Neki ljudi i ne žele da stvarno reše problem, samo smaraju da njima bude lakše, a ima i ko voli da glumi mučenika i paćenika da bi zadržao svu pažnju na sebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je on to upao u brak? Nije je poznavao dok nisu otišli kod matičara ili...?pricam danas sa koleginicom i zali se kako njena mama tesko podnosi sto joj je brat upao u brak sa zenom koja je lenja, zahtevna, sebicna.....on ulazi iz kredita u kredit da bi njene prohteve ispunio, ona nece da brine o kuci i okacila mu se na grbacu u svakom pogledu.....mama joj place i nemocna je ali cuti....i sad, on ne samo da ne resava situaciju u kuci nego jos dodje kod mame i sestre i zali se.....pa dodje nervozan i trazi kavgu....jeste, njegov zivot njegov problem ali on u to uvlaci i druge.....
moje pitanje, koliko dozvoljavate i da li imate takvih situacija da se problemi vasih najblizih obijaju vama o ledja...ni kriv ni duzan nastradas a ne mozes ni da pomognes....Kalimerova nepravda![]()
Kako je on to upao u brak? Nije je poznavao dok nisu otišli kod matičara ili...?Nije mi jasno da čovek nije primetio tako izraženu osobinu kao što je rasipništvo pre nego što su se uzeli.
Utiču problemi, ne ovakvi, ali drugačiji i to me je mnogo opterećivalo ranije, sad malo manje. Jasno stavim do znanja da me ne uvlače u te priče. Negoduju, ali uglavnom slušaju.
Rasipništvo nije nešto što se može sakriti. Koliko su se površno zabavljali kad tako nešto nije primetio?
Neki ljudi i ne žele da stvarno reše problem, samo smaraju da njima bude lakše, a ima i ko voli da glumi mučenika i paćenika da bi zadržao svu pažnju na sebi.
ova tema meni dodje kao korisna....pa i ja imam sina))), ko zna sta mene ceka.....
Mislim da je ovo kljucno
Imam i ja, od osam godina. I cesto razmisljam, na osnovu do sada prepoznatljivih obrisa njegovog karaktera, i vaspitanjem usladjenih zivotnih stavova ,o mogucim putevima kojima ce on krenuti![]()
Konstantno preispitujem i revidiram vaspitaavanje svoje dece, licni primer takodje, sve sa mogucim implikacijama na njihov zivotni put. I to cinim upravo sada, a kada postanu svoji ljudi zivece svoj zivot i necu imati, i ne treba da imam, pravo da se u njega mesam.
pricam danas sa koleginicom i zali se kako njena mama tesko podnosi sto joj je brat upao u brak sa zenom koja je lenja, zahtevna, sebicna.....on ulazi iz kredita u kredit da bi njene prohteve ispunio, ona nece da brine o kuci i okacila mu se na grbacu u svakom pogledu.....mama joj place i nemocna je ali cuti....i sad, on ne samo da ne resava situaciju u kuci nego jos dodje kod mame i sestre i zali se.....pa dodje nervozan i trazi kavgu....jeste, njegov zivot njegov problem ali on u to uvlaci i druge.....
moje pitanje, koliko dozvoljavate i da li imate takvih situacija da se problemi vasih najblizih obijaju vama o ledja...ni kriv ni duzan nastradas a ne mozes ni da pomognes....Kalimerova nepravda![]()