Pravog jedinog muskog prijatelja !!!

Nemas pojma sta propustas.:per:
Moü mislit.
Ovaj te lik proganja iz teme u temu, sa pdf-a na pdf.:confused:
Eh da je samo on, ima tu par njih.... ;)
Al to samo njega,nisam obicno takav.Sta cu,ne mogu da odolim.:mrgreen:
Pa kazem ja neki korisnici zive u nadi da sam gej pa me muvaju na neki njihov izpacen nacin i jure moje postove da se namecu. :eek:
E pa po 100000 put nisam gej i vi tu nista ne mozete da promenite.

Ne daj se, hriscanine... :super:

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Psss providni su i on i njegov kolega koji me proganjaju :lol:
Svim agovore da su gej kako bi pokrili sebe :lol:
tako smo u razredu imali jednu lezbejku koja je sve druge devojke nazivala da su lezbejke i pricala kako ona ima svako vece drugog momka :eek: i na kraju je priznala da ih je vredjala da bi se pokrila tako da me nista nececuditi da vidim da to ''sutra'' napisu. :lol:

Ne daj se, hriscanine... :super:

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Psss providni su i on i njegov kolega koji me proganjaju :lol:
Svim agovore da su gej kako bi pokrili sebe :lol:
tako smo u razredu imali jednu lezbejku koja je sve druge devojke nazivala da su lezbejke i pricala kako ona ima svako vece drugog momka :eek: i na kraju je priznala da ih je vredjala da bi se pokrila tako da me nista nececuditi da vidim da to ''sutra'' napisu. :lol:

Ne brini se Hriscanine,nisam gay.Ono,znam ja da si se ti ponadao,ali ybg.
Nego,sta ti radi stric,mislim onaj sto ti krade sifru i posle pise svasta?:D

Ma bas me briga sta si.
I nije stric nego kum koji ima 14g, eno sedui kuci pod kaznom je jer sam rekao kumovima sta mi je radio na fejsu, za ovo ovde nisam jer me ovde niko ne zna, a na fesju su ljudi koji me znaju odmah provalili da nisam ja to pisao.

Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??

Ovo je vrlo zanimljivo. Nisam znala da momci koji su okruzeni zenskim drustvom uopste zele muske prijatelje. Ovo je vrlo interesantno...
Nista, konkurs tema je otvorena, pa izvolite kandidati i savetodavci.

E ja te razumem skroz jer sam bio u istoj situaciji.Osnovna skola - nekako se nisam uklapao u drustvo , ono bilo je drugarica dosta,ali nije to,to...zbog toga devojke sam slabo imao i uopste pokusavao jer kako ce mene drugarice da nateraju da smuvam neku devojku ha...sa druge strane svi decaci su bili u fazonu fudbal,automobili,vandalizam,huliganstvo i te kao vau teme , mislim kao da ne postoji mali milion drugih zanimljivijih tema.i sa njima sam bio ok ,ali nema ono druzenje i to pa mi je ceo taj period prosao pored kompa kao neka usedelica gde sam bio prinudjen da sklapam prijateljstva (da,da,da prijateljstvo preko neta nije moguce,zajebite vi to :D moguce je ako upoznas pravu osobu,nego nije to poenta...) Poenta je da sam odlucio da srednju zapocnem u novom gradu , sam bez roditelja bez prijatelja sve ispocetka .Mislio sam da nece uspeti ali uspelo je i to bolje nego sto sam zamisljao.Drustvo super , sredina ok ,ljudi sa kojima normalno mozes da pricas o svim stvarima , da izlazis uvece da se ne plasis da ce da ukradu ili porazbijaju nesto...tako da ,ne mora da znaci da je to tebe,ako se vec ne uklapas promeni sredinu drugo ne postoji...a razumem te bas :)

Ali opet nisi gej, kontas?
Mozda je i to bolje, jer evo ja se druzim iskljucivo sa devojkama jer normalnih momaka ovde nema, svi pricaju samo o seksu i motorima, a motere ne volim, a ovo druge ne ide zajedno sa mojom verom (hriscanstvom)

Pa nisi gej,ali pocinjes da se poasas kao devojcica,ono isfeminiziran..(ne mislim licno na tebe nego uopste kazem) . Cek i ja sam hriscanin,ali pricam o seksu :D ne vidim u cemu je tu problem...:D
Nisam bas vernik jer me ne zanima to , pored sto stvari u zivotu sigurno necu trositi vreme na crkvu :) bez uvrede

Poslednja izmena:
Pa nisi gej,ali pocinjes da se poasas kao devojcica,ono isfeminiziran..(ne mislim licno na tebe nego uopste kazem) . Cek i ja sam hriscanin,ali pricam o seksu :D ne vidim u cemu je tu problem...:D
Nisam bas vernik jer me ne zanima to , pored sto stvari u zivotu sigurno necu trositi vreme na crkvu :) bez uvrede
Zavisi, evo ja nemam takvo ponasanje :eek: a druzim se sa lepsim polom, dobro imam neki moment kad mahom napravim rukom neki pokret koji sam poprimio ali to je jako retko.
Kakav si ti hriscanin?Pravoslavni ili katolicki :think: .Za drugo mogu razumeti,ali svejedno,nisi svestan sta propustas :lol:
Hriscanin, idem u baptisticku crkvu, ali nisam baptista nego hriscanin. Pa ako si Hriscanin onda neces da radis ono sto nije po Reci Bozijoj.
I ko je gej na kraju ? :think:

Jel ja mogu da zatvorim ovo ili ima jos koja mudrost da se izrekne ?

Ne mozes, JA ti zabranjujem! :lol:
Salim se... :D

Back