Pravni fakultet u Novom Sadu

PRIGOVOR na preliminarne rezultate se podnosi 7.jula od 8-12 i adresira na dekana,a predaje na salter 'Sluzbe za nastavu'.
Nakon toga prisustvujes komisijskom pregledu testa, sto u svom prigovoru moras izricito da navedes. Po prigovoru se resava u roku od 24h.
P.S.: ako te zakinu, makar na jednom pitanju, tuzis ih i trazis 73000 odstetu i time platis skolarinu!

PRIGOVOR na preliminarne rezultate se podnosi 7.jula od 8-12 i adresira na dekana,a predaje na salter 'Sluzbe za nastavu'.
Nakon toga prisustvujes komisijskom pregledu testa, sto u svom prigovoru moras izricito da navedes. Po prigovoru se resava u roku od 24h.
P.S.: ako te zakinu, makar na jednom pitanju, tuzis ih i trazis 73000 odstetu i time platis skolarinu!

Ma,da,bas su tolike budale da ce ti dati 73000!

To ja kazem samo teoretski, i u sali... zna Wolfica vec.
...a inace, kad nekoga tuzis, i sud mu pravosnaznom presudom nalozi da ti plati odstetu, nema sanse da izbegne da plati!
Ako treba neki savet, tu sam. (pravni saveti bez nadoknade) :-)

Papir A4. Gore levo tvoji podaci,adresa,mesto,datum... ispod toga-tema prigovora,naslov.. desno od naslova adresa primaoca: Univer. u NS, pr. fax., za dekana.
Ispod toga pises sve sto zelis, na sta se prigovor odnosi, iznosis dokaze, primedbe... i na kraju predlog da ti se usvoji prigovor sa posebnom naznakom da zelis prisustvovati komisijskom pregledu svoga testa.. i na kraju potpis..
Nadam se da sam se dzaba raspisao,t.j.-da neces morati da im kukas...

Ovo je neverovatno!!!Za budžet je potrebno 93.08 bodova!!!Ovo nema nigde!!!Jeste li primetili da su polja u kojima treba da piše da li si na budžetu ili samofinansiranju ostala prazna?Sada samo možemo da se nadamo da će malo više ljudi primiti na budzet ali šanse su jako male!!!

Back