gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Aaaaaaaaaaa. Pa onda u redu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i onih dvaes sekundi sto sam gledala me je rastuzilo (video o devojci koja ima 200 kila)Ne razumem kakve veze ovaj klip ima sa zdravom ishranom? Da otvoris svoju temu o debelima?![]()
Zato sto je ono posledica lose ishrane,trazila sam gde bih mogla da to postavim,ovo mi je izgledalo kao prikladna tema.
Mogu i da otvorim novu,nije problem.
I to nije debela osoba,nego bolesno gojazna devojcica
Ovakvi ekstremni slucajevi sigurno nisu samo posledica lose ishrane. Pre bi se reklo da je losa ishrana posledica. Cega? Pa time treba nauka da se bavi. Kad bolje razmislim, u ovom slucaju se uopste ne moze govoriti o losoj ishrani, vec o poremecaju.
Dobro, otvori temu o bolesno gojaznim osobama, vidim da te fascinacija ne popusta.
dnevno), borovnica i riba za mozak
, mleko, sirevi, tj. klacijum za PMS, a brokoli za sve - samo sto 50% ljudi uopste nema neki gen koji ti je potreban da bi telo moglo da se docepa tih hranljivih supstanci iz njega... Najvaznije: 5 porcija voca/povrca dnevno.
I necu da otvaram novu temu
Znam kako bi napredovala,kad dodjes ti na nju
Kad ovakve reakcije sam docekala sto sam samo zelela da podelim nesto sto me je sokiralo i rastuzilo

A u tome jeste poenta tema- zdrav zivot, a ne koliko estetski zadovoljavamo kriterijume modnih pisti. To je razlika koju ti nikako da skapiras.

Poenta je da covek moze biti zdrav i prav i sa nekim razumnim "viskom" (koji i nije visak, nego izmisljotina moderne civilizacije), kao i da ako si vitak automatski ne znaci da si zdrav. Ogromna vecina mrsavih se u stvari uopste ni ne hrani pravilno. A u tome jeste poenta tema- zdrav zivot, a ne koliko estetski zadovoljavamo kriterijume modnih pisti. To je razlika koju ti nikako da skapiras.
Ko, je l' ja? Ma ja sam to shvatila... cim sam shvatila da vise nikada necu biti u stanju da imam 56 kg
Salim se, naravno.
1,5 je obavezan,toliko se izluci kroz urin i stolicuCitala sam skoro to za vodu, da uopste telu nije potrebna tolika kolicina, da se time cak oslabljuje rad organa, bubrega najvise), nego da treba piti vode koliko ti se pije.
Ne,to ja odlicno znam.
A ti to nikako ne zelis da skapiras.
Ukljucim se u diskusiju,a ti me napadas da hocu da pljujem debele.
Htela sam da pokazem gde vodi losa ishrana.
Zacudila bi se koliko mali procenat gojaznih ljudi ima ZAISTA neki poremecaj i hormonski disbalans.
Upoznala sam na moru devojku koja ima oko 100kg,prica mi o hormonskom poremecaju,kako joj je tesko da smrsa,a svaki dan smaze milku sa lesnicima od 300g pred mojim ocima
Ma pusti, nek bude FAT&FIT, meni to zvuci kao antiteza, ali ko zna mozda ona moze to bash tako![]()

Neverovatno koiko si jadna i smesna i pravis se ludaOve dve su ko pokretna propagandna reklama za mrsavost.

)Jos lako guce zivce. Labilnost nije vrlina.![]()
Vidim da svako priča sa svog aspekta dal je bolesna zbog debljine ili debela zbog bolesti... ja samo znam da bih te roditelje linčovala! (ovo vam je sa aspekta socijalne radnice)