Pravi muškarac

Pojma vi nemate šta je pravi muškarac no ću sad ja da vam objasnim.

Stvari stoje ovako: žena se u izvjesnom momentu unervozi, ni tamo ni `vamo, žensko k`o žensko-ni sama ne zna šta joj je a neki joj je đavo. Pravi muškarac zna šta joj je-gladna. Moderna kinematografija, farmaceutska i kozmetička industrija svaki dan klepaju našu ženu u glavudžu svim mogućim glupostima o idealnim proporcijama. Ona trpi, guta one splačine od muslija i nije ni za qurca. Tad uskače pravi čoek, sječe pola kile slan`ne i tri kile crnog luka, stavlja to u tiganj pa na šporet. S lukom ne možete pogriješiti, pravi muškarac ga samo roka. Daje onaj fini miris a i ubija loši holesterol te će obrok biti zdrav sve u šesnes`. Raspali se vatra, okreću se slaninica i lukac u tignju da ne zagore. Kad se to fino isprži zovneš izgladnjelu jadnicu, nakrkate se zajedno, ona u jednom momentu počinje da plače što od luka koji se prethodno ljuštio u kuhinji što od sreće i zahvalnosti-jelo dijete, došlo konačno do zraka.

Onda podrignete zajedno, sve u inat društvenim higijensko-kulturno-vrijednosnim postulatima i da vas bog vidi.

E, to je pravi muškarac, koji fura na opasno, koji zna šta ženki treba.

Ako nema u receptu belog luka i ljute paprike...:( ništa...pih:cool:

onda ja nisam pravi M., već krivi M.

:rotf:

pravi_muskarac_1.jpg

I ja sam nekada bio mlad i Brus Li,
(verovatno si ti sada u toj fazi)

Danas ništa na brzaka

samo laganice
Mora da bude neki restoran, večera, hotelska soba, priča, maženje, konfor, flaša vina, ....ccc.c.cc.ccc....:fdlan:

Posle ćeš imati pare, ali nećeš imati ... :rotf:

(opet ti samo ostaje duhovitost)

~~~

Pravi muškarac je ipak asketa, sklonjen od ženske dekadencije, kurvanjskog karaktera i zmijske logike :D

* usamljeni vitez-asketa

Fusnota* : Kralj-sveštenik ili Sveštenik-kralj

nisam znao za asketu, ali evo naučio sam nešto novo :) pa naše je da se trudimo... jednom prilikom mi je Predlak rekao: uvek budi dobar prema ženama, na loše ne može da izađe. Tako da ga slušam koliko mogu :)

nisam znao za asketu, ali evo naučio sam nešto novo :) pa naše je da se trudimo... jednom prilikom mi je Predlak rekao: uvek budi dobar prema ženama, na loše ne može da izađe. Tako da ga slušam koliko mogu :)

Može, može ... zlo je to veliko naročito u globalizmu (nužno zlo - F.Niče)

One ne stvaraju civilizaciju , već je troše !

Čuvaj se sdesne strane da ne budeš pokraden ...

Može, može ... zlo je to veliko naročito u globalizmu (nužno zlo - F.Niče)

One ne stvaraju civilizaciju , već je troše !

Čuvaj se sdesne strane da ne budeš pokraden ...

pa ne mešam ja dobrotu i lakovernost :) ja hoću da ti učinim, ali sve ima svoju granicu... nešto što mogu da prežalim nije mi žao da izgubim zarad saznanja da li mogu da se oslonim na tu osobu ili ne :)

a one troše oniliko koliko im dopustimo, ili onoliko koliko imaju da potroše... tako da i nisu samo one krive, već i mi sami jer ne kontrolišemo sebe u njihovom društvu.

Citam sta sam pisala pre 5 god.
Nikada ne treba spustiti kriterijume i ici ispod njih.. pa onda pokusavati da popravis i ispravis ono na sta si sopstvenim izborom pristala.
Svi smo mi i pravi i pogresni svakoga dana.
Vazna karkteristika pravog je koliko mog pogresnog moze da istolerise i suprotno svom egu pruzi ruku i izvuce me na povrsinu.

Fraza "Pravi muškarac" se često koristi i u različitim kontekstima se različito tumači. Nekad je akcenat na prvoj a nekad na drugoj riječi, a možda je u pitanju i pleonazam.
Možda ne bi bilo loše da malo prodiskutujemo o ovoj sintagmi tj. da li je koristite, kako je koristite itd.

Ja je ne koristim i mislim da je to ženska poslastica (mislim figurativno ;) )

Pretpostavljam da se misli na karakterne osobine: odgovoran, zastitnik, hrabar, mudar ...

Back