje, jer evo ja se druzim iskljucivo sa devojkama jer normalnih momaka ovde nema, svi pricaju samo o seksu i motorima, a motere ne volim, a ovo druge ne ide zajedno sa mojom verom (hriscanstvom)
Ali opet nisi gej, kontas?
Mozda je i to bolje, jer evo ja se druzim iskljucivo sa devojkama jer normalnih momaka ovde nema, svi pricaju samo o seksu i motorima, a motere ne volim, a ovo druge ne ide zajedno sa mojom verom (hriscanstvom)
Zavisi, evo ja nemam takvo ponasanjePa nisi gej,ali pocinjes da se poasas kao devojcica,ono isfeminiziran..(ne mislim licno na tebe nego uopste kazem) . Cek i ja sam hriscanin,ali pricam o seksune vidim u cemu je tu problem...
Nisam bas vernik jer me ne zanima to , pored sto stvari u zivotu sigurno necu trositi vreme na crkvubez uvrede
Hriscanin, idem u baptisticku crkvu, ali nisam baptista nego hriscanin. Pa ako si Hriscanin onda neces da radis ono sto nije po Reci Bozijoj.Kakav si ti hriscanin?Pravoslavni ili katolicki.Za drugo mogu razumeti,ali svejedno,nisi svestan sta propustas
![]()
I ko je gej na kraju ?
Jel ja mogu da zatvorim ovo ili ima jos koja mudrost da se izrekne ?
A sto se ovde mesa vera? xD kakve veze Hriscanstvo ima sa ovim?![]()