DA LI JE MOGUCE OBNAVLJATI ISTU GODINU DVA PUTA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba nikoga slusati kad su te stvari u pitanju! Kakva je to kvalifikacija 'sr...e'? Sta to prakticno znaci? Fakultet kao fakultet... Ni najbolji ucitelj ne moze nauciti onoga ko znanje ne zeli, a onaj ko ga zeli- naci ce nacin da nauci!
Trazenje posla je uvek neizvesno i diploma nije nikada garancija da vas ocekuje dobar i placen posao, a ni roditelji-advokati ne mogu puno pomoci nekome ko je antitalenat.
Cuo sam od druga sa ftn-a da postoji mogucnost za one sto nisu dalu uslov za 2 godinu, da upisu 2 godinu uslovno...valjda da se ispiti koji fale za uslov, daju u januaru!?
Jel zna neko nesto o ovme
e posto sam brucos imam par pitanja za starije kolege? ako mozete da mi kazete nesto o profesorima? ja sam sup smerosnove bezbednosti mi predaje ljubomir stajic pa ako mi mozete reci kakav je na ispitima koliko trazi itd. da li ceni redovne dolaske na vezbe, i da li je neophodno kupiti njegovu knjigu? mislim da li mogu da je kupim kopiranu iz skriptarnice? kupilas sam novu knjigu iz soc. posto sam cula da kod marjanovica ne mogu poloziti bez njegove knjige. imam knjigu iz opste istorije i rimskog, i jos me interesuje da je obavezan praktikum iz iz rimskog, kazem posto sam ja sup smer... e da trebao mi bi savet od iskusnijih kolega da mi kazu gde su najjeftinije knjige i skripte. i gde se nazali glavna skriptarnica? nadam se da nisam puno smorila i nadm se da ce neko od vas biti ljubazan da odg. na moj post...
Cao!sledece godine planiram da upisem pravni,SUP pa me zanima da li je neophodno da se bavim nekim sportom i da poznajem dobro neku borilacku vestinu?kakve su vezbe?posto sam cula da morate imati"jak zeludac"HVALA UNAPRED=)
Cao!sledece godine planiram da upisem pravni,SUP pa me zanima da li je neophodno da se bavim nekim sportom i da poznajem dobro neku borilacku vestinu?kakve su vezbe?posto sam cula da morate imati"jak zeludac"HVALA UNAPRED=)
Koleginice jesi li se snasla na faksu?
...i evo, ja sam čuo za SP :-)