Ne znam kako ja na drugim pravnim fakultetima ali meni je ovde prva godina bila dosta laka. Iako sam kampanjac neizlechivi i uvek sam pochinjao da uchim tek kad vidim tachno kog dana shta polazem, godinu sam ochistio u junu. Jeste da mi je prosek nizak ali opet, gradjansko i stvarno sam uchio 4 dana, nisam ni prochitao sve, izashao sam na ispit i polozio. Bitno je samo da ume da se pricha, da baratash pravnom terminologijom i da prichash neke logichne stvari koje imaju smisla jer nema svrhe lupati gluposti, ipak slushaju profesori kolko-tolko. Sad cu da vidim kako je na drugoj godini, kazu da je najteza![]()
Svestan sam da je fakultet primenom bolonje postao sprdnja u odnosu na ono sto je nekad bio, ali da se na taj nacin polozi takav ispit, bez obzira koliko je smanjen kriterijum... zaista mi vredjas inteligenciju! Ok je da se polozi tako na srecu poneki ispit, ali bre bas da na taj nacin ocistis godinu... Ti mora da si neki novi Seselj! Koliko oad da koristis pravnu terminologiju i koliko god da umes da se snadjes, zna se sta da li si nesto ucio ili improvizujes! A ako je sve tako kao sto pricas, u sta cisto sumnjam, onda definitivno taj fakultet treba ukinuti, ako ni zbog cega drugog, ono bar da ne bi degradirao diplome stecene po MNOGO VISEM kriterijumu!