Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Musko-zenska prijateljstva nisu nemoguca ... ustvari sta znam,ja sto se druzim sa jednom devojkom ne podnosimo se uopste!
Idi plakni se malo 'ladnom vodom...deseti put ti kazem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Musko-zenska prijateljstva nisu nemoguca ... ustvari sta znam,ja sto se druzim sa jednom devojkom ne podnosimo se uopste!
Stvarno bih voleo da imam pravog prijatelja s'kim bih provodio ceo dan,isao u setnju,na pivo,poveravao mu se ali nazalost zivim u malom mestu gde nema puno mladih tj. mojih vrsnjaka a i sto ima malo oni svi imaju svoje drustvo i znam da se snjima nikako ne bih uklopio!
Imam jednu ''drugaricu'' stalno smo zajedno ali ipak je ona zensko izigravamo BFF -_- a iza ledja ogovaramo jedan drugog gde god stignemo xD
U skoli gde ja idem ima dosta momaka ali nekako me svi izbegavaju nezz sto i sve se zensko drustvo lepi uz mene jeste da je to OK ali ponekad mi i smeta neko ce pomisliti vidi ovog derpea samo s'devojcice se druzi!!! Imate li neki savet kako da se sblizim snekim i upoznam novo drustvo??
ahahahaha ne derpe, nego ženski petko![]()
Ako hoces da se sprijateljis sa nekim, evo par saveta...kad lik odvali neku foru, koliko god neduhovito zvucala smej se, ali nemoj da provali da se smejes na silu...ja tako radim i svi me vole...![]()
Ali ja se smejem zato sto mi je glupo da budem ozbiljan, a on muka misli da je izvalio dobru foru...![]()
I veliki deo ljudi mnogo vise voli vesele, duhovite osobe, znaci ako si nadrndan non stop onda bolje ni ne izlazi napolje, sedi u kuci i evo mi cemo ti biti prijatelji...bolje i to nego da nekome unistis dan svojim negativnim zracenjem...imali smo jednog takvog i svi smo ga izbegavali jer je debil... (:
nece doneti ni promena. To je najveca fora
Pozdrav!
Ja sam isto iz malog mesta.
Ja se druzim sa devojkama i od nedavno sam u vezi sa najboljom drugaricom.
Takodje se ne slazem sa momcima jer nemamo temu za razgovor ja kao Hriscanin necu da govorim o zenama kao seksualni objekat kao sto to oni radi, niti zelim da slusam gluposti o kojim pricaju...
![]()
Ako si hrišćanin onda nije bogougodno da budeš sa drugaricom i da ležeš sa njom prije braka.
Da tako nekako ... naj bolje resenje je da se promeni sredina i odes negde gde te niko ne zna i odpocnes novi zivot!
Hriscanine,bolje cuti da ne krenem da pricam.To sam ja, pa me neko na forumu prozvao zbog toga gejem, bas glup zakljucak.
P.S. ja sam sad u vezi sa mojom najboljom drugaricom, tako da ne znam sta ti sleduje...![]()