Бранчез
Ističe se
- Poruka
- 2.755
Da naravno. Ali ako se detetu nesto desi u to vreme dok je trebalo da bude na casu, a nije upisan, nastavnik je odgovoran.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da naravno. Ali ako se detetu nesto desi u to vreme dok je trebalo da bude na casu, a nije upisan, nastavnik je odgovoran.
није претерано, јер може да послужи као алибиЗар само један уписивање имена у неку црвену свеску представља пребацивање одговорности? Да није то мало претерано?
. . .
није претерано, јер може да послужи као алиби
било детету, ако за то време направи неки преступ
било нападачу,отмичару (у ситуацијама кад је дете жртва насиља и сл)
Zato što na veronauci znam šta uče, a mislim se naslušao dovoljno bajki u životu, treba da počne da uči konkretno o životu.Па ако не желиш да га "заглупљују идиотаријама", зашто иде на грађанско?
Zato što na veronauci znam šta uče, a mislim se naslušao dovoljno bajki u životu, treba da počne da uči konkretno o životu.
Pošto moramo da se odlučimo za jedno od ta dva, odlučila sam se protiv bajki. Nemam pojma šta uče na građanskom kao što rekoh, ali nemam pojma ni šta uče na čuvarima prirode, samo mogu iz naslova predmeta da zaključujem otprilike o čemu je reč.
Što se tiče tvoje ostrašćenosti za religiju, nema potrebe da je naturaš drugima. Dovoljno su nam je smučili crkveni plaćenici kojima je do Boga manje nego meni koja verujem u Boga, a prezirem svako iskorišćavanje ljudi na račun straha od nepoznatog.
versku nastavu (necu reci veronauku posto je to oksimoron) u crkve, apsurdno je da religija ima mesto u skoli koja je obrazovna ustanova. jos apsurdnije je uciti na biologiji o evoluciji, a onda na casu verske nastave kako je bog stvorio adama i evu...![]()
versku nastavu (necu reci veronauku posto je to oksimoron) u crkve, apsurdno je da religija ima mesto u skoli koja je obrazovna ustanova. jos apsurdnije je uciti na biologiji o evoluciji, a onda na casu verske nastave kako je bog stvorio adama i evu...![]()
да у нашим школама може да се бира етика, децу бих радије уписалана етику него на грађанско васпитање
јер ме грађанско много подсећа на обликовање јавног мњења од стране власти (можда и грешим,не познајем предмет...кажем само ме подсећа)
Ne znam, meni nije apsurdno, jer i Biblija je knjiga, zar neAko deca citaju svakave gluposti, sto ne bi im bili procitani i odlomci iz Biblije? Ako onaj ko predaje versku nastavu ima sluha i osecaja da deci prenese sta je religija, vera, nada, ljubav, da im "prizemni" neke biblijske slike, da im govori o obicajima i njihovim znacenjima, sto verska nastava ne bi bila u skoli, jer na ovaj nacin ona jeste i obrazovnaje.
verovatno ne.![]()
tesko, obzirom da pola planete govori engleski, a kroz cirka 30 godina ce ga verovatno svi znati. da ne govorimo o tome koliko je kineski tezak...
vise ljudi govori engleski, ali nema veze. tezina jeste bitna zato sto je engleski zbog svoje lakoce mogao da bude nametnut tj. izabran kao svetski jezik, sto nije slucaj sa kineskim.
pa da, ali je logicno da se uci onaj jezik koji je trenutno potreban. sta sad, uvescemo kineski u skole, a sta ako kineski nikada ne postane svetski jezik?