odakle da krenem..... plasim se mozda buducih kolega koji ga nikada nece upistai kada ga ocrnim

naime, nemam problem sa faklutetom ide normalno, ispite padam i polazem kao i svi ostali tako da moje ne zadovoljstvo ne prizilazi odatle
evo iz malog mozga sta mi sad trenutno palo .......
guzve na salterima
raspored ispita se cesto izbaci dan pre pocetka roka
ispiti se odlazu bez nekog razloga i to na dan ispita kao da je tesko izbaciti obavestenje par dana pre toga.....
odnos prema studentima je kao prema stetocinama, nema postovanja, nema ljubaznosti
najproblematicniji ispiti su NE strucni ispiti ili oni "manje bitni".....
profesori isfrustrirani ne zainsteresovani za studente........
konsultacije shvataju kao uvlacenje a ne kao trazenej pomoci......
asistent obicno i dodje na vreme za ispit ali zato dragi nam profeseri kasne po 2 do 3 h... kada dodju, stalno izlaze - ulaze, vrte telefon, kuckaju poruke pricaju, citaju novine dok ispitiju, dolaze pijani na ispite, stalno se negde zure i nije im problem da ispitaju i po 100 studenta za jedan sat.....zainteresovani za sve ostalo sem za studenta koga vrlo cesto i omalovazavaju, brukaju, zezaju ili sta vec.....
famozna tri pitanja koja izvuces ako ih znas dobijes jos 7 do 8 novih .... i opet mozes da padnes ako mu se ne svidjas ili ako mu nije dobro krenuo dan..... ako ne znas jedno od onih prvih 3 padas ispit bez obzira sto znas ostalih 199... cesto ne slusaju tj. skoro uvek ne slusaju sta pricas vec samo postave neko pitanje u sred tvoje price bez obzira sto si to vec rekao sekund pre toga......
na predmetu jedan eventualno negde ima dva profesora ali ne mozes da biras kod kog ces polagati vec gde ti se zalomi.....
uhhh izneviram se na samu pomisao na to

..... ima jos milon drugih stvari ali zaista ovo je bilo bez iole razmisljanja, ne smem ni da pocnem da razmisljam sta se sve desava
kazem nemam ja problema sa fakultetom, on napreduje vec sa profesroima koji misle da su bogom dani da budu tu i da studenti moraju da im "puse" da bi imali iole korektniji odnos...... naravno ne odnosi se na sve profesore.... postoje oni koji su puni razumevanja, koji hoce da saslusaju, usmere pomognu... koji su jednostavno normalni ljudi i koji shvataju da to sto je profesor da to nije bogom dana profesija .... elem njima svaka cast i to su vecinom profesori koji predaju strucne i ozbiljne predmete a ovi ostali su gori od lopova na vasaru
najozbiljnije razmisljam o prelasku na privani fakultet,,, cena je tu negde mozda malo veca mada kada se sve uzme u obzir cena je manja na privanom nego na drzavnom.... jedini mi je problem sto se ne dozvoljava polaganje pravosudnog sa privatnim fakultetom.....